Romantik Posted Monday at 09:26 PM Posted Monday at 09:26 PM Ja po prirodi nisam optimista, ali zaista ne vidim cemu pesimizam za ova dva meca i na koji nacin mogu da nas namuce ova dva tima. Nasi igraci, pricam o ovim sa spiska, su znacjano kvalitetniji individualno od obe ekipe (ruku na srce i ne znam ko sad igra za Svajcarsku, ali da individualno vrede pricalo bi se o njima), pri tome su mladi, moraju da grizu, prozori su idealna scena za to, Alimpije nije pocetnik, a posto nema velkih zvezda u timu imace i auotritet, dakle svi elementi za dve lake pobede su tu.
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 11:27 AM Posted yesterday at 11:27 AM Ne verujem da je bilo ko pesimista vec realista. Te utakmice su u velikoj meri tuca gde sudije ne postave kriterijum kako trebe, pride vatrena atmosfera dole, a u BG susretu nervoza. Ulazak u meceve je kljucan. Ako se solidno postavi utakmica i ja mislim da cemo dobiti obe ali milion puta je vidjeno da igraci koji nisu nosioci u svojim klubovima to ne mogu biti ni u reprezentaciji. Sada, isti problem ima i Bosna. Svajcarci imaju jako finog playa, Selima Fofana, sad je ubacio 20 poena AEKu zadnje nedelje, pre toga 13 Oradeji u evropskom takmicenju, kao uvek protiv tih ekipa je kljucno prebiti i iskljuciti kljucnog igraca, sto cemo vec nekako uspeti, nadam se. 1
MrTripleDouble Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Bas me interesuje kako ce Nelimpije da se ponasa na klupi reprezentacije. Ono sto on radi na klupi Besiktasa(konstantno skakanje, prigovaranje igracima i sudijama, cudjenje sa raznoraznim facijalnih ekspresijama, kenjanje igracima i jos 1000 kurca) nema prodju na ovom nivou. Bukvalno sve kontra onog sto gledamp od svih selektora na velikim takmicenjima godinama unazad. Taj njegov stil mozda ce da ima prodju u ovim prozorima sa nasom B reprezentacijom, sa Jokicem i druzinom je nemoguce. Videcemo da li je u stanju da se transformise kada obuce majicu i trenerku sa grbom , pa da se vikednom u odelu na klupi Besiktasa opet vrati po starom. 1
MikiMilane Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Quote Novi selektor košarkaške reprezentacije 🇧🇦, Dario Gjergja na put za Tursku poveo je 11 igrača. Xavier Castaneda, Faruk Duvnjak, Adnan Arslanagić, Tarik Hrelja, Adin Vrabac, Amar Alibegović, Stefan Simanić, Nikola Marić, Emir Sulejmanović, Ajdin Penava i Vojin Ilić.
Problem sa licnim greskama Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Blic ocekuje Pokusevskog u ekipi. I petorku Miljenovic - Dangubic - Andjusic - Pokusevski - Ristic. Licno ne verujem da ce Pokusevski da igra a narocito ne da ce ova petorka igrati, zvuci tragikomicno i cak i u ovom sastavu se to moze bolje izbalansirati.
Recommended Posts