Romantik Posted Monday at 09:26 PM Posted Monday at 09:26 PM Ja po prirodi nisam optimista, ali zaista ne vidim cemu pesimizam za ova dva meca i na koji nacin mogu da nas namuce ova dva tima. Nasi igraci, pricam o ovim sa spiska, su znacjano kvalitetniji individualno od obe ekipe (ruku na srce i ne znam ko sad igra za Svajcarsku, ali da individualno vrede pricalo bi se o njima), pri tome su mladi, moraju da grizu, prozori su idealna scena za to, Alimpije nije pocetnik, a posto nema velkih zvezda u timu imace i auotritet, dakle svi elementi za dve lake pobede su tu.
Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 11:27 AM Posted Tuesday at 11:27 AM Ne verujem da je bilo ko pesimista vec realista. Te utakmice su u velikoj meri tuca gde sudije ne postave kriterijum kako trebe, pride vatrena atmosfera dole, a u BG susretu nervoza. Ulazak u meceve je kljucan. Ako se solidno postavi utakmica i ja mislim da cemo dobiti obe ali milion puta je vidjeno da igraci koji nisu nosioci u svojim klubovima to ne mogu biti ni u reprezentaciji. Sada, isti problem ima i Bosna. Svajcarci imaju jako finog playa, Selima Fofana, sad je ubacio 20 poena AEKu zadnje nedelje, pre toga 13 Oradeji u evropskom takmicenju, kao uvek protiv tih ekipa je kljucno prebiti i iskljuciti kljucnog igraca, sto cemo vec nekako uspeti, nadam se. 1
MrTripleDouble Posted Tuesday at 04:01 PM Posted Tuesday at 04:01 PM Bas me interesuje kako ce Nelimpije da se ponasa na klupi reprezentacije. Ono sto on radi na klupi Besiktasa(konstantno skakanje, prigovaranje igracima i sudijama, cudjenje sa raznoraznim facijalnih ekspresijama, kenjanje igracima i jos 1000 kurca) nema prodju na ovom nivou. Bukvalno sve kontra onog sto gledamp od svih selektora na velikim takmicenjima godinama unazad. Taj njegov stil mozda ce da ima prodju u ovim prozorima sa nasom B reprezentacijom, sa Jokicem i druzinom je nemoguce. Videcemo da li je u stanju da se transformise kada obuce majicu i trenerku sa grbom , pa da se vikednom u odelu na klupi Besiktasa opet vrati po starom. 1
MikiMilane Posted Wednesday at 10:54 AM Posted Wednesday at 10:54 AM Quote Novi selektor košarkaške reprezentacije 🇧🇦, Dario Gjergja na put za Tursku poveo je 11 igrača. Xavier Castaneda, Faruk Duvnjak, Adnan Arslanagić, Tarik Hrelja, Adin Vrabac, Amar Alibegović, Stefan Simanić, Nikola Marić, Emir Sulejmanović, Ajdin Penava i Vojin Ilić.
Problem sa licnim greskama Posted Wednesday at 11:51 AM Posted Wednesday at 11:51 AM Blic ocekuje Pokusevskog u ekipi. I petorku Miljenovic - Dangubic - Andjusic - Pokusevski - Ristic. Licno ne verujem da ce Pokusevski da igra a narocito ne da ce ova petorka igrati, zvuci tragikomicno i cak i u ovom sastavu se to moze bolje izbalansirati.
Pero_Cameron Posted Wednesday at 12:17 PM Posted Wednesday at 12:17 PM 1 hour ago, MikiMilane said: Quote Novi selektor košarkaške reprezentacije 🇧🇦, Dario Gjergja na put za Tursku poveo je 11 igrača. Xavier Castaneda, Faruk Duvnjak, Adnan Arslanagić, Tarik Hrelja, Adin Vrabac, Amar Alibegović, Stefan Simanić, Nikola Marić, Emir Sulejmanović, Ajdin Penava i Vojin Ilić. Expand Ovo bi KLS selekcija morala da rutinira. 1
Chaos Is Me Posted Wednesday at 12:40 PM Posted Wednesday at 12:40 PM Očekujem ovako nešto: Miljenović / Jaramaz / Drezgić Anđušić / Barna Đulović / Momirov Tanasković / Marković Koprivica / Ristić / Miletić
Problem sa licnim greskama Posted Wednesday at 01:22 PM Posted Wednesday at 01:22 PM 41 minutes ago, Chaos Is Me said: Očekujem ovako nešto: Miljenović / Jaramaz / Drezgić Anđušić / Barna Đulović / Momirov Tanasković / Marković Koprivica / Ristić / Miletić Ocekujem Radanova umesto Momirova ali inace je to to.
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 08:26 AM Posted Thursday at 08:26 AM Stefan Miljenović, Bogoljub Marković, Balša Koprivica, Stefan Momirov, Ognjen Jaramaz, Dušan Miletić, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Nikola Tanasković, Danilo Anđušić, Nikola Rebić, Filip Barna. 12 za danas pise Mozzart. 1 1
NMX Posted Thursday at 08:45 AM Posted Thursday at 08:45 AM Moraš da budeš bolestan da se ložiš na reprezentaciju u ovim prozorima kad ne igra niko ko će sutra biti u 12 na velikom takmičenju. Ja Miljen, Barna, Andjuša, Tanasković, Balša. Top petorka. Idemoooo 1 1
DameTime Posted Thursday at 05:11 PM Posted Thursday at 05:11 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Mi danas igramo? Yes. Od 19h bi trebalo.
Bobby Shurda Posted Thursday at 06:10 PM Posted Thursday at 06:10 PM uh ponovno gledanje anđušića i alimpijevića u timu za koji navijam
Урош19 Posted Thursday at 06:14 PM Posted Thursday at 06:14 PM Na svu ovu muku od košarke još i secka zvuk na areni 1
MrTripleDouble Posted Thursday at 06:21 PM Posted Thursday at 06:21 PM (edited) kvota 5 na lajvu na Svajcarce, tnx me later Edited Thursday at 06:22 PM by MrTripleDouble
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 06:22 PM Posted Thursday at 06:22 PM Razbise nas ozbiljno do sada. Ne mozemo odbraniti nista. Rebic play. Sta reci.
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 06:27 PM Posted Thursday at 06:27 PM Ju ju ju sta nam rade.
Thor Posted Thursday at 06:32 PM Posted Thursday at 06:32 PM Lele Balša ne zna gde bije... Daleko da su ostali nesto bolji
Don Dusko Posted Thursday at 06:37 PM Posted Thursday at 06:37 PM Au ovo je bruka. Nelimpije me ne odusevljava vodjenjem ovako limitirane skupine.
Recommended Posts