мајор јосип Posted October 31, 2022 Author Share Posted October 31, 2022 Čestitke @propolis, svaka čast! Na kraju me ona greška za tri igrača koštala jedne kategorije, a ppm si uzeo za par šuteva rekao bih jer mi stoji 0,44 za obojicu. Horor nedelja, jedna od najgorih od kada igram fantazi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Sinoć demonstriran pun potencijal moje ekipe Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 1 hour ago, мајор јосип said: Čestitke @propolis, svaka čast! Na kraju me ona greška za tri igrača koštala jedne kategorije, a ppm si uzeo za par šuteva rekao bih jer mi stoji 0,44 za obojicu. Horor nedelja, jedna od najgorih od kada igram fantazi. Hvala, neverovatna pobeda da je meč bio u kladionicarskoj ponudi posumnjao bih da je namešten 🙂 Na pola nedelje sam razmišljao kako da sačuvam jednu kategoriju kako ne bih pukao sa nulom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Čestitke meni i jebeno samo meni. U drugom kolu sam srušio 8 g-jeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Честитике екипи Stumble Guys и много среће у наставку осим ако се поново сретнемо наравно. Тешке ноге од припрема, није се могло против 300 минута више противника. Идемо даље и надамо се бољим резултатима у наставку сезоне... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 @delgado jeste vi Stumble guys? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 18 minutes ago, next said: Честитике екипи Stumble Guys и много среће у наставку осим ако се поново сретнемо наравно. Тешке ноге од припрема, није се могло против 300 минута више противника. Идемо даље и надамо се бољим резултатима у наставку сезоне... Iskidao si tebra. Svaka cast. Degliju sam rekao da odustajem od igre ako izgubimo od tima koji ima 200 min manje od nas 😁 Nestvarno su odigrali tvoji prvih 5 dana da bi na kraju cupao castan poraz. Steta za TD brata Cada kao i za useravanje u fg debila Grina i Strusa. Tu nam je bas malo falilo za jos 2 kata. Koliko sam popizdeo da sam morao McDermota da bacim iako sam znao da ce otkinuti zarad Biombovih blokada. Odlican ti je tim, menjaj nesto - imas prostora, da tvoji ostanu zdravi i siguran si u top 8. SporCki poyy stuble guysi do pobede 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 1 hour ago, mr clutch said: Čestitke meni i jebeno samo meni. U drugom kolu sam srušio 8 g-jeva. nevidjene srece si imao. cestitke na pobedi 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 52 minutes ago, gggggggg said: nevidjene srece si imao. cestitke na pobedi 🙂 Sreća prati hrabre. Na šta konkretno misliš pod sreća? Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 2 hours ago, maXa88 said: Iskidao si tebra. Svaka cast. Degliju sam rekao da odustajem od igre ako izgubimo od tima koji ima 200 min manje od nas 😁 Nestvarno su odigrali tvoji prvih 5 dana da bi na kraju cupao castan poraz. Steta za TD brata Cada kao i za useravanje u fg debila Grina i Strusa. Tu nam je bas malo falilo za jos 2 kata. Koliko sam popizdeo da sam morao McDermota da bacim iako sam znao da ce otkinuti zarad Biombovih blokada. Odlican ti je tim, menjaj nesto - imas prostora, da tvoji ostanu zdravi i siguran si u top 8. SporCki poyy stuble guysi do pobede Ooooo pa to ste vi, stari znanci. 🙂 Ma stisle obaveze ništa nisam menjao od starta a dve nedelje ne stižem da menjam ni u FPLu ni u NFL fantaziju. 😄 Cade je kidalica i još bolji će biti. Ja ga targetirao za drugu rundu ali jbg suviše sam kasno bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Ja ponovo ne znam sa kim sam igrao, sve neka nova imena timova, a na spisku nije editovano. Uglavnom ko god da je, cestitke na pobedi, prezadovoljan sam i sa 5 uzetih kategorija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 1 hour ago, mr clutch said: Sreća prati hrabre. Na šta konkretno misliš pod sreća? pa imao sam 6-7 slucajeva gde mi jedan kos ili skok/as trebalo za dd. no nema veze, vraticu ti u playoffu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 ^ovo samo tebi moze da se desi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 3 minutes ago, uini said: ^ovo samo tebi moze da se desi. I Zvekiju naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 ne znam za zvekija, nije on rodonacelnik, btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Westbrook je na pijaci i to ga nudim sada pre nego krene sa DD učincima. Nemoj da me posle neko cima jer će biti skup!!! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 6 hours ago, Igor_ said: Ja ponovo ne znam sa kim sam igrao, sve neka nova imena timova, a na spisku nije editovano. Uglavnom ko god da je, cestitke na pobedi, prezadovoljan sam i sa 5 uzetih kategorija. Nas si pobedio u prvom kolu tebra, mene i Maxu. Iz nekog razloga smo sad Strumble guys, a ne SelfieMasteri pod kojim imenom nas ceo svet prepoznaje. Moram priznati da te prilicno kenjalo. Hvala Nexte na cestitkama, odlican si bio, a procente si dobio za dlaku od pacetovih muda. Tradicija je fina stvar koja kaze da smo te 2x izbacivali u PO A lige i generalno ovako cesto dobijali. Neka se sretnemo kasnije u PO, bice dobro ako uspemo dotle da dodjemo 🙂 @Miki28 Jeste, mi smo Strumble guys NI-Va @maXa88 i ja. Sta prognoziras u mecapu ? Prejak si i sve preko 4 kategorije za nas je cudo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 5 hours ago, propolis said: Westbrook je na pijaci i to ga nudim sada pre nego krene sa DD učincima. Nemoj da me posle neko cima jer će biti skup!!! Oce degli. on ga bas gotivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 40 minutes ago, delgado said: Nas si pobedio u prvom kolu tebra, mene i Maxu. Iz nekog razloga smo sad Strumble guys, a ne SelfieMasteri pod kojim imenom nas ceo svet prepoznaje. Moram priznati da te prilicno kenjalo. Hvala Nexte na cestitkama, odlican si bio, a procente si dobio za dlaku od pacetovih muda. Tradicija je fina stvar koja kaze da smo te 2x izbacivali u PO A lige i generalno ovako cesto dobijali. Neka se sretnemo kasnije u PO, bice dobro ako uspemo dotle da dodjemo 🙂 @Miki28 Jeste, mi smo Strumble guys NI-Va @maXa88 i ja. Sta prognoziras u mecapu ? Prejak si i sve preko 4 kategorije za nas je cudo. Hahah kenjalo kazes, dobroo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 6 hours ago, propolis said: Westbrook je na pijaci i to ga nudim sada pre nego krene sa DD učincima. Nemoj da me posle neko cima jer će biti skup!!! Sta trazis za njega ? Moze odgovor na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 1 hour ago, delgado said: @Miki28 Jeste, mi smo Strumble guys NI-Va @maXa88 i ja. Sta prognoziras u mecapu ? Prejak si i sve preko 4 kategorije za nas je cudo. S obzirom da mi je Embiid rovit a vcrs vrvt O, sve preko 3 kategorije da uzmem bice odlicno. U svakom slucaju nek pobijedi bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Srecan Duarte svima koji slave. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 kanyon martin jr > duarte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 1 hour ago, delgado said: Srecan Duarte svima koji slave. Malo si poranio sa slavljem ali dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Ma samo kad je on nesto odigrao, posto se od pocetka sezone raspada. Svakako je duga nedelja i bice fajta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts