Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja po prirodi nisam optimista, ali zaista ne vidim cemu pesimizam za ova dva meca i na koji nacin mogu da nas namuce ova dva tima. Nasi igraci, pricam o ovim sa spiska, su znacjano kvalitetniji individualno od obe ekipe (ruku na srce i ne znam ko sad igra za Svajcarsku, ali da individualno vrede pricalo bi se o njima), pri tome su mladi, moraju da grizu, prozori su idealna scena za to, Alimpije nije pocetnik, a posto nema velkih zvezda u timu imace i auotritet, dakle svi elementi za dve lake pobede su tu.

Posted

Ne verujem da je bilo ko pesimista vec realista. Te utakmice su u velikoj meri tuca gde sudije ne postave kriterijum kako trebe, pride vatrena atmosfera dole, a u BG susretu nervoza. Ulazak u meceve je kljucan. Ako se solidno postavi utakmica i ja mislim da cemo dobiti obe ali milion puta je vidjeno da igraci koji nisu nosioci u svojim klubovima to ne mogu biti ni u reprezentaciji. Sada, isti problem ima i Bosna. 

Svajcarci imaju jako finog playa, Selima Fofana, sad je ubacio 20 poena AEKu zadnje nedelje, pre toga 13 Oradeji u evropskom takmicenju, kao uvek protiv tih ekipa je kljucno prebiti i iskljuciti kljucnog igraca, sto cemo vec nekako uspeti, nadam se. 

• Like 1
Posted

Bas me interesuje kako ce Nelimpije da se ponasa na klupi reprezentacije. Ono sto on radi na klupi Besiktasa(konstantno skakanje, prigovaranje igracima i sudijama, cudjenje sa raznoraznim facijalnih ekspresijama, kenjanje igracima i jos 1000 kurca) nema prodju na ovom nivou. Bukvalno sve kontra onog sto  gledamp od svih selektora na velikim takmicenjima godinama unazad.

Taj njegov stil mozda ce da ima prodju u ovim prozorima sa nasom B reprezentacijom, sa Jokicem i druzinom je nemoguce.

Videcemo da li je u stanju da se transformise kada obuce majicu i trenerku sa grbom , pa da se vikednom u odelu na klupi Besiktasa opet vrati po starom.

• Like 1
Posted

Novi selektor košarkaške reprezentacije 🇧🇦, Dario Gjergja na put za Tursku poveo je 11 igrača.

Xavier Castaneda, Faruk Duvnjak, Adnan Arslanagić, Tarik Hrelja, Adin Vrabac, Amar Alibegović, Stefan Simanić, Nikola Marić, Emir Sulejmanović, Ajdin Penava i Vojin Ilić.