Luchifer89 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 To je sve glupost.Eto ja ne znam kakav je oneui.Mada mi se ne svidja bas taj cist android nesto posebno.Sent from my IN2013 using Tapatalk Pa jel valja ovo što je stiglo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Što se tiče A1, nikad neću prežaliti ukidanje nexus serije telefona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 2 hours ago, Luchifer89 said: 3 hours ago, Slavisa iz Tavankuta said: To je sve glupost. Eto ja ne znam kakav je oneui. Mada mi se ne svidja bas taj cist android nesto posebno. Sent from my IN2013 using Tapatalk Pa jel valja ovo što je stiglo? Valja, zasto ne bi valjalo? Ja ne volim cist android, dobro na oxygenu je malo drugacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 da remiziramo.. naci ako bi sa sad kupio pro smart p ne bi imao google play? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 4 hours ago, n4l1m said: da remiziramo.. naci ako bi sa sad kupio pro smart p ne bi imao google play? Ima google play 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 12 hours ago, Green23 said: Ima google play zar nije istekao ugovor 15-og avgusta? i sta je onda problematika ako nije google? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 1 hour ago, n4l1m said: zar nije istekao ugovor 15-og avgusta? i sta je onda problematika ako nije google? To je za buduća ažuriranja, ali biće to ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 18 hours ago, n4l1m said: da remiziramo.. naci ako bi sa sad kupio pro smart p ne bi imao google play? nemoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 (edited) dajte onda neki recommendation za 200e😄 edit:kamera mi najmanje bitna, da ne kaem totalno nebitna Edited August 25, 2020 by n4l1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 5 hours ago, n4l1m said: dajte onda neki recommendation za 200e😄 edit:kamera mi najmanje bitna, da ne kaem totalno nebitna Redmi Note 8 Pro ili Redmi Note 9s 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 redmi 8 pro ili redmi 9 pro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 9 pro ima bolju bateriju i snapdragon procesor a obzirom da razlika u ceni nije velika definitivno je bolji izbor. Ima još par prednosti ali nisu toliko bitne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 da uzmem ondak 9 pro 6gb 128gb za 29,700k? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 Da, to je taj što sam i ja gledao : https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_9_pro-9891.php 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 (edited) 47 minutes ago, Klotzen said: Da, to je taj što sam i ja gledao : https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_9_pro-9891.php nie to taj, taj sto si ti postavio je 8 gb 128gb... ovo je taj na koji sam ja mislio 6gb 128gb https://www.mobilnisvet.com/mobilni/7554/Xiaomi/Redmi-Note-9-Pro-6GB-128GB Edited September 2, 2020 by n4l1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 greška, to sam ja nešto gledao za sebe, ovaj je tvoj : https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_9_pro-10217.php onaj sa 8GB RAM-a ima slabiju bateriju tako da ga nikad ne bi ni preporučio a nije mi ni jasno zašto su smanjili bateriju na tom modelu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 @Klotzen Ako sam ja dobro skontao onaj tvoj prvi link nije redmi note 9 pro, vec mi 9 pro . Totalno drugi telefon. Taj mi9 pro mislim da ni nema kod nas u prodaji, tj nije za Evropu. To je moz se reci flagship telefon od prosle godine. Ima flagship procesor . Dok je redmi note 9 pro mid ranger telefon sa mid ranger procesorom. Xiaomi ima MI seriju telefona koji su "kao" kvalitetniji , bolji hardver i redmi seriju , koji su sa malo slabijim hardverom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 (edited) 13 hours ago, Slavisa iz Tavankuta said: @Klotzen Ako sam ja dobro skontao onaj tvoj prvi link nije redmi note 9 pro, vec mi 9 pro . Totalno drugi telefon. Taj mi9 pro mislim da ni nema kod nas u prodaji, tj nije za Evropu. To je moz se reci flagship telefon od prosle godine. Ima flagship procesor . Dok je redmi note 9 pro mid ranger telefon sa mid ranger procesorom. Xiaomi ima MI seriju telefona koji su "kao" kvalitetniji , bolji hardver i redmi seriju , koji su sa malo slabijim hardverom missim meni je i 30k puno za telefon.. ne u smislu da neam, vec generalno dati za telefon kao telefon.. al da idem preko telenora ko sto sam i do sada, duplo losiji po performansama bi me izasao isto oko 30k na ugovor, pa reko onda bolje da uzmem neki mid range van telenora, nego under low range za iste novce u teleneru ili bilo kojoj mrezi.. Edited September 3, 2020 by n4l1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Ja ih kupujem na KP-u već jedno 5 godina. Kupio sam, što za mene što za ljude oko mene, 6 do sada i nikad problema nisam imao. Ako se ne varam na KP možeš taj da nađeš za 220 evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 missim meni je i 30k puno za telefon.. ne u smislu da neam, vec generalno dati za telefon kao telefon.. al da idem preko telenora ko sto sam i do sada, duplo losiji po performansama bi me izasao isto oko 30k na ugovor, pa reko onda bolje da uzmem neki mid range van telenora, nego under low range za iste novce u teleneru ili bilo kojoj mrezi.. Razumem ja tebe. Vec sam samo napisao da uporedjujete pogresne telefone. Taj xiaomi mi9 pro sto je klotzen postavio, nema kod nas. To nije isti telefon kao redmi note 9 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Neka preporuka za aplikaciju za prepoznavanje brojeva? Imao sam neku onomad, ali je prestala da radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Ne razumem? Kakvo prepoznavanje brojeva?Sent from my Mi 10 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Neko te zove sa nepoznatog broja, a nećeš da se javiš ili ta osoba ništa ne kaže kad se javiš ili jbm li ga koja situacija. I onda ti u istoriji poziva vidiš da je to Rale Majstor, jer ga je tako neko umemorisao u svom imeniku. Tako nekako funkcioniše. Koristio sam caller ID, sad ne funkcioniše, odnosno vidim da treba da se plati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 (edited) Everybody. mada su nesto menjali, sad se i on placa ali ne znam sta nudi free. Edited September 8, 2020 by estranged Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts