Miki28 Teoljub Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 U subotu oko 13h Jugoslavija-Argentina. Malo da se podsjetimo😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 To ce live da bude, al ta utakmica vec postoji na Fibinom yt kanalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Ovo pomjeranje Olimpijade, a onda i EP definitvno moze da znaci da je zadnji turnir u kojem smo Tea gledali u reprezentaciji bio 2016. Jebote, ko bi rekao. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Razmišljao sam se da li da očakim ovde ili na NBA, simpa priča o trenutnim aktivnostima ''Smajlija'' sa lepim detaljima o velikim zvezdama https://nova.rs/kosarka/smailagic-nba-kari-grin-mentor-jokic/?utm_campaign=ug.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me&utm_term=ug.contentexchange.me 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Salo dok jos nije postao Sujeta dere Litvance. Divac nas ubi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 (edited) Salo imao sve otvorene suteve 😁 Edited April 10, 2020 by Pavaroti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Ko je ovaj sto komentarise sa Sarenim? Kakva partija Saleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 24 minutes ago, Miki28 said: Ko je ovaj sto komentarise sa Sarenim? Zoran "ma nema veze,mi ovo sigurno necemo izgubiti" Radovic (valjda?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 6 minutes ago, Crni Bombarder said: Zoran "ma nema veze,mi ovo sigurno necemo izgubiti" Radovic (valjda?) Ubi lik sa tom pricom pa zato i pitam. Jako iritantno. Kakva je klasa od igraca Marculjonis. Sta mislite, jaca ova nasa reprezentacija '95 od '02? Po meni jeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Od 2002 svakako Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Edit. Evo sad gledam, najjaci sastav je 96. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 1 hour ago, Miki28 said: Ubi lik sa tom pricom pa zato i pitam. Jako iritantno. Inace..zbog ovih Radovicevih recenica (izgovorenih u prenosu) koje sam otprilike parafrazirao..tj.izmedju ostalog i zbog tih recenica,Slavko Cvitkovic sa HRT-a je nadopunio onu svoju fensi teoriju da smo titulu "oteli" ili da nam je pogodovano da je osvojimo zbog cika Bore Stankovica..pa je isao sa tom nekom pricom Eto i u prenosu srpske televizije su bili sigurni da nece izgubiti.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 On 4/9/2020 at 6:48 PM, laki pepe said: Ovo pomjeranje Olimpijade, a onda i EP definitvno moze da znaci da je zadnji turnir u kojem smo Tea gledali u reprezentaciji bio 2016. Jebote, ko bi rekao. Sa 29 godina... jbg ja se nadam da cemo ga ipak gledati u nekim rolama, slično kao Krleta 2014. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Bilo bi super da puste polufinala protiv Grcke 95e i 98e, finale 2001e sa Turskom, polufinale 2009 protiv SLO... A nemam nista protiv da puste sve utakmice i po grupama 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Ja bih rado pogledao kvorter-finals 2002 vs SAD. Tu utakmicu sam mozda samo jednom gledao;onda u samom prenosu i nikad ni u jednoj reprizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 (edited) 11 minutes ago, Crni Bombarder said: Ja bih rado pogledao kvorter-finals 2002 vs SAD. Tu utakmicu sam mozda samo jednom gledao;onda u samom prenosu i nikad ni u jednoj reprizi. imaš na fibinom sajtu šečeru Edited April 11, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 2 minutes ago, uini said: imaš na fibinom sajtu šečeru Preptostavljam..ali ja ne znam jesam li ikad pogledao neku tekmu (reprizno) preko yt,neta uopste. Plus volim da cujem Sarenog (ili ko je vec komentarisao)..daje neku autenticnost dogadjaju..mozda tripujem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 1 minute ago, Crni Bombarder said: Preptostavljam..ali ja ne znam jesam li ikad pogledao neku tekmu (reprizno) preko yt,neta uopste. Plus volim da cujem Sarenog (ili ko je vec komentarisao)..daje neku autenticnost dogadjaju..mozda tripujem.. e jebiga, hoćeš da ti šareni skuva kaficu i ratluk prinese imaš u editovanom postu iznad link pa vidi šta ćeš ( : btw, ni ja nisam gledao tu tekmu nikada nakon uživo, kao ni finale protiv argentine ali generalno ne gledam sećanja. možda pogledam ovu danas ako ne odem do bojak horsmana, to sam juče tek krenuo prvih 4-5 epizoda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Uzasni procenti nase reprezentacije. Divac ocaj zivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Pesic sueta oterao igraca, sad nek izgubimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 9 minutes ago, momohyoideus said: Pesic sueta oterao igraca, sad nek izgubimo. Dobro je sto ga je oterao, zato SM sad ima svetskog sampiona u kosarci....a ima li ga Nis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Ja mislim da na nekom VHS-u u podrumu imam bolji snimak utakmice od ovog koji je pustio RTS. Da li je i u originalnom prenosu zvuk kasnio cirka 5 sekundi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Bodibond😁 kakav igrac, milina za gledanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Da li sam dobro sabrao da je Bodiroga postigao poslednjih 11 poena Jugoslavije u dva minuta igre? I posle 18 godina mogu konačno da izjavim za novine, "nije bio faul". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts