Zvezdaš96 Posted Friday at 08:52 PM Posted Friday at 08:52 PM Just now, Sector said: Zamalo mu ruku nije otkinuo jbt. 😃 Hteli ste čvršćeg igrača, etoo vam, pravi puno faulova, ali makar bije Ljulja antipatičnog fino ahaha 😄
Miki28 Lakers in 5 Posted Friday at 08:56 PM Posted Friday at 08:56 PM Sima legendica ne zna dje se nalazi. Ne znam koji ce on k. u zavrsnici na terenu
Nate Posted Friday at 09:27 PM Posted Friday at 09:27 PM Sta navarro cedi iz suve drenovine, svaka mu cast!
bekrinjo Posted Saturday at 06:18 PM Posted Saturday at 06:18 PM Kantu se vratio u Seria A, u finalnoj seriji su počistili Rimini kao slabije plasirani... 1
Don Dusko Posted Saturday at 06:26 PM Posted Saturday at 06:26 PM Besiktas ima +8 na poluvremenu protiv Efesa.
Nate Posted Saturday at 06:33 PM Posted Saturday at 06:33 PM Da li je moguce da arena ne prenosi besiktas?! Danas bukvalno imaju dve jace stvari od toga
MrTripleDouble Posted Saturday at 06:40 PM Posted Saturday at 06:40 PM 7 minutes ago, Nate said: Da li je moguce da arena ne prenosi besiktas?! Danas bukvalno imaju dve jace stvari od toga Premium 3 1
Don Dusko Posted Saturday at 07:02 PM Posted Saturday at 07:02 PM Efes ako nije na 100% angazovanosti je bas truba ekipa za gledanje.
m0k1 Posted Saturday at 07:04 PM Posted Saturday at 07:04 PM Ima i do toga sto je Besiktas vec ubacio 10+ trojki a Efes promasio previse bacanja...mada ima jos da se igra
Grobarcina1992 Posted Saturday at 07:37 PM Posted Saturday at 07:37 PM A šta radi brat Mathews Efesu Ko god prođe mislim da nemaju šanse protiv Fenera u finalu.
MrTripleDouble Posted Saturday at 07:49 PM Posted Saturday at 07:49 PM (edited) Fener na muke prosao TT. Jesu ogromni favoriti protiv Besiktasa, ali nista nije nemoguce. Neki igraci vec glavama u novim timova(NHD, Gudura), zasicenost posle osvajanja EL, motivisanost Besiktasa etc... Alimpije Grozni pokazao Radonji kako tim treba da mu izgleda naspanovano u finisu sezone, i to sa skromnijim timom. Otpaci Zvezde Plavsa i Energy king, torima Needham, neki levi Turci i tek jedan ex EL igrac. Edited Saturday at 07:52 PM by MrTripleDouble 1
Grobarcina1992 Posted Saturday at 07:54 PM Posted Saturday at 07:54 PM (edited) Fener nije ovaj mučeni Efes neću da umanjujem ovaj rezultat Dušana doktorski radi posao u Bešiktasu nije mala stvar izbaciti evroligaša sa budzetom od 30+ m ali sve sem titule Fenera je za mene veliko iznenadjenje 3-1 po meni za Fener. Edited Saturday at 07:57 PM by Grobarcina1992 1
wrach Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 18 hours ago, Grobarcina1992 said: Fener nije ovaj mučeni Efes neću da umanjujem ovaj rezultat Dušana doktorski radi posao u Bešiktasu nije mala stvar izbaciti evroligaša sa budzetom od 30+ m ali sve sem titule Fenera je za mene veliko iznenadjenje 3-1 po meni za Fener. Pisao je vec neko, ali sad najozbiljnije, kako je moguce da ne koristis zarez, tacku i upitnik nikada? 1
Nini3112 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Au sta se dozvoljava Tavaresu jbt. Sramno
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Vidi ga sto se covek buni za ocigledan faul u napadu. Sta ocekujes majstore da ti tolerisu ama bas sve?
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Bukvalno su dozvolili da igraci Reala prebiju bukvalno igrace Unikahe... 1
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 2 razbijene glave, u razmaku od 5 minuta. Doduše, dobio je i Garuba na prošlom meču. Peri prvo ona loša trojka, a onda baš dobro ispratio Musu. ps. Diaz je car. Toliko ograničen talentom, ali opet gine tokom cele karijere i opstaje na vrhunskom nivou. Edited 11 hours ago by realno *w
Recommended Posts