Klotzen Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Skinite Špiru sa te liste. RIP Guberina 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 A baš poslednjih dana zbog Mustafe ponovo gledam Velo misto ☹️ A sad ode i Jozo škovacin 😭 Još iz te ekipe ostaše Mira Furlan, Milan Štrljić, Aljoša Vučković, Vlasta Knezović, Mladen Barbarić, Duško Valentić, možda poneka sitna uloga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 RIPStrikan.Špiro GuberinaSent from my LM-G710VM using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 4 hours ago, Stiletto said: A baš poslednjih dana zbog Mustafe ponovo gledam Velo misto ☹️ A sad ode i Jozo škovacin 😭 Još iz te ekipe ostaše Mira Furlan, Milan Štrljić, Aljoša Vučković, Vlasta Knezović, Mladen Barbarić, Duško Valentić, možda poneka sitna uloga. ...neka ih živih, nemoj otkrivati niz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Gledao sam skoro seriju "Loza", glumio dedu. Imao je i tamo bisera kao iz Velog Mista, netjače, moj doture... Juče mi je pao na pamet, verovali ili ne... R.I.P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Najjači je D. Felba on i kad je bio mlad glumac, glumio je dede a lik mu se nije menjao od 50tih do kraja karijere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Vlasta Velisavljevic im svima zadaje domaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluecuracao2 Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 1 hour ago, Kronostime said: Vlasta Velisavljevic im svima zadaje domaci. A tek Branka Veselinović! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 1 minute ago, Bluecuracao2 said: A tek Branka Veselinović! Nju je i Sveti Petar izgubio u evidenciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluecuracao2 Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Sad nesto gledam, ziv je i Miha Baloh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Što stalno pominjete ljude koji su živi na ovoj temi? Ovo je tema namijenjena onima koji su otišli sa ovog svijeta. Trebalo bi isključivo o njima da se piše, a ovi koji su živi neka žive koliko mogu. Nemojte zamjeriti, samo mi smeta ta licitacija sa živim osobama. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluecuracao2 Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 9 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Što stalno pominjete ljude koji su živi na ovoj temi? Ovo je tema namijenjena onima koji su otišli sa ovog svijeta. Trebalo bi isključivo o njima da se piše, a ovi koji su živi neka žive koliko mogu. Nemojte zamjeriti, samo mi smeta ta licitacija sa živim osobama. Potpuno si u pravu, desi se da ponese prica. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Sjajan glumac Tihomir Stanic, pocivaj u miru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 18 hours ago, Janne240 said: Sjajan glumac Tihomir Stanic, pocivaj u miru. Lapsus calami. Sjajan glumac Tihomir Arsic, pocivaj u miru. Aktuelna serija Kosti, stvorila mi pomutnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 (edited) Quote Preminuo glumac Borivoje Kandić Borivoje Kandić u predstavi Valjevska bolnica (prvi sa leve strane), arhiva JDP. U Beogradu je u ponedeljak uveče preminuo glumac Borivoje Bora Kandić, poznat po ulozi mladog Vuka Karadžića u TV seriji "Vuk Karadžić", reditelja Đorđa Kadijevića. http://rs.n1info.com/Kultura/a681318/Preminuo-glumac-Borivoje-Kandic.html Ode "Vuk Karadžić". Sad mi nije baš najjasnije jel on glumio negde posle 1997. ili se povukao ? Edited December 8, 2020 by Klotzen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 (edited) Jeste,glumio je..imao je epizodne ulogice u nekim serijama i filmovima,al' nemoj sad da me pitas u kojima tacno, jer iskreno ne mogu da se setim na prvu.. Edit:meni ce definitivno ostati upamcen po ulozi mladog Vuka Karadzica,mada sam ga snimio u jos nekim projektima sa kraja osamdesetih/pocetka devedesetih..mozda je cak bio i neki program za decu..tipa "Metla bez drske"..ne mogu zaista da se setim tacno..krecana u mozgu,prashtajte Edited December 8, 2020 by Crni Bombarder Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 3 hours ago, Klotzen said: Ode "Vuk Karadžić". Sad mi nije baš najjasnije jel on glumio negde posle 1997. ili se povukao ? Ušao u neke "poslove". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vince Carter Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Tanya Roberts, Bond Girl and 'That '70's Show' Star, Dies at 65 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Uh...koji je meni teenage crush bila Sheena, kraljica pustinje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 (edited) Ok. Ziva je.... https://www.google.com/amp/s/www.dnaindia.com/hollywood/report-bond-girl-that-70s-show-actor-tanya-roberts-is-alive-confirms-her-publicist-mike-pingel-who-erroneously-announced-her-passing-away-2866026/amp Edited January 5, 2021 by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Više nije.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Pocivaj u miru, Miro. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Uhh, meni jedna od omiljenih glumica. R.I.P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Ne mogu da verujem baš sam se zarozao. Ode još jedan simbol Jugoslavije. Neka počiva u miru. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts