Don Dusko Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 Zenit je sampion! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 (edited) Teo lupio bandžu Datomeu, sad sam sve video ... Poluvreme, Virtus - Armani 27-28 Edited June 8, 2022 by Kankkunen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Koja sisa je Tomic.Uvek kad je gusto znas da ce da te proda. Jbt ne moze Kalatesa da resi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Јел преноси неко Грке вечерас? Не могу нигде да нађем у програмима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 (edited) 4 hours ago, Шеф стручног штаба said: Јел преноси неко Грке вечерас? Не могу нигде да нађем у програмима. Ja sam gledao na Arena i Sport Klub kanalima da se lepo odgledaju 2 utakmice u nizu, 18:00 Efes-Fenerbahce i 20:00 Olimpijakos-Panatinaikos. Derbi iz Istanbula je na Sport Klub HD kanalu, ali derbi iz Atine nema ni na jednom od kanala ove dve televizije. Izgleda ce morati neki stream da se nadje za tu utakmicu. Edited June 11, 2022 by Borca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Grčki mandrili su jači od naših pa se već prva utakmica odlaže ili šta se dešava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Just now, Čvarkov said: Grčki mandrili su jači od naših pa se već prva utakmica odlaže ili šta se dešava? Bas sam ja isto hteo da pitam sta se desava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Evo krenuli, nigde nema prenosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 (edited) Quote Tear gas was used outside the arena of Olympiacos by the police force and there's a 15 minute delay in the start of the Greek Finals evo neki strim ... https://www.jokerlivestream.art/watch-olympiakos-live-streaming-10.html https://icanlive.tv/live/13444/ert-world.html Edited June 11, 2022 by Kankkunen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 (edited) 1 hour ago, Don Radonja said: Bas sam ja isto hteo da pitam sta se desava... Sve normalno , bar za sada .Oli mnogo bolji .Pao 4 pts u 1/4 Ipak Grci nisu izneverili 🙂 Mada je ovo ipak bilo ispred hale ... Edited June 11, 2022 by Setite se 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 12, 2022 Author Share Posted June 12, 2022 Larkin i Vasa juce ubacili 66 poena Feneru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 LaVa is on fire 🔥 hehe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Kendrick Perry navodno dogovorio prelazak u Unikahu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 13, 2022 Author Share Posted June 13, 2022 Opasna kosarka Efes Fener u trecoj cetvrtini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Bravo za Sasu Djordjevica i titulu osvojenu protiv sampiona Evrope. Odlicnu seriju su odigrali i bivsi igraci Partizana i Zvezde Vesely i Guduric. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Auh, kakva povreda Rendolfa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Bas su loš gubitnik i ne znaju sportski da podnesu poraz pojedini košarkaši Efesa i stručni štab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 13, 2022 Author Share Posted June 13, 2022 Laso iz kreveta skoluje Sarasa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 10 minutes ago, Tri Korne Penal said: Bas su loš gubitnik i ne znaju sportski da podnesu poraz pojedini košarkaši Efesa i stručni štab. Prvo Guduric napeo nekog iz svog stafa da bi mu preoteo loptu, onda neko iz Efesovog tabora jurio Guduru da bi povratio loptu, show. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 22 minutes ago, Borca said: Bravo za Sasu Djordjevica i titulu osvojenu protiv sampiona Evrope. Odlicnu seriju su odigrali i bivsi igraci Partizana i Zvezde Vesely i Guduric. Precednik najavio njegovu smenu pred plej-of ... i šta će sad kakav je to tupadžija. Prošle sezone pometlao Mesinu sa 4:0 i sad Atamana 3:1 ... a kažu da nume 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Barsa je sramotna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 2 minutes ago, Kankkunen said: Precednik najavio njegovu smenu pred plej-of ... i šta će sad kakav je to tupadžija. Prošle sezone pometlao Mesinu sa 4:0 i sad Atamana 3:1 ... a kažu da nume Stvarno? Nisam to ispratio. Drago mije zbog njega, dosta omalovazavan ali mislim da ne treba da ostane u Feneru. Ako Laso ne bude nastavio sa Realom, mozda bi mogao tamo? Znam da nije realno ali dati mu 2-3 sezone i mislim da bi sa Realom uzeo EL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Real je izneo meč sa plejmejkerskim tandemom Hanga - Nunez. Prilična bruka Barse iako su se ajde trudili u 4/4 da poprave utisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 "trener koji redovno gubi finala" nakon lesenja f4 armanija za prvaka italije, komotno dobio i prvaka evrope. sto bi reko vojko vrucina, kako to x 2, nije mi jasno? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts