sasha arsenal Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Užas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Ima taj basket 3 na 3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Nadam se da vise niko nece prizivati nikakve kljuceve kod Vase Micica. I da ce kapitenska traka kod nekoga ko stvarno ima muda - Kalinica ili Jokica, ova ostala boranija nije taj kalibar i tacka. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Za vaterpolo se ne bojim, tu cemo opet biti u vrhu, sve mladje selekcije kidaju. Sto se tice kosarke tu smo vec neko vreme u k...&_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 5 minutes ago, Issey said: Nebitno ko će doći ili ostati... Smeši nam se sudbina vaterpola i odbojke... Kaze moj cale, od kad je Prvi navijac Srbijr zaseo na tron sport nam nepovratno klizi u propast. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 A Luca kao da ga bole ona stvar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Desilo nam se ko Grcima 2014. Izbacili smo ih kao prve u grupi, posle očajnih naših igara, a oni pokidali... Matori loše tempirao formu, ali realno i izgubio trenerski duel od Poceka... Odbrana sramotna, jeste usralo Spisua, ali to su sve otvoreni šutevi. Mislim da bi sve dobili u 1/16 sem talijane... Čak i Grke... Ne leže nam nikako... Bukvalno su nas na istu foru dobili kao u Pioniru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 A nasi treneri nikako da nauce glavni igrac u odlucujucim utakmicama ti igra 35+ minuta. Ako treba i celu tekmu. Pesic zaglavljen u proslom veku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 ja sam i dalje u soku ko je cuvao spisua? covek svaki put sam kao duh, uvali tam 5 trojku u drugom, skoro sam nas slomio i odveo italiju na +9. svi mi koji smo gledali milion puta kosarku smo videli gde sve vodi. kari je kasnio sa to, morao je da zove i na -3 i na -6, a on zvao na -9 dok spisu sam kao duh resava tekmu. jokic usao prekasno, i odbrana nam se raspala posle tih 4-5 vezanih trojki. 90+ poena. nedopustivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Tragicna utakmica Pesica. Oni ubacuju frizidere i ti vodis i onda cemu ona petorka u cetvrtoj cetvrtini. I onda pusti seriju 14-2 ili sta je ono bilo pre tajmauta i vracanja Jokica. Da je samo ubacio startnu petorku, svi napolje zbog 5 licnih i rutinski bi bilo na kraju i pored sranja, ocajne odbrane i hero ball u napadu. Ali guraj ti Milutinova protiv pet midzeta, pa jebem ti sve ne verujem sta je covek uradio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Nasi su u odbrani trcali u prazno, ko muve bez glave, nikakva ideja. To nas je i ubilo. Tesko za gledanje. Nije ih sralo, nego su nalozeni igraci konstantno imali otvorene suteve. Tuzan epilog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 2 minutes ago, McLeod said: Tragicna utakmica Pesica. Oni ubacuju frizidere i ti vodis i onda cemu ona petorka u cetvrtoj cetvrtini. I onda pusti seriju 14-2 ili sta je ono bilo pre tajmauta i vracanja Jokica. Da je samo ubacio startnu petorku, svi napolje zbog 5 licnih i rutinski bi bilo na kraju i pored sranja, ocajne odbrane i hero ball u napadu. Ali guraj ti Milutinova protiv pet midzeta, pa jebem ti sve ne verujem sta je covek uradio Dzabe se trudis da prebacis odgovornost na Pesica, kad se zna ko je najveci krivac Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Šteta, baš šteta, jer je Jokić delovao zainteresovano za ovaj turnir. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 11, 2022 Author Share Posted September 11, 2022 (edited) Ide lock ovde.Nazalost ovako rano. Edited September 11, 2022 by Don Radonja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts