Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ništa novo, njima struka ne odlazi iz zemlje uz to uvoze dobre trenere iz bivše SFRJ. Nastavićemo još dugo da gledamo 🇸🇮 igrače sa 🇷🇸 prezimenama.

Posted (edited)

Drezgic je jos jedan iz plejade plejeva u mladjim kategrijama koji ima tunel viziju. Kada treba da doda loptu i donese neku brzu odluku on to ne ume. Naravno da ce sa tim stilom igre imati mnogo problema u seniorskoj kosarci.

Edited by Miki8
Posted (edited)

Ocigledno je da se neki igraci forsiraju i da im je sve dozvoljeno dok se na drugim trenira strogoca. Klupsko-menadzerske veze. Bojim se da zbog toga ne skiknemo rano kao sto smo na U20 EP.

Edited by Miki8
Posted (edited)
13 hours ago, Miki8 said:

Ocigledno je da se neki igraci forsiraju i da im je sve dozvoljeno dok se na drugim trenira strogoca. Klupsko-menadzerske veze. Bojim se da zbog toga ne skiknemo rano kao sto smo na U20 EP.

Na koga konkretno misliš?

Sutra u 17:30 sa Finskom, preklapamo se sa Olimpijskim opet :ajme:

Edited by realno *w
Posted
15 hours ago, realno *w said:

Na koga konkretno misliš?

Sutra u 17:30 sa Finskom, preklapamo se sa Olimpijskim opet :ajme:

Pa mislim na to koliko se Drezgic forsira, pa Srzentic pre Kostica itd. Ne svidja mi se kako koristimo nase visoke igrace , oseca se nedostatak plejmejkera u ovoj ekipi. Na sajtu KSS-a pise da je Pavlovic visok 214 cm. Znam da cesto njihove visine nisu tacne. Videcemo kada pocne kadetsko EP. 

• Like 1
Posted

Kostic nesto slabo radi ulaze ovaj turnir. Malo mu je proslo pokušaja. Nadam se da će podici taj fio igre kako bude odmicao turnir.

Posted

Protiv Italije i Izraela je proradio kada je bilo najpotrebnije. Tesko je doci do izrazaja i uci u ritam kada nasa reprezentacija ima startnog pleja koji to nije. Zbog toga ispastaju i nasi visoki igraci. Kostic treba da koristi malo vise svoj dribling i da probija, on to moze veoma lako na ovom nivou. 

Posted (edited)

Šta fali Srzentiću, odigrao je pošteno od onoga što sam video a još je godinu dana mlađi. Za Drezgića se slažem, ne razigrava a još odbrana trpi. Čim naiđe na tvrdo postaje minus igrač. 

Edited by Darko
Posted (edited)

Dimitrijevic ima potencijal da postane nas sledeci veliki centar, odlican je u oba pravca. Steta sto je u Partizanu a ne u Megi, vec sledece godine bi bio u NBA ligi. Kako se samo Slovenija izvlaci u elimnacionim utakmicama u svim selekcijama ove godine, neverovatno kako se njihovi protivnici samounistavaju. Ceska i sada Letonija, bruka.

Edited by Miki8
Posted

Ову нисам гледао а видим Дрезгић 4-17 из игре.

Димитријевић најбољи наш играч на турниру тренутно. Мора Костић агресивније у завршници и Дрезгић да се пробуди.

Posted (edited)
2 hours ago, Bogoljub Gagic said:

Ову нисам гледао а видим Дрезгић 4-17 из игре.

Димитријевић најбољи наш играч на турниру тренутно. Мора Костић агресивније у завршници и Дрезгић да се пробуди.

Kada mu je sve dopusteno u igri kod nas a peti je bek po seniorskom potencijalu u nasoj ekipi. Igramo sa Belgijom u cetvrtfinalu. 

Edited by Miki8
Posted (edited)

Nije da je Grcka neka dobra ekipa. Trebali bi da dobijemo ovo bez nekih veliki problema osim ako Vule i Drezgic ne budu zabusavali na utakmici.

Edited by Miki8
Posted

Sta tek reci za Drezgica koji je izgubio 3 lopte na 3 pokusaja nekih atraktivnih dodavanja. Neverovatno.

Evo i 4. zbog Iversonskog driblinga. Mnogo mu Avdalovic daje slobode. Ova ekipa nema toliko kapaciteta da moze da istrpi takav cirkus u kontinuitetu ako zeli da osvoji medalju.

Meni licno jako iritantan igrac.