Jump to content

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, medobrundo said:

Ako Slovaci prođu, Francuzi ima bukvalno ni krivi ni dužni da stignu do finala lol

Ti si opet na 20 piva. 🙂 

• Like 1
  • Ha-ha 9
Posted

Gledam ove utakmice ,juče,danas.....i još mi gore i teže zbog repke.

Imali smo baš veliku priliku za nešto krupno i veliko ali u pozitivnom smislu.JBG!

• Like 1
Posted

Trulo je nesto bili kod Slovenaca od pocetka prvenstva. Pickaju se medjusobno, pickaraju trenera i bilo je pitanje vremena kada ce to puci. Bar 4 takve sutuacije sam video, a nisam ih cak mnogo ni gledao.

6 minutes ago, Miki28 said:

Ma preokrecu ovo Slovenci,imaju Luku. Usrace se poljaci

3.30 kvota na lajvu, pozuri

Posted
7 minutes ago, Miki28 said:

Ma preokrecu ovo Slovenci,imaju Luku. Usrace se poljaci

Slažem se.

Ako krenu da ubacuju u nastavku, Poljacima ulazi voda u uši i ćao. Nemaju oni kvalitet ni iskustvo da održe ovo.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Marvin said:

@srlepajce

Bilo je situacija da se svadjaju na klupi, sad sam to video i na terenu

Mislio sam do ovog EP su tako delovali slozni, sve ekstra

Protiv Bosanaca su se vec osetile te neke varnice 

Evo i sada

• Like 1
Posted

Ono sto je meni zanimljiv utisak ovih eliminacionih utakmica je da smo mi debelo precenili svoje igrace sem Jokica. Veoma ujednacen kvalitet reprezentacija, gde, kako sve mirise, jedan superstar nije neophodno prevaga na terenu.

• Like 2
Posted
32 minutes ago, Casaubon said:

Veceras za Poljsku ne navijaju samo oni koji biraju PSG/Barsu/Real kad igraju PES :D

Kao i mi sto uvek i u svemu navijamo protiv Poljske, neveznao za sport i protivnika 😉

• Ha-ha 1
Posted
54 minutes ago, threepwood said:

Kouč Poljske mi je definitivno najprijatnije iznenadjenje turnira. Steta sto mu je krstenica neodgovarajuca nasim budalama, raspitao bih se koliko sutra ako ispadnu za njegove usluge.

Ne mora brt. 

• Ha-ha 3
Posted
Just now, Miki28 said:

Ne zna ni on dje bije. 

Ovi mislili gotovo nakon 2/4. Uzeli da sutiraju trojke sa 8m😂😂😂

Pre ce biti da je Slovenija izasla ozbiljnije u odbrani pa ovima nije ostalo nista sem toga.Plus su se raspali tj usla voda u usi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...