Zvezdaš96 Posted Friday at 08:52 PM Posted Friday at 08:52 PM Just now, Sector said: Zamalo mu ruku nije otkinuo jbt. 😃 Hteli ste čvršćeg igrača, etoo vam, pravi puno faulova, ali makar bije Ljulja antipatičnog fino ahaha 😄
Miki28 Lakers in 5 Posted Friday at 08:56 PM Posted Friday at 08:56 PM Sima legendica ne zna dje se nalazi. Ne znam koji ce on k. u zavrsnici na terenu
Nate Posted Friday at 09:27 PM Posted Friday at 09:27 PM Sta navarro cedi iz suve drenovine, svaka mu cast!
bekrinjo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kantu se vratio u Seria A, u finalnoj seriji su počistili Rimini kao slabije plasirani... 1
Nate Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Da li je moguce da arena ne prenosi besiktas?! Danas bukvalno imaju dve jace stvari od toga
MrTripleDouble Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 7 minutes ago, Nate said: Da li je moguce da arena ne prenosi besiktas?! Danas bukvalno imaju dve jace stvari od toga Premium 3 1
Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Efes ako nije na 100% angazovanosti je bas truba ekipa za gledanje.
m0k1 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ima i do toga sto je Besiktas vec ubacio 10+ trojki a Efes promasio previse bacanja...mada ima jos da se igra
Grobarcina1992 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago A šta radi brat Mathews Efesu Ko god prođe mislim da nemaju šanse protiv Fenera u finalu.
MrTripleDouble Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Fener na muke prosao TT. Jesu ogromni favoriti protiv Besiktasa, ali nista nije nemoguce. Neki igraci vec glavama u novim timova(NHD, Gudura), zasicenost posle osvajanja EL, motivisanost Besiktasa etc... Alimpije Grozni pokazao Radonji kako tim treba da mu izgleda naspanovano u finisu sezone, i to sa skromnijim timom. Otpaci Zvezde Plavsa i Energy king, torima Needham, neki levi Turci i tek jedan ex EL igrac. Edited 20 hours ago by MrTripleDouble 1
Grobarcina1992 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Fener nije ovaj mučeni Efes neću da umanjujem ovaj rezultat Dušana doktorski radi posao u Bešiktasu nije mala stvar izbaciti evroligaša sa budzetom od 30+ m ali sve sem titule Fenera je za mene veliko iznenadjenje 3-1 po meni za Fener. Edited 20 hours ago by Grobarcina1992 1
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 hours ago, Grobarcina1992 said: Fener nije ovaj mučeni Efes neću da umanjujem ovaj rezultat Dušana doktorski radi posao u Bešiktasu nije mala stvar izbaciti evroligaša sa budzetom od 30+ m ali sve sem titule Fenera je za mene veliko iznenadjenje 3-1 po meni za Fener. Pisao je vec neko, ali sad najozbiljnije, kako je moguce da ne koristis zarez, tacku i upitnik nikada? 1
Recommended Posts