bekrinjo Posted December 7 Posted December 7 Ekipa Hamburga ima kombinovano 0-16 u dosadašnjem delu sezonu, 7 poraza u BBL i 9 poraza u Evrokupu... 1
NMX Posted December 7 Posted December 7 Kakva utakmica Tenerife Real Nereseno na 11 do kraja, napad za Real, Kampaco na 3 sekunde do kraja baca flouter promasuje i pravi faul u napadu nakon sto je izbacio. Ostaje 3 do kraja. Tenerife mase prvo bacanje, pogadjaju drugo. Poslednji napad za real za 2.9. I Ljulj o tablu za pobedu
Losmi17 Posted December 7 Posted December 7 Ljulj 🩵 i dalje ima magiju u rukama. Najveci EL kosarkas 21. veka. Za mene. Definicija clutcha.
Chaos Is Me Posted December 8 Posted December 8 On 12/7/2025 at 3:51 PM, Losmi17 said: Ljulj 🩵 i dalje ima magiju u rukama. Najveci EL kosarkas 21. veka. Za mene. Definicija clutcha. 2
Borca Posted Thursday at 10:14 AM Posted Thursday at 10:14 AM Isaiah Mobley posle dobrog starta sezone u Turskoj navodno blizu dogovora sa Hapoelom iz Jerusalima.
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Volter said: Fener - Efes imate na Arenu 4. premium 4?
Volter Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: premium 4? Da, zaboravih da dodam i premium.
Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kakav sut uzima Lojdara u 3 sekundi napada. Na klupu bi mi isao.
realno *w Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 6. vezani poraz Efesa, neverovatno da se baš toliko muče.
MrTripleDouble Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Muceni Hamburg protiv mucene Albe prekinuo niz od 24 uzastopnih poraza Evrokupov mir, stabilnost, atrakcija projekat
Estrella Roja Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 12 minutes ago, MrTripleDouble said: Muceni Hamburg protiv mucene Albe prekinuo niz od 24 uzastopnih poraza Mogli su po ugledu na fudbalske im kolege da ugrade neki sat u hali koji meri vreme od trenutka kada su poslednji put pobedili nekog
Recommended Posts