Stiletto Posted Friday at 04:41 PM Posted Friday at 04:41 PM 16 minutes ago, Volter said: Tu su i Šareni i Kuz dibiduz. Možeš da gledaš i sa Plavšićem n a SK. 4 minutes ago, realno *w said: Balša kida. Nek vide malo i oni koji nisu Grobari kako je nama kad Balša primi loptu. 2
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 04:51 PM Posted Friday at 04:51 PM Ova petorka koja je sada na parketu je i za nas napacene Srbe koji pratimo prozore godinama stvarno bolna za gledanje.
realno *w Posted Friday at 04:58 PM Posted Friday at 04:58 PM 5 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ova petorka koja je sada na parketu je i za nas napacene Srbe koji pratimo prozore godinama stvarno bolna za gledanje. Sere Kari... Ok, naravno da treba svima da da šansu, ali treba malo iskombinovati minute Alekse i Petruševa. Ova petorka 3 minuta nije imala šut na koš, do ove cirkuske trojke Davidovca.
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 05:07 PM Posted Friday at 05:07 PM Finci sutnuli 17 puta za 3 a 6 puta za 2. Jebem ti zivot. I jos vode +2 jos je najludje.
Stiletto Posted Friday at 05:19 PM Posted Friday at 05:19 PM Sve te reprezentacije jadne kategorije poslednjih godina igraju isto. U odbrani udri iz sve snage i nadaj se da neće baš sve da sude, u napadu 4-out ili 5-out formacije i prangijanje trojki do besvesti. Ako ih krene šut mogu da se nose sa svima, ako ne, ionako bi izgubili 30 razlike.
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 05:24 PM Posted Friday at 05:24 PM 57 poena Finske za 20 minuta. Jedno od najbezobraznijih poluvremena Srbije koje sam ikada gledao. Nisu igraci ovde krivi jer njima i nije mesto u ovoj ekipi.
Marvin Posted Friday at 05:49 PM Posted Friday at 05:49 PM (edited) Balša ih uništava u 3/4 edit: naravno Petrušev je klasa za ovaj nivo Edited Friday at 05:49 PM by Marvin
Урош19 Posted Friday at 05:58 PM Posted Friday at 05:58 PM Tanko je ovo, teško ćemo do medalje na EP 3
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 06:00 PM Posted Friday at 06:00 PM Neverovatno koliko je dominantan Petrusev. 3
Stiletto Posted Friday at 06:01 PM Posted Friday at 06:01 PM Naši trojke 16/10. Finci pripalili 35 trojki dosad, uboli 13.
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 06:05 PM Posted Friday at 06:05 PM Ove petorke Pesica kao svima u inat. Nije mi jasno sta pokusava da objasni svima. Ocigledno ih kidaju serijama bez problema.
Nini3112 Posted Friday at 06:05 PM Posted Friday at 06:05 PM Cim nisu na parketu Aleksa ili Petrusev propast 1
fradler Posted Friday at 06:06 PM Posted Friday at 06:06 PM Filip skoro kao Vezenkov juce. Trojke 4/4, ne pamtim kad je u Zvezdi ubacio vise od dve 1 1
Molina23 Posted Friday at 06:10 PM Posted Friday at 06:10 PM Ali brat Sasu Salin koji 10 godina ima 33. Subjektivni osećaj da je počeo u Olimpiji sa Vilfanom i Zdovcem. 13 8
suptil Posted Friday at 06:15 PM Posted Friday at 06:15 PM Moli se Petrusev da ostavi nesto od repertuara i za Zalgiris 😄 1
Volter Posted Friday at 06:15 PM Posted Friday at 06:15 PM Sjajni Aleksa i Petrušev. Spoiler Dobar tandem imaće Zvezda sledeće sezone. 5
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 06:25 PM Posted Friday at 06:25 PM Filip i Aleksa izvukli na suvi kvalitet. Bravo. 2
DameTime Posted Friday at 06:28 PM Posted Friday at 06:28 PM Zove me keva da mi kaže kako je Ćofi izdominirao i da imaju (KKCZ) najboljeg igrača 😁 2 2
Stiletto Posted Friday at 06:30 PM Posted Friday at 06:30 PM 2 minutes ago, DameTime said: Zove me keva da mi kaže kako je Ćofi izdominirao i da imaju (KKCZ) najboljeg igrača 😁 Samo joj vikni u telefon "Aleksaaaaaaaa..." 😁
DameTime Posted Friday at 06:32 PM Posted Friday at 06:32 PM Just now, Stiletto said: Samo joj vikni u telefon "Aleksaaaaaaaa..." 😁 Rekla sam joj da se ne busa previše, jer ima još dosta do kraja sezone 🙃
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 06:34 PM Posted Friday at 06:34 PM Indeks 129 - 113. Kao da se igrao NBA All Star. Procenti suta nam nerealno dobri bili. Selimo se u Tbilisi.
Recommended Posts