DameTime Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 15 hours ago, DameTime said: Da li znate dobrog obućara u BG koji me neće odrati za sledeću popravku? Kupila sam cipele/sandale koje su mi u svakom smislu super osim što mi je kaiš koji ide pozadi na petu (cipela se "navlači", nema kopčanje i sl.) malo širi. Obućar treba da ga skrati i ponovo ušije kako bi bio taman za moju nogu. Da pitam i ođe. Hvala fensiju 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 1 hour ago, DameTime said: Da pitam i ođe. Hvala fensiju 🙂 Probaj kod Baneta - sve preporuke za njega na osnovu dugodisnje saradnje. http://www.obucar.rs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 52 minutes ago, Kronostime said: Probaj kod Baneta - sve preporuke za njega na osnovu dugodisnje saradnje. http://www.obucar.rs/ Hvala puno! ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Da li neko mozda zna neku knjigu ili mozda ima savet za hendlovanje toksicne radne sredine. U kom smislu toksicne. Ne malicniozno toksicne, nemam takav problem. Imam problem da se organizujem u okruzenju koje je veoma neorganizovano, pa ta neorganizovanost, zbog toga sto svi zavisinom jedan od drugog, prelazi i na mene, pa tako cesto ne stignem da odradim ono sto sam planirao da radim tog dana u radno vreme. Moguce je da ne mogu nista tu da promenim, ali kako psihicki odreagovati na takve situacije. Kako sacuvati sebe i svoj mir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 42 minutes ago, Sam B said: Da li neko mozda zna neku knjigu ili mozda ima savet za hendlovanje toksicne radne sredine. U kom smislu toksicne. Ne malicniozno toksicne, nemam takav problem. Imam problem da se organizujem u okruzenju koje je veoma neorganizovano, pa ta neorganizovanost, zbog toga sto svi zavisinom jedan od drugog, prelazi i na mene, pa tako cesto ne stignem da odradim ono sto sam planirao da radim tog dana u radno vreme. Moguce je da ne mogu nista tu da promenim, ali kako psihicki odreagovati na takve situacije. Kako sacuvati sebe i svoj mir. Jedino kako ćeš sačuvati sebe i svoj mir, jeste da promeniš posao, ništa drugo ti tu ne pomaže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 32 minutes ago, Green23 said: Jedino kako ćeš sačuvati sebe i svoj mir, jeste da promeniš posao, ništa drugo ti tu ne pomaže. Kad bih ja znao da je na drugom mestu bolje, odmah bi otišao. Problem je što ne znaš takve stvari dok ne vidiš iznutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 27 minutes ago, Sam B said: Kad bih ja znao da je na drugom mestu bolje, odmah bi otišao. Problem je što ne znaš takve stvari dok ne vidiš iznutra. Pa da, ukoliko ne znaš nekog ko je u sistemu ili barem bio, ne znaš takve stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 21 hours ago, Sam B said: Da li neko mozda zna neku knjigu ili mozda ima savet za hendlovanje toksicne radne sredine. U kom smislu toksicne. Ne malicniozno toksicne, nemam takav problem. Imam problem da se organizujem u okruzenju koje je veoma neorganizovano, pa ta neorganizovanost, zbog toga sto svi zavisinom jedan od drugog, prelazi i na mene, pa tako cesto ne stignem da odradim ono sto sam planirao da radim tog dana u radno vreme. Moguce je da ne mogu nista tu da promenim, ali kako psihicki odreagovati na takve situacije. Kako sacuvati sebe i svoj mir. Pisite zabeleske: nisam mogao da uradim to i to jer mi je nedostajao podatak taj i taj, bez etiketiranja ad hominem, samo cinjenice. Pa to prosledite nadredjenom i vama i toj sluzbi koja vam je uskratila podatke. Ako ne mozete da obavestite nadredjenog a ima i takvih situacija, sacuvajte belesku za sebe pa kad krizirate zbog ne tako dobrih rezultata svog rada, pogledate beleske i vidite da to nije zbog vas i bude vam lakse. Ako je ikako moguce, trazite povremene sastanke cele sluzbe, 1 nedeljno ili mesecno, da se napravi presek rada i zacrtaju ciljevi. Ne nastupajte ambiciozno u smislu samopromocije jer ce se svi osetiti ugrozeno vec vise onako, " imam ideju" stav. Nekad pomaze i razgovor sa osobom koja vam je uskratila podatke, pitajte je u cemu je problem i ponudite pomoc ako je u vasoj nadleznosti. Verovatno da niste jedini kojima smeta ta haoticnost i razgovor na tu temu moze da vam da saveznika da uradite promene koje ce biti dobre za sve. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts