Miki8 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Godista 2005,2006,2008,2009 su godista iz kojih treba da izvucemo minimum desetak kvalitetnih seniorskih reprezentativaca, ima i u 2007 godistu visoke gradjevine, po neki izostavljeni igrac koji nije bio clan reprezentacije. 53 minutes ago, realno *w said: MVP titula i 2 igrača u idealnoj petorci. Simjanovski verovatno vrlo blizu ove petorke, al nema veze. Simjanovski je zasluzio(najbolji plej turnira), da bude ali ne mogu da stave sve nase igrace u idealnih pet . Edited 21 hours ago by Miki8 1
Aleks Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 3 hours ago, Miki8 said: Godista 2005,2006,2008,2009 su godista iz kojih treba da izvucemo minimum desetak kvalitetnih seniorskih reprezentativaca, ima i u 2007 godistu visoke gradjevine, po neki izostavljeni igrac koji nije bio clan reprezentacije. Simjanovski je zasluzio(najbolji plej turnira), da bude ali ne mogu da stave sve nase igrace u idealnih pet . Kad smo kod 07 da li mladi Nicolas Mitrovic iz Amerike ima nas pasos? Vidim probija se medju rangove u Americi. Steta takodje sto smo mozda izgubili Bundala. Greska Mitrovic je 08. Edited 17 hours ago by Aleks
Darko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 1 hour ago, Aleks said: Steta takodje sto smo mozda izgubili Bundala. Zbog čeka to kažeš? Inače, čestitke klincima. Očekivano, mada sam mislio sa ćemo lakše na kraj sa Litvancima. Simjanovskom malo zakazao šut i odmah smo u problemu jer nemamo drugih dobrih trojkaša. Da pohvalim i Pavlovića pošto sam se pošteno iskenjao po njemu (doduše sa razlogom), dobro je odigrao finale, pogotovo za njegove standarde. Inače nisam video toliko sudijsko navlačenje za Litvance u prvom poluvremenu, sem: - Ona blokčina Kusturice je bila čista. Baš šteta, bio bi jedan od poteza turnira. - Ne znam da li su pravila drugačija u FIBA košarci ali svaka tied ball je otišla na stranu Litvanije (valjda treba biti jump ball?) U četvrtoj su malo sudije gurali Litvance da se vrate po meni. Naravno, MVP bez premca je Kusturica. Ne sećam kada smo zadnji put imali ovakvog talenta koji dominira u oba pravca. Bjelica takođe sjajan, meka ruka i pametan/vredan dečko. Možda nema vrhunsku perspektivu zbog dužine i fizikalija ali ima i high floor, imaće bar solidnu karijeru. Inteligentan je igrač. Simjanovski kompletira našu veliku trojku, brz je i dobar sa loptom + sjajan šuter, jedino je u finalu šut zakazao. Nadam se da će poraste bar do 195, može biti baš opak combo guard. Lukić ima potencijala ali je trenutno nedorečen kao što neko reče (niti dobro završava na obruču niti je šuter), ali ima visinu, dužinu, brzinu, i dobro vođenje lopte. Miladinović je ogroman i dugačak ali mi izgleda kao klasični centar i akcelerant, njega je teško oceniti trenutno. Ostali solidni, sviđa mi se što imamo poprilično brz tim za naše standarde. Želim im sve najbolje u karijeri, izgledaju kao simpa momci. Edited 16 hours ago by Darko 1
MikiMilane Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 6 hours ago, Aleks said: Kad smo kod 07 da li mladi Nicolas Mitrovic iz Amerike ima nas pasos? Vidim probija se medju rangove u Americi. Steta takodje sto smo mozda izgubili Bundala. Greska Mitrovic je 08. Mitrović je 07. Ima pasoš. Edited 11 hours ago by MikiMilane 1
Bojdo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Ima li zaista 6 cm razlike u visinama Kusturice i Bjelice, kad se pogleda ova slika, lično mislim da nema, mozda oko 3 cm. E sada, ili je Kusturica 205 cm, ili je Bjelica 205. Ono sto sam čuo od čjudi koji su bili uzivo na utakmicama je da je Bkelica visok mozda 204, 205. Tako da mi se čini da mu je visina vjerovatno u patikama na sajtu. Edited 9 hours ago by Bojdo
Miki8 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 8 hours ago, Darko said: Zbog čeka to kažeš? Inače, čestitke klincima. Očekivano, mada sam mislio sa ćemo lakše na kraj sa Litvancima. Simjanovskom malo zakazao šut i odmah smo u problemu jer nemamo drugih dobrih trojkaša. Da pohvalim i Pavlovića pošto sam se pošteno iskenjao po njemu (doduše sa razlogom), dobro je odigrao finale, pogotovo za njegove standarde. Inače nisam video toliko sudijsko navlačenje za Litvance u prvom poluvremenu, sem: - Ona blokčina Kusturice je bila čista. Baš šteta, bio bi jedan od poteza turnira. - Ne znam da li su pravila drugačija u FIBA košarci ali svaka tied ball je otišla na stranu Litvanije (valjda treba biti jump ball?) U četvrtoj su malo sudije gurali Litvance da se vrate po meni. Naravno, MVP bez premca je Kusturica. Ne sećam kada smo zadnji put imali ovakvog talenta koji dominira u oba pravca. Bjelica takođe sjajan, meka ruka i pametan/vredan dečko. Možda nema vrhunsku perspektivu zbog dužine i fizikalija ali ima i high floor, imaće bar solidnu karijeru. Inteligentan je igrač. Simjanovski kompletira našu veliku trojku, brz je i dobar sa loptom + sjajan šuter, jedino je u finalu šut zakazao. Nadam se da će poraste bar do 195, može biti baš opak combo guard. Lukić ima potencijala ali je trenutno nedorečen kao što neko reče (niti dobro završava na obruču niti je šuter), ali ima visinu, dužinu, brzinu, i dobro vođenje lopte. Miladinović je ogroman i dugačak ali mi izgleda kao klasični centar i akcelerant, njega je teško oceniti trenutno. Ostali solidni, sviđa mi se što imamo poprilično brz tim za naše standarde. Želim im sve najbolje u karijeri, izgledaju kao simpa momci. U prvom poluvremenu su sudije bestidno gurali Litvance, izmisljena slobodna bacanja za njih, dozvoljena im je makljaza dok su nama svirali svaki kontakt, zato smo i bili u problemu, u drugom poluvremnu im je valjda neko dojavio da ne talasaju , mozda Milicic senior🙂 Edited 8 hours ago by Miki8
tanasko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) I ja isto mislim.Na sajtu KSS se vidi da je Bjelica visi,ali je to minimalno(oko 1.27cm sto je priblizno pola inca, inch=2.54cm).Takodje na istom sajtu pise da je Petar visok 208cm.Ako je to tacno onda i Nikola ima 206cm.Jarc(206cm) is Slovenije je pored Nikole . Skoro su iste visine.Ili slika vara.U svakom slucaju nema sansi da je Bjelica 6 cm visi od Nikole.Otidji na sajt KSS i vidi razliku od 8 cm izmedju Nadje Maksimovic i Mie Avramovic.Ocito se vidi ta razlika.Bravo jos jednom za kadete. Edited 7 hours ago by tanasko delete some letters
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Bojdo said: Ima li zaista 6 cm razlike u visinama Kusturice i Bjelice, kad se pogleda ova slika, lično mislim da nema, mozda oko 3 cm. E sada, ili je Kusturica 205 cm, ili je Bjelica 205. Ono sto sam čuo od čjudi koji su bili uzivo na utakmicama je da je Bkelica visok mozda 204, 205. Tako da mi se čini da mu je visina vjerovatno u patikama na sajtu. Ja sam uveren da su iste visine. Ne postoji šansa da ima ni tih 3cm više.
Aleks Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 hours ago, Darko said: Zbog čeka to kažeš? Valjda je imao neki konflikt sa ljudima koji su vodili selekciju na EP prosle godine, pa zato nije poveden. Mislim to sam procitao na tviteru, a i neko ovde je bio rekao cini mi se da je sada upitan.
Del Piero Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kusturica je real deal, pored svega sto radi meni se mnogo svidja kakve ruke ima. Lepi mu se lopta za ruke na skoku, nekako je svaka njegova. Kao Jokic sto ima taj talenat da je iscacka i zalepi za prste.
Bojdo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Sanikidze je visok 203 Edited 3 hours ago by Bojdo
Aleks Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Bojdo said: Sanikidze je visok 203 Sve i da je Sanikidze nosio plitke patike Kusturica ima sigurno tih 203 i da ne izraste vise dovoljno mu je. Bjelica ce imati problema. Simjanovski i da ne izraste vise (sto ne znaci da ne bi valjalo) nece imati toliko problema jer ima fin "layup package" i ne boji se kontakta pa bi mogao da bazira igru u tom segmentu na Kajriju.
Bojdo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Sta mislite, da li je bolje za Kusturicu da ostane na ovoj visini ili da izraste preko 205 cm. Potencijalni rast možda donosi mnogo benefita, ali može da se odrazi i na motoriku i sl. Da se pitam, isao birao bi preko 205. Edited 1 hour ago by Bojdo
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Za Kusturicu bi Mega najbolje sela, da 27/28 sezone bude startno krilo i probije se maksimalno na draftu, stvarno je redak primer two way krila koje brani sve od 1 do 4, za kontre je ala Janis prica( glava na obrucu sto se kaze) Bilo bi najbolje da ode na 206cm.
Aleks Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Franz Wagner ima 208cm, pa se fino krece, tako da mislim da mu par cm vise ne bi skodilo.
Recommended Posts