Don Dusko Posted yesterday at 08:56 PM Posted yesterday at 08:56 PM Sve prsti na tekmi Virtus vs Armani.
MrTripleDouble Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kakva petorka krv ti jebem. Bili Spanulis obrce igricu, ofc da su da su dali 14 poena u prvoj cetvrtini protiv mocnog Le Mana. Nego zar nije izla prica prosle nedelje da ne racuna na Ciglu i Motiejunasa?
m0k1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni se iskreno svidja ta odluka - odmara Tajsa i Dzejmsa za duplo kolo 😀
zvezdale Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jel još nekom finale super kupa Spanije ide u 30 fps? Nisam siguran da li je do Arene ili mog TV.😀
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 24 minutes ago, zvezdale said: Jel još nekom finale super kupa Spanije ide u 30 fps? Nisam siguran da li je do Arene ili mog TV.😀 Ja jos gledam sta je sa tv-om...
zvezdale Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Omari Moore moze da ima bas ozbiljnu sezonu. Prosle sezone iz Turske lige sam betovo na njega i Palmera da ce da naprave EL transfer. Cudno mi je da i Palmera niko nije pokupio, zanimljiv igrac.
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Moore će naredne sezone u Zvezdu ili KKP za 2,5 milke. Edited 4 hours ago by Sector
MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Moj brat Omari Moore okoncnao karijeru Grdobi, kakav crossover!
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakvo je precenjeno smece Darius Thompson. Teraj ga bre u pm ne mogu da ga gledam ovakvog bezmudog, ukopava ekipu.
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Sector said: Thompson pokazao muda kad se lomi. nema veceg alibi igrac u Evropi u poslednje 3 god
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Garuba je baš propao. Deluje kao igrač za donji dom aba lige trenutno.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Al su naloženi ovi iz Valensije, čak se i Thompson nasmejao.
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Svaka cast ovo sudiji na integritetu. Gledam kako Feliz skace po aut liniji i mislim se nema sanse ovo da svira, ali je bajca max ispostovao pravilo.
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Prelepu kosarku igra Valencia pod coach Martinezom. Vidi se da je uspostavljen sistem, pa im nije problem i da igraju bez prvog strelca. Nadam se samo da povratkom Montera, Moore nece da izgubi minutuzu na ustrb Thompsona. Mali De Larrea je real deal. Mozda nece da bude superstar, ali ce da bude stabilan i pouzdan igrac za najvise domete. Vidi se da mu je iskustvo na EB mnogo znacilo i prijalo i da ce vec ove sezone da ima dobru ulogu.
Recommended Posts