Aleks Posted Wednesday at 01:50 PM Posted Wednesday at 01:50 PM 29 minutes ago, Darko said: A, sada vidim. I dalje ne mislim da bi se prošetali ali bi definitivno bili kompetitivni. Ima u toj španskoj U22 dosta talenta i starijih igrača koji su ostavili neki trag u seniorskoj košarci, kao Almansa na primer. Almansu bi vetar odneo a ne Backo 🙂.
MikiMilane Posted Wednesday at 05:10 PM Posted Wednesday at 05:10 PM 20 hours ago, Aleks said: @MikiMilane Stefan Cicic koji je fino odigrao kraj sezone na Peperdine-u da li je 05 ili 06 i da li zaista ima 7'0? I na kraju ima li nase papire? Ima li jos nasih momaka na koje mozemo da obratimo paznju? 2005. U patikama da. Nije imao naš pasoš kad je napunio 16. Dakle vodio bi se kao naturalizovan
Aleks Posted Wednesday at 05:25 PM Posted Wednesday at 05:25 PM On 4/20/2026 at 11:26 PM, Bojdo said: Možda nagli fizički razvoj na evropsku scenu izbaci Mrdjena i Panića, oni imaju tehnički potencijal i vještinu da budu dobri bekovi, ako ih fizika bude ispoštovala. Panic danas 10 poena protiv SC Derbija. Fin ucinak za najmladjeg na ovom turniru. Inace vode ga kao 180cm.
Bojdo Posted Wednesday at 07:50 PM Posted Wednesday at 07:50 PM Ova Bicic djeluje kao Iverson spram Zvezdinim bekovima.
Vreme čuda Posted Thursday at 10:48 PM Posted Thursday at 10:48 PM Bicic je izdominirao ove sezone u ABA U19, kazu da je poreklom iz Doboja.Hrvatska kao rasadnik talenata ne treba da brine za svoju buducnost. Nadam se da ce ovo leto krunisati medaljama na evropskim i svetskim prvenstvima u svim mladjim kategorijama. U vaterpolu a mozda i u plivanju .
Aleks Posted Thursday at 11:21 PM Posted Thursday at 11:21 PM (edited) 35 minutes ago, Vreme čuda said: Bicic je izdominirao ove sezone u ABA U19, kazu da je poreklom iz Doboja.Hrvatska kao rasadnik talenata ne treba da brine za svoju buducnost. Nadam se da ce ovo leto krunisati medaljama na evropskim i svetskim prvenstvima u svim mladjim kategorijama. U vaterpolu a mozda i u plivanju . Tko nas zavadi jbt 🙂 Gde su im ti rezultati kad su veliki rasadnik? Pre ce neatleticni Bikic postati igrac nego li Karalic koji ima dosta bolje predispozicije. Bezi od kontakta k'o hrvati od postolja 🙂 Malo mi neshvatljiv manjak minuta za Zivojinovica na racun ovog skracenog rusa. Edited Thursday at 11:25 PM by Aleks
Bojdo Posted Thursday at 11:42 PM Posted Thursday at 11:42 PM (edited) Lik je sarkastičan, jer ako pohvalim nekog hrvatskog talenta odmah sam izdajnik, a bukvalno sam daleko to te priče "bratstva i jedinstva", naprotiv, imam animozotet prema tome. Krivo mu je sto smo generaciju 2010 toliko kritikovali jer mu klinac igra u toj generaciji. Od tada mu sve smeta. Edited Thursday at 11:43 PM by Bojdo
Aleks Posted Friday at 11:23 AM Posted Friday at 11:23 AM 11 hours ago, Bojdo said: Lik je sarkastičan, jer ako pohvalim nekog hrvatskog talenta odmah sam izdajnik, a bukvalno sam daleko to te priče "bratstva i jedinstva", naprotiv, imam animozotet prema tome. Krivo mu je sto smo generaciju 2010 toliko kritikovali jer mu klinac igra u toj generaciji. Od tada mu sve smeta. Cinjenica jeste da se Bicic poigrao sa zvezdom.
Miki8 Posted Friday at 07:40 PM Posted Friday at 07:40 PM Tesko da neki beli plej ispod 180 cm danas moze da napravi neku ozbiljnu karijeru.
Aleks Posted Friday at 08:03 PM Posted Friday at 08:03 PM Sta je sa Miskom u zadnje vreme i dovodjenjem bosanaca koji nisu Bog zna sta.
Bojdo Posted Friday at 08:47 PM Posted Friday at 08:47 PM Pa sve ih uvali moze za solidnu lovu u NCAA
Aleks Posted Saturday at 10:11 AM Posted Saturday at 10:11 AM U roku od par dana Stojković, Plisnic i Marjanovic potpisase na NCAA. Svi preko 210cm čini mi se i sva trojica pokušavaju da igraju kao četvorke, niko u reket da se parkira.
MikiMilane Posted Saturday at 01:02 PM Posted Saturday at 01:02 PM Nijedan od njih nije prava petica. Sva tri imaju telo i igru za četvorke.
Aleks Posted Saturday at 02:17 PM Posted Saturday at 02:17 PM (edited) 1 hour ago, MikiMilane said: Nijedan od njih nije prava petica. Sva tri imaju telo i igru za četvorke. Nisam im gledao procente ali iz mladjih kategorija nisu toliko dobri suteri koliko vise van linje za 3 (kao Tristan npr). Bolje im je da nabace mase i da parkiraju dupe u reketu sto bi rekao veliki Carls Barkli kao sto je Lazar Djokovic konacno uradio ove sezone. Edited Saturday at 02:20 PM by Aleks
Miki8 Posted yesterday at 03:11 PM Posted yesterday at 03:11 PM (edited) On 4/25/2026 at 3:11 AM, Aleks said: U roku od par dana Stojković, Plisnic i Marjanovic potpisase na NCAA. Svi preko 210cm čini mi se i sva trojica pokušavaju da igraju kao četvorke, niko u reket da se parkira. Ovo je samo jedan od mnogobrojnih primera zasto su mladje kategorija nasih klubova potpuno beznacajne i bespotrebne. Dovedu te igrace u klubove, najave ih kao velike talente i buducnost tih klubova i cim napune 18 godina puste ih da odu iz njih. A i u tim mladjim kategorijama nista ne cine da ih igracki unaprede dok su tamo. Edited yesterday at 03:11 PM by Miki8
Aleks Posted yesterday at 04:31 PM Posted yesterday at 04:31 PM 1 hour ago, Miki8 said: Ovo je samo jedan od mnogobrojnih primera zasto su mladje kategorija nasih klubova potpuno beznacajne i bespotrebne. Dovedu te igrace u klubove, najave ih kao velike talente i buducnost tih klubova i cim napune 18 godina puste ih da odu iz njih. A i u tim mladjim kategorijama nista ne cine da ih igracki unaprede dok su tamo. Ako cemo realno vecina nasih mladih ne mogu da doprinesu na vecem nivou danas zbog fizikalnosti igre, pogotovo visoki. Kontam da se kod nas najvise gleda kosarkasno znanje i igranje beznacajnih utakmica, ali mislim da se ne radi dovoljno u teretani. Najbolje sto mogu momci od 17-18 godina je da pobegnu iz tih klubova!
Bojdo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ličili vama ova Kusturicina mehanika na ovom sutu, na Bogdanovu?
Tex_Willer Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 hours ago, Bojdo said: Ličili vama ova Kusturicina mehanika na ovom sutu, na Bogdanovu? Nije bas taj izbacaj, odnosno lepota izbačaja, ali u zadnjih godinu dana fino je podigao šut, ranije je iz pupka maltene izbacivao loptu. Topic i on su odlično radili na mehanici i dosta prirodnije lopte im idu prema obrucu. 1
Aleks Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Igra se juniorski kup u Spaniji. Kusturica igrao danas. Prolazili mu ispod bloka i nije mogao da pogodi nista. Izgleda sut dosta bolje ali treba tu jos rada. Matija Lukic videh pronasao opet osecaj i sutirao 5/9 za tri. Samo mora da dovede dribling u red, previsoko nosi loptu. Edited 6 hours ago by Aleks 1
Recommended Posts