Jump to content

Recommended Posts

Posted
To "vreme super" kod tebe u Nišu. Ovde se namrčilo nebo od Zemuna...
Mi izgoremo ko licne....04970e28fb83a4ccc53dd6671680942b.jpg

Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока

• 1 year later...
Posted
6 minutes ago, Don Radonja said:

Na papiru nije.Ali Terza madjija je blizak sa SNS strukturom.

Fudbalski klub Crvena Zvezda je Vuciceva licna prcija..covek licno (preko marioneta u klubu) vuce konce u njemu..to je jedno 10x gora varijanta.. JSD Partizan ti je primer sns organizacije..i svi klubovi koji su njegov deo.. FKCZ nije,ponavljam,sns klub..ona je Vucicev..

• Ha-ha 1
Posted

Na stranu prica o SNS, bilo bi zanimljivo videti ako neki manji klub bude uzeo kup i izborio plasman u grupe LE.

Na primer, donji dom SL ili gornji dom PLS, odnosno bilo koji klub van TSC/Vojvodina/Cukaricki/Crvena zvezda cetverca.

Posted
2 minutes ago, Barkley#34 said:

Da, baš je gora varijanta...

Jbg,meni je gora...obe su zlo svakako..hteo sam samo da ukazem na tu malu distinkciju..
(na stranu sto se oba drustva nikada nisu ni skinula sa drzavnih jasli)

Posted
5 minutes ago, goldberg said:

Na stranu prica o SNS, bilo bi zanimljivo videti ako neki manji klub bude uzeo kup i izborio plasman u grupe LE.

Na primer, donji dom SL ili gornji dom PLS, odnosno bilo koji klub van TSC/Vojvodina/Cukaricki/Crvena zvezda cetverca.

Sta bi bilo zanimljivo, crni ti. 🙂 Ova tri kluba bi dobijala cetvorke/petarde, a ovi iz donjeg doma sedmicu na lotou 😄

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Drug Crni said:

Jbg,meni je gora...obe su zlo svakako..hteo sam samo da ukazem na tu malu distinkciju..
(na stranu sto se oba drustva nikada nisu ni skinula sa drzavnih jasli)

Ne vidim koji argument imaš za to osim ličnog osećaja.

Posted
16 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Sta bi bilo zanimljivo, crni ti. 🙂 Ova tri kluba bi dobijala cetvorke/petarde, a ovi iz donjeg doma sedmicu na lotou 😄

Teoretski, neki nas drugoligas (zbog koeficijenta) moze da dogura do susreta sa Manchesterom, Juventusom ili Sevillom.

No, lepo si i ti opisao, u nasem fudbalu i nema tako velike razlike izmedju Cukarickog/TSC/Vojvodine i dna PLS - bedna infrastruktura, gomila domacih trupala i mizerni budzeti.

• Like 1
Posted
21 hours ago, Drug Crni said:

Fudbalski klub Crvena Zvezda je Vuciceva licna prcija..covek licno (preko marioneta u klubu) vuce konce u njemu..to je jedno 10x gora varijanta.. JSD Partizan ti je primer sns organizacije..i svi klubovi koji su njegov deo.. FKCZ nije,ponavljam,sns klub..ona je Vucicev..

i SNS je prćija AV tako da je ipak sve to isto

Posted

Što bilo koji klub koji nije Zvezda? Važe ista pravila i za vas.

Šampion ide u grupe LŠ, drugi ide u treće kolo Q za LŠ i u svakom slučaju ima obezbeđene grupe LE a pobednik kupa (ako nije prvi ili drugi u prvenstvu) ide u plej-of za LE i ima obezbeđene grupe LK. 

Ako Uefa ne napravi neke izmene u odnosu na raspored kakav je bio ove sezone. Mislim da je dodatni uslov i da pobednik LŠ ostvari plasman u LŠ i preko svog prvenstva.