Jump to content

Recommended Posts

Posted

2661980_custom-9958eb316d8210bf75a9c9cb8

Za mene ce on i Pol Njumen ostati zauvek najlepsa i najharizmaticniji glumci ikada聽馃槶

1 hour ago, berti said:

沤aoka...Mogu da je gledam uvek.

Neka mu je laka zemlja.

Zaoka, the way we ware, butch cassidy and.. , the great gatsby, out of africa, up close and personal, lions and lambs, legal eagles, three days of condor, indecent proposal, all the president's man... sta sam se setila da sam gledala po dva i vise puta i uvek bih mogla... Legenda

• Like 6
Posted

Sjajan glumac i smekercina. Nek mu je laka crna zemlja.

2 hours ago, 饾搼饾摢饾摣饾攤 said:

Za mene ce on i Pol Njumen ostati zauvek najlepsa i najharizmaticniji glumci ikada聽馃槶

Zaoka, the way we ware, butch cassidy and.. , the great gatsby, out of africa, up close and personal, lions and lambs, legal eagles, three days of condor, indecent proposal, all the president's man... sta sam se setila da sam gledala po dva i vise puta i uvek bih mogla... Legenda

Spoiler
Spoiler

• Love 2
Posted
8 hours ago, 饾搼饾摢饾摣饾攤 said:

Meni nije najlep拧i, ali je glum膷ina i pored naslova koje si pomenula, meni najdra啪ih film je Votergejt.

RIP聽

• 2 weeks later...
Posted

552762604_812602314606887_40847431056477

Sasvim sigurno jedna od najlep拧ih 啪ena sveta.

Klaudija Kardinale, 15. IV 1938. - 23. IX 2025.

Roko i njegova bra膰a, Leopard, Osam ipo, Bilo jednom na Divljem zapadu, Fickaraldo...

Iako svima pojam Italijanke, ro膽ena je u Tunisu kao Klod 沤ozefina Kardinale, od roditelja Sicilijanaca. Govorila je francuski i arapski, italijanski jezik je nau膷ila tek kad je po膷ela da glumi u italijanskim filmovima.

Kao tinejd啪erka silovana i ostala trudna, rodila je sina Patrika. Roditelji su joj dete podigli kao brata, svima govoriv拧i da je njihovo, da spasu k膰erku sramote, po tada拧njim merilima. Pri膷a se odr啪ala sedam godina, dok jedan italijanski novinar nije otkrio istinu.

Pored glume, ceo 啪ivot je posvetila borbi za prava 啪ena, bila je UNESCO ambasador dobre volje za 啪enska prava.聽

• Like 4
  • Love 1
  • Tuzno 1
  • 2 weeks later...
Posted

Preminuo Zdravko 艩otra, laka mu zemlja.

On 9/17/2025 at 11:41 AM, Mina D. Harker said:

Pravi otac Breda Pita. (拧ala mala)聽

RIP.聽

Pita ga Bred, jesi li to ti 膰ale? Roberte...

R.I.P

• 2 weeks later...
Posted

Preminuo je Bj枚rn Andr茅sen (70) koji je nosio nadimak "najljep拧i dje膷ak na svijetu".

Igrao je dje膷aka Tadzia u Viskontijevom filmu Smrt u Veneciji (po noveli T. Mana) i to mu je odredilo 啪ivot.聽

Ka啪u da je inspirisao likove u japanskim mangama. Ja ga se sje膰am iz filma Midsommar, tamo je imao manju, tragi膷nu ulogu, ali je i kao stariji 膷ovjek zra膷io harizmom.聽

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...