uncletima Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Mislim, svakakve, brljotine ja mogu da razumem... Ljudi nemaju pametnija posla, pa tamo nekog, karija zaduze... za sta? Zajebi, svevisnjeg kapitena, i sa kim on nije OK. Pozoves, Gudurica da radi sta? Navlaci znojnicu i zamislja da je, dJordan, samo jos nUme da se odluci, kad ce da odiggra jednu sa: 26 poena i ostalih + asistencija. Dakle, neki, Marinkovici, (Ja, zaista nemam pojma o okome se radi)... o, cemu, MI?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Kad, prepustis, Zvakatoreu sav najlepsi potencijal, i ocekujes... sta? Zlato?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 18 minutes ago, Шеф стручног штаба said: Ајде Калина је имао одређених инцидената, али што Луча?🙂 Mislim igraci iz drugog plana da budem jasan 🙂 radilice od kojih se ne moze ocekivati da budu prve perjanice, ali koji su tu da budu mirodjija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Guduric, kao, sta? Treba opet gif da pravim? Ma, sta trazi on tu? Sta je, u medjuvremenu uradijO?... I, onda se i Bogdan povredi... ! PS. Nece, sa slepatorima posla da ima! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Jos jedan plac? Za, belim, kao da je cudotvorac... Misim, tu je prsten, ali su tu i godine, So... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 U poslednje dve godine je bilo vise stete nego li koristi od Bjelice kada je u pitanju reprezentaciju. Mada mislim i pored te cinjenice da je hendikep za nas ako bude morao da propusti kvalifikacije i Eurobasket. Posto smo na cetvorci ionako tanki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Spoiler Kao, Denver, Nagets... Uvek neki sitan qfer fali. krenes od selektora, pa dalje... Ma, idi prodaj paprike! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 @uncletima ... druze jel si dobro? 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Jel prenosi neko Pesicevu konferenciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 3 minutes ago, YAO said: Jel prenosi neko Pesicevu konferenciju? Verovatno @Kankkunen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 17 minutes ago, YAO said: Jel prenosi neko Pesicevu konferenciju? Trebalo bi da bude potokTM na sajtu RTS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 32 minutes ago, YAO said: Jel prenosi neko Pesicevu konferenciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Pocelo... ne kasni Kari. Prodato skoro 8000 ulaznica za Arenu. Pozvali smo 22 kandidata, Bobi i Bogdan nisu mogli biti pozvani zbog povreda. Bogdan dolazi, posecuje, jos se oporavlja... Pesic je zadovoljan ovom fazom priprema. 100% su ostvarili sta su hteli. Od 22 koje smo pozvali, Poku i Jovic su otkazali. Smajli imao operaciju, ok proslo, u dogovoru sa ekipom Partizana, nastavice dalje treninge sa Partizanom... Isto vazi i za Avramovica. Oni su out, u mirovanju, ali prati se stanje kad bi mogli da se vrate. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Uslovi u Pazovi vrhunski. Doneli su cak i koseve iste koji ce se koristiti na EP. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 N1 prenosi takodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Odigrali smo 2 utakmice, Plavi vs Beli sa sudijama. Posle sa CG. Ranije su se vise fokusirali na atletiku a sada ce vise na kosarku. Odluke moraju da se donose. Video je da su neke odluke izazvale reakcije... Teodosic - portali objavili i pre nego sto je obavestio igrace. "Pogresili ste". Nije se javljao novinarima... Odluka je bila zajednicka predsednik, direktor, da se ne javljaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 (edited) Sa Teom je obavljen razgovor, odluka nije laka, odluka je moja. I on je bio iznenadjen, ali to je sastavni deo. Rekao sam mu da ne mogu da mu ponudim status i okrecem se igracima koji mogu vise da daju. Teo nije za backup igraca jer je uvek bio lider, ali i za backup igraca imam bolje od njega. Teo se zahvalio, Kari se zahvalio njemu sto je to prihvatio. Okrenuli smo se daljem radu. Edited August 15, 2022 by Kooineeperk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 mislio na status koji je ranije imao: da bude lider. a da bude bekap imamo i boljih resenja Dakle sad je jasno da je Karijeva odluka 1/1 doneta imajuci teren u vidu 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Bjelica, problem sa listom, nece putovati na utakmice. Bolje mu je, pratice se stanje. "Niko nije precrtan, niko nije odstranjen." Siguran sam da ce ovi igraci u koje verujem pruziti ono sto ocekujem, energija, motivacija... to su do sada pokazali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Odlicno selektore kad imas bolje igrace. Cekamo zlato 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Ali bas je brzo donio odluku u vezi njega....brže nego u vezi drugih, malo čudno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Da li vidite nekoga ko bi zamenio Tea kao lidera? Lidera ne stvara trener, to zavisi od igracke sposobnosti i podrske okoline. Ne bih ja nikoga prozivao liderom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Jedno veliko nista od konferencije. Nema dodatnog skracivanja spiska. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 (edited) Luča i Bjelica kapiteni Edit: Novinari su postali teški lešinari. Najmanje košarkaških pitanja čini mi se, sve se svodi na tabloidna pitanja. Ne emituju se rijalitiji, pa daj da od reprezentativnih priprema napravimo neki privremeni. Edited August 15, 2022 by Gavran 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Ko ce biti kapiten? Lucic i Bjelica. Zelja Karija i igraca. Da li je samo fizicka sprema Tea uticala na odluku ili nesto iz svlacionice? Nije bilo incidenata u svlacionici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts