饾搼饾摢饾摣饾攤 Posted September 16 Posted September 16 聽 聽 Za mene ce on i Pol Njumen ostati zauvek najlepsa i najharizmaticniji glumci ikada聽馃槶 聽 1 hour ago, berti said: 沤aoka...Mogu da je gledam uvek. Neka mu je laka zemlja. 聽 Zaoka, the way we ware, butch cassidy and.. , the great gatsby, out of africa, up close and personal, lions and lambs, legal eagles, three days of condor, indecent proposal, all the president's man... sta sam se setila da sam gledala po dva i vise puta i uvek bih mogla... Legenda 6
Miki28 Lakers in 5 Posted September 16 Posted September 16 Sjajan glumac i smekercina. Nek mu je laka crna zemlja. 2 hours ago, 饾搼饾摢饾摣饾攤 said: 聽 聽 Za mene ce on i Pol Njumen ostati zauvek najlepsa i najharizmaticniji glumci ikada聽馃槶 聽 聽 Zaoka, the way we ware, butch cassidy and.. , the great gatsby, out of africa, up close and personal, lions and lambs, legal eagles, three days of condor, indecent proposal, all the president's man... sta sam se setila da sam gledala po dva i vise puta i uvek bih mogla... Legenda Spoiler Spoiler 聽 聽 2
Helena Posted September 16 Posted September 16 8 hours ago, 饾搼饾摢饾摣饾攤 said: 聽 聽 Za mene ce on i Pol Njumen ostati zauvek najlepsa i najharizmaticniji glumci ikada聽馃槶 聽 聽 Zaoka, the way we ware, butch cassidy and.. , the great gatsby, out of africa, up close and personal, lions and lambs, legal eagles, three days of condor, indecent proposal, all the president's man... sta sam se setila da sam gledala po dva i vise puta i uvek bih mogla... Legenda Meni nije najlep拧i, ali je glum膷ina i pored naslova koje si pomenula, meni najdra啪ih film je Votergejt. RIP聽
Stiletto Posted September 25 Posted September 25 聽 Sasvim sigurno jedna od najlep拧ih 啪ena sveta. 聽 Klaudija Kardinale, 15. IV 1938. - 23. IX 2025. 聽 Roko i njegova bra膰a, Leopard, Osam ipo, Bilo jednom na Divljem zapadu, Fickaraldo... 聽 Iako svima pojam Italijanke, ro膽ena je u Tunisu kao Klod 沤ozefina Kardinale, od roditelja Sicilijanaca. Govorila je francuski i arapski, italijanski jezik je nau膷ila tek kad je po膷ela da glumi u italijanskim filmovima. 聽 Kao tinejd啪erka silovana i ostala trudna, rodila je sina Patrika. Roditelji su joj dete podigli kao brata, svima govoriv拧i da je njihovo, da spasu k膰erku sramote, po tada拧njim merilima. Pri膷a se odr啪ala sedam godina, dok jedan italijanski novinar nije otkrio istinu. 聽 Pored glume, ceo 啪ivot je posvetila borbi za prava 啪ena, bila je UNESCO ambasador dobre volje za 啪enska prava.聽 4 1 1
Janne240 Posted October 8 Posted October 8 Preminuo Zdravko 艩otra, laka mu zemlja. On 9/17/2025 at 11:41 AM, Mina D. Harker said: Pravi otac Breda Pita. (拧ala mala)聽 RIP.聽 Pita ga Bred, jesi li to ti 膰ale? Roberte... R.I.P
Drug Crni Posted October 12 Posted October 12 Vrata ostaju zauvek zatvorena. Zbogom, Kay, zbogom Diane 聽 聽 3
Jezebel Posted October 21 Posted October 21 Jedna od meni najdrazih glumica u glavnoj ulozi u jednom od meni najdrazih, nezaboravnih filmova, Njujork 1977聽 聽
Mina D. Harker Posted October 28 Posted October 28 Preminuo je Bj枚rn Andr茅sen (70) koji je nosio nadimak "najljep拧i dje膷ak na svijetu". Igrao je dje膷aka Tadzia u Viskontijevom filmu Smrt u Veneciji (po noveli T. Mana) i to mu je odredilo 啪ivot.聽 聽 Ka啪u da je inspirisao likove u japanskim mangama. Ja ga se sje膰am iz filma Midsommar, tamo je imao manju, tragi膷nu ulogu, ali je i kao stariji 膷ovjek zra膷io harizmom.聽 聽 聽
Mina D. Harker Posted November 24 Posted November 24 Udo Kier (1944-2025) kultni glumac, koji je radio sa nekim od najve膰ih rediteljskih imena u istoriji filma. 聽 1
Volter Posted yesterday at 08:50 AM Posted yesterday at 08:50 AM Reditelj Rob Rajner i njegova supruga prona膽eni mrtvi: Policija sumnja na ubistvo 聽 https://n1info.rs/svet/reditelj-rob-rajner-mrtav-sumnja-na-ubistvo/ 聽 Laka im zemlja. Robu ogromno hvala za Stand by me, film koji s vremena na vreme rado pogledam. Misery i A few good men聽su tako膽e odli膷ni filmovi. 1 5
校褉芯褕19 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 12 hours ago, Volter said: Reditelj Rob Rajner i njegova supruga prona膽eni mrtvi: Policija sumnja na ubistvo 聽 https://n1info.rs/svet/reditelj-rob-rajner-mrtav-sumnja-na-ubistvo/ 聽 Laka im zemlja. Robu ogromno hvala za Stand by me, film koji s vremena na vreme rado pogledam. Misery i A few good men聽su tako膽e odli膷ni filmovi. Navodno ih je sin ubio. 1 1
Recommended Posts