Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Lukaaa za pobedu. Kakav pobednik!

Umalo da opet kiksnemo protiv davljenika. Ovaj put maltene ni-iz-čega. Jer, imali smo potpunu kontrolu nad utakmicom.

I onda se dešava 50`i ulazak znakotivog Filkruga. 

Čovek u 55` uzima penal. Iako je na terenu tek pet minuta i iako je svima jasno da je on ovde samo do juna. Naravno, nemački rednek promašuje ceo gol

No, on brzo dokazuje da ume i gore. Doslovce, ali doslovce do kraja svog bednog bivstvovanja na terenu uspeo je da pogreši u svakom kontaktu sa loptom , ali svakom! Bukvalno svaka lopta je bila greška. Ja ne znam kad sam to poslednji put video ako ikad?

Video je i Alegro da je pogrešio pa je u 89' umesto njega uveo De Wintera.

Pišem ovo sa telefona, baš ću pokušati da nađem ocenu koju je Gazeta dala Filkrugu za tih 40 minuta bede na terenu

• 2 weeks later...
Posted

Još jedan meč u kojem se gube bodovi protiv "autsajdera". Nije to više ni novost; ponavlja se ovo cele sezone. Parma nosi sva tri boda sa San Sira iako faktički nije ugrozila gol Milana. No, korner i loše reakcije Manjana i odbrane su im donele gol za pobedu.

Opet mučenje, nema rešenja za bunker gosta..večeras i bez energije, loš stav. Pisao sam već da će nas tzv. male utakmice koštati trke za titulom i sada je to potpuno jasno. Bio bi uspeh zadržati bar drugo mesto do kraja. 

• Like 1
Posted
20 hours ago, Drug Crni said:

Još jedan meč u kojem se gube bodovi protiv "autsajdera". Nije to više ni novost; ponavlja se ovo cele sezone. Parma nosi sva tri boda sa San Sira iako faktički nije ugrozila gol Milana. No, korner i loše reakcije Manjana i odbrane su im donele gol za pobedu.

Opet mučenje, nema rešenja za bunker gosta..večeras i bez energije, loš stav. Pisao sam već da će nas tzv. male utakmice koštati trke za titulom i sada je to potpuno jasno. Bio bi uspeh zadržati bar drugo mesto do kraja. 

Baš sam izgoreo. Koliko lako prosipamo bodove, već sada postaje nesnosno. 

• Tuzno 1