𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 16 Posted September 16 Za mene ce on i Pol Njumen ostati zauvek najlepsa i najharizmaticniji glumci ikada 😭 1 hour ago, berti said: Žaoka...Mogu da je gledam uvek. Neka mu je laka zemlja. Zaoka, the way we ware, butch cassidy and.. , the great gatsby, out of africa, up close and personal, lions and lambs, legal eagles, three days of condor, indecent proposal, all the president's man... sta sam se setila da sam gledala po dva i vise puta i uvek bih mogla... Legenda 6
Miki28 Lakers in 5 Posted September 16 Posted September 16 Sjajan glumac i smekercina. Nek mu je laka crna zemlja. 2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Za mene ce on i Pol Njumen ostati zauvek najlepsa i najharizmaticniji glumci ikada 😭 Zaoka, the way we ware, butch cassidy and.. , the great gatsby, out of africa, up close and personal, lions and lambs, legal eagles, three days of condor, indecent proposal, all the president's man... sta sam se setila da sam gledala po dva i vise puta i uvek bih mogla... Legenda Spoiler Spoiler 2
Helena Posted September 16 Posted September 16 8 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Za mene ce on i Pol Njumen ostati zauvek najlepsa i najharizmaticniji glumci ikada 😭 Zaoka, the way we ware, butch cassidy and.. , the great gatsby, out of africa, up close and personal, lions and lambs, legal eagles, three days of condor, indecent proposal, all the president's man... sta sam se setila da sam gledala po dva i vise puta i uvek bih mogla... Legenda Meni nije najlepši, ali je glumčina i pored naslova koje si pomenula, meni najdražih film je Votergejt. RIP
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sasvim sigurno jedna od najlepših žena sveta. Klaudija Kardinale, 15. IV 1938. - 23. IX 2025. Roko i njegova braća, Leopard, Osam ipo, Bilo jednom na Divljem zapadu, Fickaraldo... Iako svima pojam Italijanke, rođena je u Tunisu kao Klod Žozefina Kardinale, od roditelja Sicilijanaca. Govorila je francuski i arapski, italijanski jezik je naučila tek kad je počela da glumi u italijanskim filmovima. Kao tinejdžerka silovana i ostala trudna, rodila je sina Patrika. Roditelji su joj dete podigli kao brata, svima govorivši da je njihovo, da spasu kćerku sramote, po tadašnjim merilima. Priča se održala sedam godina, dok jedan italijanski novinar nije otkrio istinu. Pored glume, ceo život je posvetila borbi za prava žena, bila je UNESCO ambasador dobre volje za ženska prava. 3
Recommended Posts