alcesta Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Gle, Ivanišević protiv Zimonjića u dublu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Kad je bio poslednji slem na kom se ovde nije raspravljalo da li je neko zapravo povredjen ili glumi? Stvarno ne kapiram poentu toga, nije kao da ce neko da ima legit informacije sta se tu zapravo desava. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 6 minutes ago, alcesta said: Gle, Ivanišević protiv Zimonjića u dublu Goran u elementu a igra s Mary Pierce koja situaciju na terenu shvaća dosta ozbiljnije od preostalih aktera čini mi se, natjecateljski duh je i dalje prisutan 🙂😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Just now, kriv i dužan said: Goran u elementu a igra s Mary Pierce koja situaciju na terenu shvaća dosta ozbiljnije od preostalih aktera čini mi se, natjecateljski duh je i dalje prisutan 🙂😄 Čula sam neka dobacivanja na našem ali nisam razumela šta su pričali Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ni ja, nisam detaljno pratio, jedino sam čuo kad je Bartoli nakon što su njih dvojica razmijenili par riječi rekla “idemo” 😄🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ništa od Simone danas s ovim servisom dobro, makar neću imati dileme u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Meni “mala” Kazahstanka djeluje simpatično i ljupko stvorenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Nemam ništa protiv nje, samo su mi simpatičnije ove dve a i više mi se sviđa kako igra Tunižanka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 (edited) Dobro je, već sam pomislio da nije možda* nešto pokupila od svoje simpatične sunarodnjakinje 😁 Edited July 7, 2022 by kriv i dužan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ribakina. Rodjena u Moskvi, zivi u Moskvi, trenira u Moskvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 zao mi simone ali mi je jos draze sto je "kazahstanka" u finalu . jos ako pobedi pa pozdravi box na maternjem jeziku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Btw, JJ i Aga imaju vec dve pobede i prve su u svojoj grupi 🤩 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 bravo i za jabeur , zbog pobede i odgovora na idiotska pitanja Quote Q: Our prime minister resigned. The man who wants to replace [Boris Johnson], the leader of the opposition, was here in the Royal Box watching you. Do you think he made the right decision? Ons Jabeur: I have no idea. I'm the Minister of Happiness. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Maria i Jabeur su odigrale divan mec. Praznik za oci a i usi, ni jedna nije ni vristala ni stenjala. Ribakina prica engleski sa ruskim naglaskom. Ja cu navijati za Jabeur 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 44 minutes ago, double fault said: zao mi simone ali mi je jos draze sto je "kazahstanka" u finalu . jos ako pobedi pa pozdravi box na maternjem jeziku Nema to veze, njima je bitno šta je na papiru, a i pitanje je koliko uopšte tamo razlikuju slovenske jezike, mi smo njima svi isti 34 minutes ago, double fault said: bravo i za jabeur , zbog pobede i odgovora na idiotska pitanja Ne mogu da dokučim šta nekom treba da bude u glavi da postavi ovakvo pitanje, a pogotovo strancu. Na njenom mestu ne bih razumela ni šta me pita u momentu, svaka joj čast kako se snašla Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 (edited) nadal ima konf. za medije za 20 min. Quote Manuel Sánchez Gómez @ManuSanchezGom · 11m En media hora da Rafa Nadal una rueda de prensa en Wimbledon... @EFEdeportes Edited July 7, 2022 by double fault Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Quote BREAKING: Rafael Nadal has withdrawn from Wimbledon ahead of his semi-final tomorrow because of an abdominal tear. Nick Kyrgios receives a walkover into the final. More to follow. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Zasto nije uzeo Djokovicevog lekara on je sa takvom povredom odigrao lagano jos 4 meca i osvojio slem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Нисам очекивао повлачење, мислио сам да ће сигурно покушати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 I ja. Sad makar svi mogu da prestanu da se brinu oko kalendarskog slema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ima sansu u Nju Jorku da zavrsi godinu bez poraza na GS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 (edited) Gledam kad je DF postavila tvit, onaj novinar se ladno javio u 8 u drugom devniku i najavio polufinala Šta mi plaćamo... Edited July 7, 2022 by Helena Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ruskinja u finalu engleskog turnira Uzela je pasos Kazahstana, zbog finansija, kao i mnogi drugi Bublik i jos neke teniserke i teniseri Nikakve veze nema sa Kazahstanom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ribakina u finalu, valjda ce i trofej uzeti, konacno jedna teniserka po mom ukusu u vrhu, pa jos na travi 🥰 A tek koja bi to ironija bila da Ruskinja osvoji turnir na kome su zabranili nastupe Rusima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts