Jump to content

KK Partizan 2022/23 - UŽIVO

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Dobar u piku said:

James krenuo da cepa,Tristan me uvek fascinira kako šiba sa 213cm i iz kojih pozicija kao Mirotic.

Njemu šiba promaja u odbrani

• Like 1
Posted

Ovo bi islo na 30+ da se Tristan nije učio košarke u 2/4. Ok, treba ga forsirati da sto pre razvije svoje talente, ali on em sto ne razmislja u napadu, em sto u odbrani cascava prisustvom jace nego sto je Novica pred penziju. A tu ipak postoji jedna mala razlika.

Posted
Oduvek sam želeo nekog dobrog trenera da pitam u čemu je tajna ovih presinga na 7-8 sekundi do kraja.

Tajna ili svrha? Tajna je da ne umemo da ga igramo a svrha kao i kad nije 7-8 sekundi do kraja.
Posted
9 minutes ago, uvrnuto said:

Njemu šiba promaja u odbrani

Nalazi se između sporih nogu gde ne može da prati nikog sem centara i slabog gornjeg dela tela...Mnogo je rada pred njim baš mnogo.

Posted
Just now, Dobar u piku said:

Nalazi se između sporih nogu gde ne može da prati nikog sem centara i slabog gornjeg dela tela...Mnogo je rada pred njim baš mnogo.

Iskreno trenutno je najmanje do tela, ako uopšte, voljni momenat maltene nepostojeći na toj strani terena

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Tajna ili svrha? Tajna je da ne umemo da ga igramo a svrha kao i kad nije 7-8 sekundi do kraja.

Ma bilo koja ekipa da ga igra, protivnik u 8 od 10 slučajeva ima otvoren šut. Uvek me je zanimalo zašto jednostavno ne stanu u pozicionu odbranu, da vidimo koja se to akcija igra za toliko vremena.

Posted
4 minutes ago, Shikamaru said:

Iskreno trenutno je najmanje do tela, ako uopšte, voljni momenat maltene nepostojeći na toj strani terena

Mislim da ga to ubija u pojam,svestan je da jedva može pratiti ritam i u abi,a kamoli u EL.Aii opet psiha isto mu nije jaca strana ne izgara.

Posted

U 25. minuti prvi skok u napadu.... nije da je bilo puno prilike, ali opet čudno....

Koliko jadno izgledaju pokušaji Anđušića da bilo šta sam kreira, protiv bilo kojeg protivnika.

• Like 2
Posted

Znam da gusim ali ja se ne mogi nacuditi ovom liku. Mislim da je ovo najgori igrac u Aba ligi bez dileme. Ja odavno nisam vidio veceg antikosarkasa od tog lika. 

Inace, jeste MZT ali ste se podigli suterski. Bice jako zanimljivo za 10tak dana

Posted
9 minutes ago, Miki28 said:

Znam da gusim ali ja se ne mogi nacuditi ovom liku. Mislim da je ovo najgori igrac u Aba ligi bez dileme. Ja odavno nisam vidio veceg antikosarkasa od tog lika. 

Jel opet taj omasio kucanje sad pre TO? 😄

Posted

Ovakva partija prija mojim nacetim nervima i znam da sam sad nezahvalni seljak...ali uvek smo iz mucenice u ABA ligi izlazili fokusirani i napaljeni na EL mec, retko kad iz ovakvih meceva 🤐

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...