Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Sector said:

Zamalo mu ruku nije otkinuo jbt. 😃

Hteli ste čvršćeg igrača, etoo vam, pravi puno faulova, ali makar bije Ljulja antipatičnog fino ahaha 😄

Posted

Ima i do toga sto je Besiktas vec ubacio 10+ trojki a Efes promasio previse bacanja...mada ima jos da se igra

Posted (edited)

Fener na muke prosao TT.  Jesu ogromni favoriti protiv Besiktasa, ali nista nije nemoguce. Neki igraci vec glavama u novim timova(NHD, Gudura), zasicenost posle osvajanja EL, motivisanost Besiktasa etc...

Alimpije Grozni pokazao Radonji kako tim treba da mu izgleda naspanovano u finisu sezone, i to sa skromnijim timom. Otpaci Zvezde Plavsa i Energy king, torima Needham, neki levi Turci i tek jedan ex EL igrac. 

Edited by MrTripleDouble
  • Like 1
Posted (edited)

Fener nije ovaj mučeni Efes neću da umanjujem ovaj rezultat Dušana doktorski radi posao u Bešiktasu nije mala stvar izbaciti evroligaša sa budzetom od 30+ m ali sve sem titule Fenera je za mene veliko iznenadjenje 3-1 po meni za Fener.

Edited by Grobarcina1992
  • Tuzno 1
Posted
18 hours ago, Grobarcina1992 said:

Fener nije ovaj mučeni Efes neću da umanjujem ovaj rezultat Dušana doktorski radi posao u Bešiktasu nije mala stvar izbaciti evroligaša sa budzetom od 30+ m ali sve sem titule Fenera je za mene veliko iznenadjenje 3-1 po meni za Fener.

Pisao je vec neko, ali sad najozbiljnije, kako je moguce da ne koristis zarez, tacku i upitnik nikada?

• Ha-ha 1