Del Piero Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Bas je porazavajuce da su Turcima u sastavu 3 igraca koja su sinoc igrala utakmicu, a mi verovatno ne bismo imali nijednog EL igraca da Zvezda i Partizan nisu igrali u sredu. Ne znam da li je ovim Turcima toliko stalo ili sta im vec rade, ali kako su ozbiljno shvatili ovo svaka cast. Mi smo lagani dok dupe ne krene da zvace gace. Pukom srecom smo na 2-0, a jedna pobeda ovde bi bila puna kapa. Nadam se samo da necemo doci u situaciju da se cupamo za prolaz u poslednjem prozoru (sto je obzirom na konkurenciju vrlo moguce), pa da se nadamo da ce onda neko da se smiluje iz EL i zaigra. Edited 1 hour ago by Del Piero
Predator93 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Turci imaju tu sreću da su im svi igrači u turskim klubovima, a Osman i Jurceven kod Atamana, tako da situacija sa njima nije za poređenje. Po meni večeras 50-50, jesu oni nešto na papiru kvalitetniji, al ipak imamo domaći teren. 2
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nadam se naravno pobedi i cak idem na utakmicu ali prilicno sam siguran da ce nas rutinirati. Dosta su i dobra ekipa da se ne lazemo. Bas su poprilicno jaci, uigrani, imaju pobednicki i ratnicki mentalitet a i preozbiljnu naturalizaciju sa Biberovicem. Puna podrska nasim momcima. Edited 1 hour ago by Problem sa licnim greskama
Radovan III Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Nema ovde mnogo filozofije.Poeni do 3 metra od koša.Trojke ne šutirati jer nema ko da ubaci.Kafanska tuča kad god se ukaže prilika.Tu bi Tanasković trebao da dođe do izražaja. Uz malo ili uz mnogo sreće da dobijemo prvu pa da se udaramo nogom u dupe.A poslije toga da se ode kod onog čije se ime ne smije izgovoriti i da zaprijeti igračima konfiskacijom imovine,oduzimanjem državljanstva,logorom i ko zna čime da se ne zajebavaju sa odzivom u reprezentaciju. Kada može Erdogan može i ...
Dzo23 Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 4 minutes ago, Radovan III said: Nema ovde mnogo filozofije.Poeni do 3 metra od koša.Trojke ne šutirati jer nema ko da ubaci.Kafanska tuča kad god se ukaže prilika.Tu bi Tanasković trebao da dođe do izražaja. Uz malo ili uz mnogo sreće da dobijemo prvu pa da se udaramo nogom u dupe.A poslije toga da se ode kod onog čije se ime ne smije izgovoriti i da zaprijeti igračima konfiskacijom imovine,oduzimanjem državljanstva,logorom i ko zna čime da se ne zajebavaju sa odzivom u reprezentaciju. Kada može Erdogan može i ... Kako nema? Momirov, Dobrić, Novak... Kakav crni Andjušić...Meka ruka ali niti zna iskreirati za sebe niti ima neki drugi kvalitet. A da ne pričamo kakva je rupa i koliko primamo preko njega. Pozitivno iznenađenje je što nema njega i Jaramaza.
Recommended Posts