Sombor Shuffle Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 (edited) On 9/27/2022 at 6:50 AM, Lineker said: Jesu to krenuli jinxovi? Somborski derbi, bez preokreta noćas, Parsons loš. Čestitke protivniku! Iako je ispalo tako, to mi je bila poslednja namera. Stvarno sam mislio da sam gotov u trenutku kad sam to napisao, jer sam znao da ce Kajler da podbaci, jer im je OL katastrofa, ali dvojac iz Atlante + to sto su se i Dzouns i citava OL Dzajantsa fokusirali na Parsonsa citav mec su ucinili da pobedim nekako. Imam 3 svoje ekipe za koje sam tako da kazem zainteresovan ove sezone + jos neke bezvezne. Mislim da sam u sve 3 odradio dosta dobar draft, u svakom duelu ova 4 kola sam bio favorit po projekcijama, a mislim da je do sada takodje u svakom protivnik prebacio ocekivane na kraju sedmice. Znas ono kad ti se cini da se sve poklapa da izgubis. Zato sam i napisao taj post. A evo i ovo kolo je vrlo slicno krenulo. Tako da se ovom prilikom izvinjavam. Hvala na cestitkama i srecno u nastavku sezone! 👍 Edited October 2, 2022 by Sombor Shuffle 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Alal vera @nlavrnja za procenu, skinuo si mi Pikensa baš za pravu cifru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Konacno jedno kolo gde mi nije kriva zla sreca, ili neka cudna okolnost vec cisto moj nedostatak hrabrosti. Dva startna hvataca (jedan na fleksu) su zajedo imali 2.5 poena, a na klupi mi ostala dva igraca koji su mogli nastupiti umesto njih sa ukupno 34.5 poena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Po broju osvojenih bodova sam prvi u ligi, a na tabeli deveti sa skorom 3-4 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 23 hours ago, Romantik said: Po broju osvojenih bodova sam prvi u ligi, a na tabeli deveti sa skorom 3-4 😞 Zna to nekad tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Ti s mi prvi pao napamet kad sam ovo pisao, samo ja jesam prvi, ali ne ubedljivo prvi po broju bodova pa te zato nisam tagovao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 @Ridji da li ti ovo jos uvek igras? Starteri su ti nekoliko igraci koji nece igrati u ovom kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Pih, kud ne igram ovo kolo protiv nekog drugog i da pobedom zapretim sedmoplasiranom/osmoplasiranom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 @Sombor Shuffle vs @Ta'veren 185-177! A ja pobedio sa 99 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Brat Mixon me maksimalno ispoštovao, šteta što se to desilo u rundi gde protivnik nije aktivan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Ima li ko zainteresovan za trejdovanje? Da ne smaram sve ponaosob. Trazim nekog pouzdanog WR ili jos bolje TE. Spreman sam dobro da platim. 🙂 Pisite poruku ako imate. Reality Check ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Do sada sam uglavnom imao zdravih igrača i onih koji igraju da popunim sastav. Prvi put kad sam imao izbor, odmah greška, ostavio Sandersa na klupi i sad će mi ti poeni faliti. Ali ostajem nekako optimističan, svidja mi se ekipa koju vodim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Tacno te razumem, ne valja kad imas previse izbora. Ja se zeznem odusevljen Gardner Dzonsonom i osavim ga u startnoj postavim iako 10 kola nisma menjao startni dvojac defanzivaca i on se povredi u prvoj cetvrtini, a na klupi ostao defanzivac od 15 poena sad se molim da Okareke veceras nabere 8 obaranja ili izgubih dobijen mec. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Više će me od ovog poraza boleti povrede... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Ja sam pola lige opskrbio defanzivcima, a poslednjih par nedelja ne mogu zbirno od ovih mojih 10 da prebacim. Moracu da se uzobiljim. Steta za ova 4 poraza, imam utisak da su sva 4 posledica mojih gresaka, narocito ona 2 vezana, gde sam zaboravljao da vrsim izmene, preskakao vejvere itd. I valjda nece Godvin poludeti veceras, ne bi valjalo i ovu da izgubim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted December 6, 2022 Author Share Posted December 6, 2022 Obezbedjeno prvo mesto, kolo pre kraja. Reklo bi se u pravo vreme, s obzirom na povredu Lamara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Play off posle 100 godina. 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Čestike @Xpert, ako se ne varam, obezbedjen povratak u elitu. Za drugo mesto borba preko play off-a. Stanje posle regularnog dela: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 I to bi izgleda bilo to, iako jos ni nedelja nije. A i ne zasluzujem bolje, kad sam kreten ponovo draftovao istog luzera u 1. rundi. Na stranu kraj sezone Kajlera u najgorem trenutku, to je samo slag na tortu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Ovakvu bruku jos nisam video, baca covek jinx pre nedeljnih meceva, gde je projektovani rez trenutno 49-51 😁 neka ga neko banuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 I naravno ubacuju treceg RB da izlesinari 1 jard TD. Ne mogu da opisem koliko mi je ovo zgadilo fantazi, ali sam sam kriv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Preiskusno @Sombor Shuffle Pravi play-off potez. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 21 hours ago, Lineker said: Preiskusno @Sombor Shuffle Pravi play-off potez. Znam sta mislis, besramni dzinkser. Ali smucilo mi se juce dok sam gledao. Iskljucio sam mec nakon sto su ga zaustavili na jard do gola. Podsetilo me na duel protiv @Xpertkad je odbrana NE zaustavila Fildsa isto tako, a bilo kakvi poeni Cikaga bi mi doneli pobedu. Sto je bila samo jedna od mnogo neverovatnih stvari koje su odlucile da ne dobijem taj duel, koji je verovatno i odlucio dalji tok borbe za 1. u regularnom. Zazalio sam sto sam gledao taj mec, isto kao onaj juce. Uostalom, evo egal je trenutno maltene, znao sam da ce mi trebati cudo ako onaj nesrecnik ostane na 5 poena, jer mi svi vodeci igraci imaju jako tezak raspored. I to cudo bi opet mogao da bude Tejsom. Zapamticu mu ovu sezonu, kako god se zavrsila, i uvek biti zahvalan. A @MrTwisterima jedan freebie, tako da nek raspali sto jace, dozvoljeno je sve, da bude fer zbog onoga juce. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Koliko plakanja i kukanja nekog i kvazi jinxovanja da bi coek nakrcao 130 poena na fantasy 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 S obzirom da su me povrede pratile celu sezonu i imao sam stalno problema da skrpim startnu postavu, najpre ulazak u playoff a sad i izbacivanje favorizovanog Xperta i ulazak u polufinale. Not bad at all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts