Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, MilošVB said:

Kusturica će biti najbolji na svetu.

Samo jako i bez rezervi, I like it. 

• Like 1
Posted
1 hour ago, MilošVB said:

Kusturica će biti najbolji na svetu.

Ala bi bio fazon da ovaj hot take vadimo za 5-6 godina jer se obistinio. Miloš be like:

giphy.gif

• Ha-ha 1
Posted (edited)
10 hours ago, Darko said:

Nisam baš siguran u te brojke. Bogdan je 6' 6" sa 6' 11" rasponom ruke, što je 12.5cm više. Kusturicin raspon je po meni bar 7' 4", znači oko 223cm. Bar 18cm veći od visine. On mi baš odskače sa rasponom, ne znam da li je zato što je žgoljav pa izgleda još duže. 

Inače sve naše legende imaju ogroman raspon ruku, sem možda Đorđevića.

Teodosic, kako rece Savanovic "majmunske ruke"

Edited by Aleks
  • Like 1
Posted
35 minutes ago, Tex_Willer said:

Kakav je Luka Miladinovic iz kkp?

Vidim rodjen je krajem 2009g, danas fin mec 20p 11sk, size i sirovu snagu ima za centra.

Veliki navijač KKCZ btw

Posted

Damian Bjedov (198 2009) na širem spisku U17 repke 🇮🇹 za SP. Njegov otac Goran, je bio pomočni trener reprezentacije 🇷🇸 tokom mandata Saše Đorđevića. Dok mu je majka bivša košarkašica Slobodanka "Bobana Radović. Oba roditelja su Srbi iz 🇭🇷.

1 hour ago, Aleks said:

Ovaj Nigerijac iz FMP stvarno 2010? 🙄
Koja je korist od dovodjenja ovakvih igraca?

KK Vojdovina potpisala 4-godišnji ugovor sa plejmekerom Milošem Vekovićem ('09), inače reprezentativac mlađih kategorija 🇲🇪.

• Tuzno 1
Posted

Nadam se da ce Bikic i Nedeljkovic da nabace sut. Tesko da ce ovako prodorni biti na visem nivou ako im se protivnici budu odaljavali.

Posted (edited)
4 hours ago, Aleks said:

Ovaj Nigerijac iz FMP stvarno 2010? 🙄
Koja je korist od dovodjenja ovakvih igraca?

Vidim sada bio Klipa kod Jakovljevica u podcastu (objavljen danas), naslov "Kako se stvaraju sampioni?". Ne ovako to je sigurno.
Savez nesto mora da preuzme po pitanju stranaca. Ako neko nema nase kosarkasko drazvljanstvo ne bi trebao da igra nasu ligu pa neka je 100 puta Srbin.

Edited by Aleks
Posted
9 minutes ago, Aleks said:

Vidim sada bio Klipa kod Jakovljevica u podcastu (objavljen danas), naslov "Kako se stvaraju sampioni?". Ne ovako to je sigurno.
Savez nesto mora da preuzme po pitanju stranaca. Ako neko nema nase kosarkasko drazvljanstvo ne bi trebao da igra nasu ligu pa neka je 100 puta Srbin.

Mega inaće planira da dovede 🇭🇷 Marka Marića (2007) i 🇧🇦 Kenana Nurkića (2007) za narednu sezonu.

Inaće Sergej Šćekić (190 2009) je na širem spisku U18 reprezentacije 🇧🇭 za AST. U pitanju je kadet BKK Radnički.

Posted

Junior Crvene zvezde Aleksej Nedeljković predvodio je svoju ekipu do dve pobede ovog petka u hali "Pionir", na juniorskom Evroliginom turniru. U trijumfu protiv Makabija 105:74 ubacio je 25 poena, uz 14 skokova i uz indeks korisnosti 38. Posle toga, u drugom meču dana, vodio je crveno-bele do pobede protiv "Next Gen" tima 72:68. Ubacio je tada 26 poena, uz 12 skokova i šest asistencija, za još veći indeks - 42. Prvi meč bio je odigran u 9 časova, a drugi od 19.

Solidan ucinak😄.....jos Efes pa finale sa INSEPOM...a mozda i karta za Atinu.

Posted
51 minutes ago, Vreme čuda said:

Junior Crvene zvezde Aleksej Nedeljković predvodio je svoju ekipu do dve pobede ovog petka u hali "Pionir", na juniorskom Evroliginom turniru. U trijumfu protiv Makabija 105:74 ubacio je 25 poena, uz 14 skokova i uz indeks korisnosti 38. Posle toga, u drugom meču dana, vodio je crveno-bele do pobede protiv "Next Gen" tima 72:68. Ubacio je tada 26 poena, uz 12 skokova i šest asistencija, za još veći indeks - 42. Prvi meč bio je odigran u 9 časova, a drugi od 19.

Solidan ucinak😄.....jos Efes pa finale sa INSEPOM...a mozda i karta za Atinu.

Impresivna statistika, jel ga neko gledao? Izgleda da ume i odbranu dobro da pegla. Šta mu fali oko šuta?

Posted
10 hours ago, Tex_Willer said:

Kakav je Luka Miladinovic iz kkp?

Vidim rodjen je krajem 2009g, danas fin mec 20p 11sk, size i sirovu snagu ima za centra.

Sećam ga se sa kadetskog. Ogroman i jak, tipičan klasični centar vajb.

Posted

Gledao prvu i prvo poluvreme druge. Sve super ali upada u oko da zavrsava na 2m od kosa 95% situacija. Dao jedan buzzer beater, ima i te highlightse i sve, inteligentan igrac, nije ni sebican, ne pumpa statistiku, skace, deli lopte, sve. Nije sada ni za procenu kakav mu je sut jer gotovo sve zavrsava blizu kosa gde ima stvarno mnogo osecaja u ruci

Ipak puka statistika je brutalno surova: 1/6 za 3 i 8/14 sa penala ipak pokazuje da verovatno dobijamo jos jednog talentovanog beka bez suta. Da ima sut bi vec bio mnogo interesantan igrac. Ako kod njega mozda cak ima i nade da postane neki solidan igrac za Bikica po meni nema. Jedan u nizu igraca koji se verovatno nazivaju "skolovanim" u nasim krugovima ali cije karakteristike moderna kosarka ne ceni. 

Za kraj, najvise sam se smorio oko Simjanovskog, znam da je godinu dana mladji, ali sam ocekivao dosta vise. Mnogo mi se svidjao na kadetskom prvenstvu zadnje godine. Na ovom turniru je do sada pokazao skoro pa nista. Gubi se pod pritiskom, ok u tim godinama je velika razlika da li ti protivnik ima 17 ili 18 godina, ali sut je bas tvrd, kreacija 0. Nadam se da je jednostavno imao los dan jer sam imao trip da je interesantan materijal za zvezdu sledecih godina.

• Like 1
Posted
51 minutes ago, Darko said:

Sećam ga se sa kadetskog. Ogroman i jak, tipičan klasični centar vajb.

Tipičan klasični centar vajb od pre 15 godina. 

• Like 1
Posted (edited)
11 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Gledao prvu i prvo poluvreme druge. Sve super ali upada u oko da zavrsava na 2m od kosa 95% situacija. Dao jedan buzzer beater, ima i te highlightse i sve, inteligentan igrac, nije ni sebican, ne pumpa statistiku, skace, deli lopte, sve. Nije sada ni za procenu kakav mu je sut jer gotovo sve zavrsava blizu kosa gde ima stvarno mnogo osecaja u ruci

Ipak puka statistika je brutalno surova: 1/6 za 3 i 8/14 sa penala ipak pokazuje da verovatno dobijamo jos jednog talentovanog beka bez suta. Da ima sut bi vec bio mnogo interesantan igrac. Ako kod njega mozda cak ima i nade da postane neki solidan igrac za Bikica po meni nema. Jedan u nizu igraca koji se verovatno nazivaju "skolovanim" u nasim krugovima ali cije karakteristike moderna kosarka ne ceni. 

Za kraj, najvise sam se smorio oko Simjanovskog, znam da je godinu dana mladji, ali sam ocekivao dosta vise. Mnogo mi se svidjao na kadetskom prvenstvu zadnje godine. Na ovom turniru je do sada pokazao skoro pa nista. Gubi se pod pritiskom, ok u tim godinama je velika razlika da li ti protivnik ima 17 ili 18 godina, ali sut je bas tvrd, kreacija 0. Nadam se da je jednostavno imao los dan jer sam imao trip da je interesantan materijal za zvezdu sledecih godina.

Ne znam koliko je Bikic skolovan (7 izgubljenih lopti u zadnjoj utakmici) a koliko je to sto bas ima osecaj za igru.

Kod njega mozda nije ni dobro to sto samo igra protiv starijih. Rece pre neki dan Roko Ukic u podcastu (bas na temu mladih igraca) da je bolje ponekad da mlad igrac igra protiv dobrih mladih igraca nego protiv starijih gde nece imati nikakvu kreaciju. Kad se pogleda i to da je mnogo masio oko obruca, a protiv starijih verovatno i ne moze da prodre do istog, mozda je i tacno. Njemu je bolje da ode na koledz gde ce vise raditi na telu i sutu nego ovde, pa i da presedi na klupi prvu godinu.

Nedeljkovic je isto "sneaky atlete" sto bi rekli ameri, i igra sa* obe noge sto je retko za nase igrace. Par puta je zasmetao vertikalno ili blokirao iz mesta tamnopute igrace iz ANGT.

Edited by Aleks