McLeod Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Najgluplji otkaz u poslednjih nekoliko godina. Ne zato sto mislim da je Parker neki trener nego zato sto bukvalno imaju bolji start sezone od ocekivanog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 41 minutes ago, Miki28 said: Ne znam samo sta su ocekivali? Da uzme bodove Sitiju, Arsenalu i Liverpulu? Pa verovatno ne, ali ipak poraz od 9-0 je dovoljan razlog da smena bude izvesna. To je ujedno i najteži poraz koji su imali u istoriji kluba, tako da stvari treba gledati iz tog ugla, a ne iz ugla osvojenih bodova. Sa druge strane, ko zna kakva je bila reakcija navijača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 4 minutes ago, Don Juan said: Pa verovatno ne, ali ipak poraz od 9-0 je dovoljan razlog da smena bude izvesna. To je ujedno i najteži poraz koji su imali u istoriji kluba, tako da stvari treba gledati iz tog ugla, a ne iz ugla osvojenih bodova. Sa druge strane, ko zna kakva je bila reakcija navijača. Ishitren potez iako uopste i ne cijenim Parkera kao nekog strucnjaka. Trebali su sacekati jos koju utakmicu, da vide reakciju menadzera i ekipe. Vjerujem da je neki sukob unutar kluba koji je tinjao izasao na vidjelo i da mu je ovo bila kap koja je prelila casu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 22 minutes ago, Miki28 said: Vjerujem da je neki sukob unutar kluba koji je tinjao izasao na vidjelo i da mu je ovo bila kap koja je prelila casu. Moguće, ali ipak mislim da posle 0-9 mu jednostvno nije bilo spasa. Ipak je to žestoko poniženje, da ne pričam da su mogli da prime još jedno 2-3 sigurno. Bez obzira što nisu neko zvučno ime u Engleskoj, ipak su tim sa dugom tradicijom i jednostavno se teško prelazi preko ovakvih stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 22 minutes ago, Don Juan said: Moguće, ali ipak mislim da posle 0-9 mu jednostvno nije bilo spasa. Ipak je to žestoko poniženje, da ne pričam da su mogli da prime još jedno 2-3 sigurno. Bez obzira što nisu neko zvučno ime u Engleskoj, ipak su tim sa dugom tradicijom i jednostavno se teško prelazi preko ovakvih stvari. Evo sad citam da je doslo do sukoba misljenja izmedju Parkera i uprave. Parker trazio pojacanja, ovi odbili i izgleda to prelilo u ozbiljnu svadju. Nisu se oni nista spec pojacali a kontam gledao Parker put Foresta i 19 pojacanja pa je u cudu😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OgX Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 16 hours ago, MrTripleDouble said: Ja sam se šokirao kad sam video da je Atletiko pustio Lodia wtf??? Nisam ih mnogo gledao prethodne sezone, ali kad god sam pogledao neku njihovu utakmicu bio je medju najboljima na terenu. Koja je pozadina iza ovog transfera? Bukvualno ni meni nije nista jasno sto se Lodija tice. Mada ne pratim bas sta pisu mediji posveceni Atletico Madridu, da li ima neka prica zbog cega je ovako olako Cholo odustao od Lodija. Ali ono sto sam gledao na terenu, meni je Lodi bio najbolji desni bek za proslu sezonu ako se gleda individualno. Da su znali u Barci, mogli su ga lako angazovati. Mislim da bi odlicno legao u tim Barce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 2 minutes ago, OgX said: Bukvualno ni meni nije nista jasno sto se Lodija tice. Mada ne pratim bas sta pisu mediji posveceni Atletico Madridu, da li ima neka prica zbog cega je ovako olako Cholo odustao od Lodija. Ali ono sto sam gledao na terenu, meni je Lodi bio najbolji desni bek za proslu sezonu ako se gleda individualno. Da su znali u Barci, mogli su ga lako angazovati. Mislim da bi odlicno legao u tim Barce. Levi bek je Lodi. Mozda su ga pustili zvog promene formacije, pa da ne sedi na klupi za dzabe bem li ga. Verujem da je ovo pozajmica bez opcije kupovine za Forest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 3 minutes ago, OgX said: Bukvualno ni meni nije nista jasno sto se Lodija tice. Mada ne pratim bas sta pisu mediji posveceni Atletico Madridu, da li ima neka prica zbog cega je ovako olako Cholo odustao od Lodija. Ali ono sto sam gledao na terenu, meni je Lodi bio najbolji desni bek za proslu sezonu ako se gleda individualno. Da su znali u Barci, mogli su ga lako angazovati. Mislim da bi odlicno legao u tim Barce. Mozda sam lud ali lik je igrao lijevog beka kad god sam ga gledao. I u prvenstvu kad je igrao a i protiv Utd i City u LS sto sam gledao. Otkud sad desni bek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OgX Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Ma lijevi bek naravno. Ne znam kako sam napisao desni bek, vjerovatno sam gledao nesto vezano za Meuniera pa sam vjerovatno znog toga pogrijesio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Vilijan u Fulamu. Ne igra večeras Džejms za Čelzi zbog povrede, ali ne bi trebalo da se kiksne protiv Sautemptona. Nadam se da Haverc daje neki gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 (edited) Al preplatiše defanzivca... A napad i dalje rupa. Edited August 30, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 6 minutes ago, Dracarys said: Al preplatiše defanzivca... A napad i dalje rupa. Gvardiol je dobar, jedan od najboljih mladih stopera. Dovesce Aubu u napad. I dalje su u prici za malog Gordona iz Evertona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Everton nema šanse da pusti Gordona, inače su sebi potpisali ispadanje, očajni su ove sezone. Aubamejang je ispušena muštikla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Sterling se polako privikava na novu sredinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Loš teren u Southamptonu, skoro kao neka od naših livada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OgX Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Treba Chelsea-ju napadac, ne znam kako nisu to vec ranije rijesili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Mitar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Mitrogol reseta Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Čini se da je Mek u svemu bio u pravu za Chelsea, počevši od Tuchela do Mendyja, ostaje još da vidimo za Sterlinga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Haverca bih svezao za klupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Teška sezona predstoji pred Čelzijem, mada očekujem da bude bolje kada se Kante vrati, on je ipak najvažniji igrač. Teško će se stići do TOP4, pet kola je prošlo, a već dva ozbiljna kiksa. Može se reći da će Totehnem i Arsenal da zabetoniraju ligu šampiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Polako grofe, nemoj Tottenham da mi baksuziras, jos je uvodna faza sezone Sutra bih bio zadovoljan i bodom posle ovog podviga Solak Sitija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 (edited) 11 hours ago, Dracarys said: Ne igra večeras Džejms za Čelzi zbog povrede, ali ne bi trebalo da se kiksne protiv Sautemptona. Edited August 31, 2022 by Darko 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 10 hours ago, gledan van, ludilo 1 said: Čini se da je Mek u svemu bio u pravu za Chelsea, počevši od Tuchela do Mendyja, ostaje još da vidimo za Sterlinga. I za Fulam sam izgleda bio u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts