Patriota iz kauca Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Vukčević četri totalno nonšalantna poteza.Eto ga Naneli u full angažovanju a mi pisali kilometarska palamu*enja o teorijama zavere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Naneli doobar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Bravo za Nanelija sto uzima suteve protiv Mzt 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 James krenuo da cepa,Tristan me uvek fascinira kako šiba sa 213cm i iz kojih pozicija kao Mirotic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 3 minutes ago, Dobar u piku said: James krenuo da cepa,Tristan me uvek fascinira kako šiba sa 213cm i iz kojih pozicija kao Mirotic. Njemu šiba promaja u odbrani 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Oduvek sam želeo nekog dobrog trenera da pitam u čemu je tajna ovih presinga na 7-8 sekundi do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Ovo bi islo na 30+ da se Tristan nije učio košarke u 2/4. Ok, treba ga forsirati da sto pre razvije svoje talente, ali on em sto ne razmislja u napadu, em sto u odbrani cascava prisustvom jace nego sto je Novica pred penziju. A tu ipak postoji jedna mala razlika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Oduvek sam želeo nekog dobrog trenera da pitam u čemu je tajna ovih presinga na 7-8 sekundi do kraja.Tajna ili svrha? Tajna je da ne umemo da ga igramo a svrha kao i kad nije 7-8 sekundi do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Dobar ovaj Naneli jbt 29 minutes ago, Alex_Serbia said: Po mojoj proceni mozda oko 3k ljudi. Nadam se da mi je slaba procena Slaba, 5114 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 9 minutes ago, uvrnuto said: Njemu šiba promaja u odbrani Nalazi se između sporih nogu gde ne može da prati nikog sem centara i slabog gornjeg dela tela...Mnogo je rada pred njim baš mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Just now, Dobar u piku said: Nalazi se između sporih nogu gde ne može da prati nikog sem centara i slabog gornjeg dela tela...Mnogo je rada pred njim baš mnogo. Iskreno trenutno je najmanje do tela, ako uopšte, voljni momenat maltene nepostojeći na toj strani terena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: Tajna ili svrha? Tajna je da ne umemo da ga igramo a svrha kao i kad nije 7-8 sekundi do kraja. Ma bilo koja ekipa da ga igra, protivnik u 8 od 10 slučajeva ima otvoren šut. Uvek me je zanimalo zašto jednostavno ne stanu u pozicionu odbranu, da vidimo koja se to akcija igra za toliko vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 4 minutes ago, Shikamaru said: Iskreno trenutno je najmanje do tela, ako uopšte, voljni momenat maltene nepostojeći na toj strani terena Mislim da ga to ubija u pojam,svestan je da jedva može pratiti ritam i u abi,a kamoli u EL.Aii opet psiha isto mu nije jaca strana ne izgara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Hahahah evo opet ovog iz MZT, koja sirovina Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 U 25. minuti prvi skok u napadu.... nije da je bilo puno prilike, ali opet čudno.... Koliko jadno izgledaju pokušaji Anđušića da bilo šta sam kreira, protiv bilo kojeg protivnika. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Ako ne sutira, Andjusic je semafor u gta 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Znam da gusim ali ja se ne mogi nacuditi ovom liku. Mislim da je ovo najgori igrac u Aba ligi bez dileme. Ja odavno nisam vidio veceg antikosarkasa od tog lika. Inace, jeste MZT ali ste se podigli suterski. Bice jako zanimljivo za 10tak dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 https://tenor.com/bekuK.gif 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Trenutni procenat suta nam je na 72%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Tristan i Smajli ni protiv Mzt ne mogu u odbrani. Uzas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 (edited) Nikolicu spasi ga muke a i mene/nas Edited January 16, 2023 by Miki28 typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 9 minutes ago, Miki28 said: Znam da gusim ali ja se ne mogi nacuditi ovom liku. Mislim da je ovo najgori igrac u Aba ligi bez dileme. Ja odavno nisam vidio veceg antikosarkasa od tog lika. Jel opet taj omasio kucanje sad pre TO? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Just now, Alex_Serbia said: Jel opet taj omasio kucanje sad pre TO? 😄 Da. Ovo je za nevjerovati.svasta sam gledao u svom zivotu ali ovo? Ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Ovakva partija prija mojim nacetim nervima i znam da sam sad nezahvalni seljak...ali uvek smo iz mucenice u ABA ligi izlazili fokusirani i napaljeni na EL mec, retko kad iz ovakvih meceva 🤐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 2 minutes ago, Xpert said: Trenutni procenat suta nam je na 72%. Trenutno 73% za dva, 73% za tri 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts