Marvin Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Ja nisam siguran da bi Francuzi dobili Poljsku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 14 minutes ago, medobrundo said: Ako Slovaci prođu, Francuzi ima bukvalno ni krivi ni dužni da stignu do finala lol Ti si opet na 20 piva. 🙂 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Gledam ove utakmice ,juče,danas.....i još mi gore i teže zbog repke. Imali smo baš veliku priliku za nešto krupno i veliko ali u pozitivnom smislu.JBG! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Trulo je nesto bili kod Slovenaca od pocetka prvenstva. Pickaju se medjusobno, pickaraju trenera i bilo je pitanje vremena kada ce to puci. Bar 4 takve sutuacije sam video, a nisam ih cak mnogo ni gledao. 6 minutes ago, Miki28 said: Ma preokrecu ovo Slovenci,imaju Luku. Usrace se poljaci 3.30 kvota na lajvu, pozuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 7 minutes ago, Miki28 said: Ma preokrecu ovo Slovenci,imaju Luku. Usrace se poljaci Slažem se. Ako krenu da ubacuju u nastavku, Poljacima ulazi voda u uši i ćao. Nemaju oni kvalitet ni iskustvo da održe ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 21 minutes ago, Casaubon said: Veceras za Poljsku ne navijaju samo oni koji biraju PSG/Barsu/Real kad igraju PES :D +Šarenac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 5 minutes ago, Marvin said: @srlepajce Bilo je situacija da se svadjaju na klupi, sad sam to video i na terenu Mislio sam do ovog EP su tako delovali slozni, sve ekstra Protiv Bosanaca su se vec osetile te neke varnice Evo i sada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Evo vec panike kod Poljaka. Jos ce dobiti nesportsku Soko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 2 hours ago, Del Piero said: Nekog ili Podrascanina? off topic sad, ali Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Poljaci se napili na poluvremenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Ali Edo Muric. Koja je to kesa od igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Ono sto je meni zanimljiv utisak ovih eliminacionih utakmica je da smo mi debelo precenili svoje igrace sem Jokica. Veoma ujednacen kvalitet reprezentacija, gde, kako sve mirise, jedan superstar nije neophodno prevaga na terenu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 14, 2022 Author Share Posted September 14, 2022 Poljaci ne znaju gde biju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 32 minutes ago, Casaubon said: Veceras za Poljsku ne navijaju samo oni koji biraju PSG/Barsu/Real kad igraju PES :D Kao i mi sto uvek i u svemu navijamo protiv Poljske, neveznao za sport i protivnika 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Sloter odigrao na Slovence na poluvremenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Koji crni Poljaci, kanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 14, 2022 Author Share Posted September 14, 2022 Evo tu su Slovenci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Just now, Sector said: Koji crni Poljaci, kanta. Ocekivano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 14, 2022 Author Share Posted September 14, 2022 Slovenci se presabrali na poluvremenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 54 minutes ago, threepwood said: Kouč Poljske mi je definitivno najprijatnije iznenadjenje turnira. Steta sto mu je krstenica neodgovarajuca nasim budalama, raspitao bih se koliko sutra ako ispadnu za njegove usluge. Ne mora brt. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 14, 2022 Author Share Posted September 14, 2022 Sto trener Poljske ne zove tajm aut ovi ne znaju gde biju Sadi si se setio kad su prosuli celu prednost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Just now, Don Radonja said: Sto trener Poljske ne zove tajm aut ovi ne znaju gde biju Ne zna ni on dje bije. Ovi mislili gotovo nakon 2/4. Uzeli da sutiraju trojke sa 8m😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Poljacima treba pampers. U drugom poluvremenu samo šutiraju trojke. Nemaju oni ipak ni minimalni kvalitet ovde nešto da zakuvaju, više su Slovenci sami sebi protivnici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Ko ne skače ni Slovenec!😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 14, 2022 Author Share Posted September 14, 2022 Just now, Miki28 said: Ne zna ni on dje bije. Ovi mislili gotovo nakon 2/4. Uzeli da sutiraju trojke sa 8m😂😂😂 Pre ce biti da je Slovenija izasla ozbiljnije u odbrani pa ovima nije ostalo nista sem toga.Plus su se raspali tj usla voda u usi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts