Hej Pavkov Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Rade Zakurac 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Lepo me demantovao moj dugacak jezik, sada mogu spokojno da uzivam u porazu. Dzaramaz i AA svaka cast. Kokoskov zasigurno vidi nesto u Zagorcu, ali ja amater nemam pojma sta to tacno. Ne mogu da spojim eksplozivnog i energicnog decka koji je igrao u Megi sa ovom starijom verzijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 4 minutes ago, Drakaris said: Glumicemo mi taj ponos dok jednom ne izostanemo sa velikog takmicenja. I Slovenija ima Dragica i Doncica, pa nisu ni isli na SP. Ako je potreban stranac da idemo, onda nek ne idemo. U suprotnom, nema poente. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 1 minute ago, Hej Pavkov said: Rade Zakurac Dobro je.Lose je odigrao al nemojmo da ga vredjamo sad. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 7 minutes ago, SteveFrancis#3 said: E to je ta neka problematika kod Kokoskova. Letos se terao Sale govnjivom motkom izmedju ostalog i zato sto je: tvrdoglav, gura odredjene igrace, forsira neke svoje fiks ideje, ne prilagodjava se stvarima na parketu... Da ne kazem da sve ove boxeve cekira i Igor bez problema. čekira manje više svaki trener koji ima ambicije. samo kažem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Sramotan poraz i forsiranje nekog luzerčine invalida od igrača koji je u raspadu je već 5 godina. Koji kurac se nije zvao Paige. Ovako dalje više ne ide. Vrijeme je za stranca. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 S druge strane, namecu se Jaramaz i Avramovic opasno, bas raduju njihove partije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Jel ovo pojedini lose troluju ili sta? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Ja veće tele u srpskoj košarci od Radeta Zagorca nisam video duži niz godina... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Just now, Threekola said: Ja veće tele u srpskoj košarci od Radeta Zagorca nisam video duži niz godina... Cuti, mogao je da zove Gagica😀 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Od "Orlova" postadosmo "Kokoske". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Zaista, sto nije bilo mesta za Dangubica? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Just now, Gudura said: Cuti, mogao je da zove Gagica😀 Za mene je ovo level up ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 (edited) 2 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: Od "Orlova" postadosmo "Kokoske". Da, posle ovog poraza ugasiti kosarku u Srbiji i zasaditi krompir na mestu kosarkaskih dvorana i terena... Edited February 23, 2020 by Bek Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Par crtica o igracima, veterane cu preskociti. Prvo najgori Zagorac- ne vredi komentarisati, alibi igrac. Jaramaz- Ponajbolji, iskidao u napadu, a jednako dobro i u odbrani, davio je protivnicke igrace kao zmija zabu. Par puta ukrao loptu, a nekoliko puta i glavni 'krivac' za prodatu loptu protivnika. Avramovic- Nosio nas u napadu na kraju. Ko ga je malo pazljivije gledao mogao je vidi zasto ne moze da napravi nesto bolju karijeru na visem nivou, jednostavno je krater u odbrani. Povetarac bi ga zaobisao. Todorovic- On moze da se uporedi sa Avramovicem, isto su godiste, pa iako je losije odigrao od Alekse ove dve utakmice on je meni dosta bolji igrac i ima visi plafon. Kravic- Bezvezan igrac, pogubljen. Ja bih uvek Djordjevicu dao sansu pre njega, ali kapiram da je Igor hteo njegovom visinom da isprarira Sermandiju. Pojeo ga je ovaj ocekivano, nije mogao da prkne. Nije on ni mlad, skoro 30 ima. Rebic- Ciglas bio ciglas ost'o. Radanov, Ilic i Djordjevic malo igrali za neku analizu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Pojedini su jedva docekali, naravno. Losa tekma, to je to. 94 primljena poena od Gruzije na svom parketu, ne znam sta se desilo sa odbranom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 2 minutes ago, Bek said: Da, posle ovog poraza ugasiti kosarku u Srbiji i zasaditi krompir na mestu kosarkaskih dvorana i terena... A zezam se, sta ti je 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 (edited) Je l nas kolje ovaj poraz, ili je manje-više bezbolan Edited February 23, 2020 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Usudio bih se da kazem da je u nedostatku boljih opcija mogao i Luka Mitrovic da dobije sansu na 4. Igra sasvim solidnu sezonu u Spaniji. Njegova inteligencija bi znacila na visokom postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 (edited) 2 minutes ago, Wook said: Je l nas kolje ovaj poraz, ili je manje-više bezbolan Bezbolan je, Gruzija je domaćin i sigurno igraju na EP, a iz grupe prolaze 2 najbolje u trouglu Finska, Švajcarska i mi. Edited February 23, 2020 by Boujee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 2 minutes ago, Wook said: Je l nas kolje ovaj poraz, ili je manje-više bezbolan Pa nije bas bezbolan kad se moze reci da su nas "nagruzili". 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 5 minutes ago, Boujee said: Bezbolan je, Gruzija je domaćin i sigurno igraju na EP, a iz grupe prolaze 2 najbolje u trouglu Finska, Švajcarska i mi. Onda nije loš poraz. Da se vidi na vreme šta ne valja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 5 minutes ago, Green23 said: Au, dočekali smo i navijačke parole Ma jok, dobijemo Švajcarce, i Finsku kući, i trebalo bi da je dovoljno. Ne vidim način da izgubimo od Švajcarske. Ma da, Švajcarska nema pojma, samo šta vode 26-11 protiv Finske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Igra li Shaqiri? 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Da li se prave ukrštanja sa nekim drugim grupama ili je poredak u ovoj postojećoj konačan za plasman na EP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts