Problem sa licnim greskama Posted Wednesday at 01:15 PM Posted Wednesday at 01:15 PM Lol - čitaš li ti upise? Rekoh da očekujem dobru EL rolu Pavla ali isto tako da ima fizičke deficite koje zbog konstitucije njegovog tela neće moći da ispravi. Nešto je i do genetike. Možeš nabrojati 2 vanserijska primera ali isto tako 20 dobrih igrača koje je isti problem sprečio da postanu vrhunski igrači.
Aleks Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago U16 mnogo bolje izgledala danas nego u Skoplju, pogotovo u odbrani! Fina generacija.
Aleks Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Zna li neko da li je Sasa Pavlovic naglo izrastao nakon 16te? 🙂 Ne verujem da ce mu sin ostati ovoliki a voma je brz i eksplozvan.
Vreme čuda Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Zvezdini klinci plus Bjelica koji je igrao poveredjen su doneli dominaciju protiv Nemaca. Deca igraca i momci iz spanske lige nazalost morace jos mnogo da uce da shvate odnos prema igri i da zona komfora koju su ti pruzili roditelji i placeni portali ne doprinose tvom razvoju. Sve pohvale za malog Veselinovica koji je dominirao veceras u oba pravca, a bio je upitan za reprezentativni roster, jer nije imao ko da ga gura.
Darko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 3 hours ago, Vreme čuda said: Zvezdini klinci plus Bjelica koji je igrao poveredjen su doneli dominaciju protiv Nemaca. Deca igraca i momci iz spanske lige nazalost morace jos mnogo da uce da shvate odnos prema igri i da zona komfora koju su ti pruzili roditelji i placeni portali ne doprinose tvom razvoju. Sve pohvale za malog Veselinovica koji je dominirao veceras u oba pravca, a bio je upitan za reprezentativni roster, jer nije imao ko da ga gura. Od ovoga što sam gledao, nisam video problem sa Kusturicom i Miličićem. Jel možeš da pojasniš? U odbrani su uradili pošten posao, kao i ceo tim uostalom. Zanima me zašto Miladinović nije igrao, sećam se da je nadigrao Bjelicu u pionirskom finalu pre godinu dana valjda. Edited 8 hours ago by Darko
Vreme čuda Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Normalno da su svi odigrali na nivou sto se vidi i po rezultatu.Ovu cetvorku sam izdvojio kao momke koji igraju domacu ligu. Mislim da je ona bolja za razvoj nego španska kojoj se pridaje znacaj na portalima. Gledajuci minute i statistiku mislim da su ostali koji su pre prvenstva bili favorizovani mogli bolje. Mali Pavlovic nije za ovaj nivo igre i mislim da smo imali bolja resenja.
Vreme čuda Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Iskreno voleo bih i da se Hrvati U16 domognu A divizije pa da se sledece godine izmere sa nasom 010 generacijom. Vidim da se ovde pise kako oni imaju izuzetnu 010 g ali prateci nasu pionirsku ligu mislim da mi u tom godistu imamo dosta dobrih talenata.
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 30 minutes ago, Vreme čuda said: Normalno da su svi odigrali na nivou sto se vidi i po rezultatu.Ovu cetvorku sam izdvojio kao momke koji igraju domacu ligu. Mislim da je ona bolja za razvoj nego španska kojoj se pridaje znacaj na portalima. Gledajuci minute i statistiku mislim da su ostali koji su pre prvenstva bili favorizovani mogli bolje. Mali Pavlovic nije za ovaj nivo igre i mislim da smo imali bolja resenja. Dobro, videćemo kakve će karijere imati kada odrastu. I meni Pavlović nekako ne pripada ovde ali "Španci" da. Zanimljivo je da Španija nije izbacila nekog ekstra igrača dugo vremena, tako možda si u pravu što se tiče njihove škole. Inače Kusturica ima tailor made telo za košarku. Visok, dugačak, skočan, brz na nogama. Jedino što me malo začudilo je pravolinijski dribling u par situacija, iako se vidi da ume sa loptom. Očekivao sam par evro-koraka u nekim situacijama a ne baš u telo al dobro. I da, igrači iz Zvezde su lepo doprineli pobedi, nisam čuo za nijednog od njih ali dobro igraše. Ajde da ih vidimo protiv Španaca za par večeri, tu će biti pravi izazov. Edited 3 hours ago by Darko
Bojdo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vidjecemo, imali su neke sitne povrede zgloba Kusturica i Pavlovic pred mec, ali su osposobljeni. 1
Beonegro Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 13 hours ago, Aleks said: Zna li neko da li je Sasa Pavlovic naglo izrastao nakon 16te? 🙂 Ne verujem da ce mu sin ostati ovoliki a voma je brz i eksplozvan. Ne, mislim da Saša posle 16. nije više ni rastao, sa 18 je već imao tijelo profesionalnog košarkaša
Recommended Posts