AmerickiMen Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Simi Inzagiju veceras sve izmene iz kategorije "wtf". Ne bi mi ovo dobili ali desava se to njemu izgleda, nije prvi put da "zivu" utakmicu prelomi autogolom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 (edited) Od '98 pratim Inter i nisam doživio da igramo ovako dobro. Nebitno što je Kaljari, protiv svih timova dominiramo u posjedu, spejs šatl od igre u odnosu na Kontea. Tko bi rekao da će Simone unaprijediti igru ekipe do ove mjere. Btw bježimo od talijanštine, što mi je posebno drago. Edited December 12, 2021 by Recoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 Inter sinoć postavio novi rekord po udarcima u okvir gola za Seriju A, 15 puta. Kranjo igrač utakmice, iako je primio 4 gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 😂💪 Grozan žrijeb, kako za Inter, tako i za mene. 😅🤦♂️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted December 19, 2021 Share Posted December 19, 2021 Za sada preko ocekivanja, za mnogo manje para delujemo slicno kao i prosle sezone. Odlicno odradjen prelazni rok. Sa svima su pogodili, jos da se oslobodimo nekih viskova i da na leto prodamo MArtineza i dovedemo nekog potentnijeg napadaca jer on duze vvreme luta sa formom i polako me podseca na Dibalu, mislim da je krajnje vreme da se on proda i da probamo da dovedemo neko drugo resenje. Odlican posao radi Inzagi, jos ako veceras pukne neki X... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Kako misliš slično, bolje?! 😁 Upravo to, sezona debelo preko očekivanja. Kamo sreće da se ima para, pa da se kupi bekap na štoperu. Završiti Torino u srijedu i sa +4 dočekati januar. Idealna polusezona. #ForzaInter Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmerickiMen Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Polusezona jako slicna onoj prvoj Konteovoj. Opet smo krenuli nesto slabije u smislu puno golova postizali, ali i nedopustivo puno primali. Previse ofanzivno, i to se odrazilo na erzultate. Trebalo je neko vreme da se nadje balans, i neki prelomni momenat. Onomad je (ako se ne varam) dosao onom 3:0 pobedom nad Sasuolom, secam se da sam tada pomislio da se nesto ozbiljno promenilo na bolje. Ovaj put sam to osetio protiv Rome. Cini mi se da Inter i ove sezone ima jasan put ka tituli, i da jedino sami sebe mogu da pobede na tom putu, ovi ostali kandidati ipak mislim da nisu dorasli... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 On 12/20/2021 at 7:10 AM, Recoba said: Kako misliš slično, bolje?! 😁 Upravo to, sezona debelo preko očekivanja. Kamo sreće da se ima para, pa da se kupi bekap na štoperu. Završiti Torino u srijedu i sa +4 dočekati januar. Idealna polusezona. #ForzaInter Slicni rezultati kao u prosloj poluseni, na to mislim, osim LS gde smo konacno prosli dalje. Ovo ide dobrim putem, Milan se jos pomalo drzi, mi moramo da resimo par manjih utakmica pre serije derbija gde ce se resiti pitanje sampiona. Ne bih ja nista dirao na zimu, mozda ako se otvori neka dobra opcija, mozda par prodaja i to je to. Vrlo lako za par kola mozemo biti na velikom plusu jer su konkurenti u slobodom padu, uz malo srece u znanja za 5-6 kola mozemo govoriti o Interu kao novom starom sampionu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted December 24, 2021 Share Posted December 24, 2021 (edited) Slažem se sa obojicom. Lijepa godina za biti navijač Intera. Da nam i sljedeća bude ovako plodna. ⚫🔵💪 Btw, spominje se Nejtan Nandez iz Kaljarija za januar. Zanimljiv igrač, iako smo tu dobro pokriveni. Jedna od mojih želja u ljetnom prelaznom roku. Edited December 24, 2021 by Recoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Tako je ba!!! Nebitan, ali sladak trofej. Zasluženo!🏆 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmerickiMen Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 Bas tako, meni sasvim nevazan trofej a opet mu neki smisao daje protivnik, a vala i nacin na koji je osvojen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted January 13, 2022 Author Share Posted January 13, 2022 uvek je lepo nakantati djubrentine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted January 13, 2022 Author Share Posted January 13, 2022 pored puta: ja bih jos malo sacekao sa slavljem, cisto iz predostroznosti. da ovi iz var sobe ne pozovu par penala i otmu nam trofejcic. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted January 14, 2022 Author Share Posted January 14, 2022 ovoga sam se plasio Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmerickiMen Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Neka im, a mi cemo izgleda da im otmemo Dibalu iz odmazde 🙂 Salim se naravno, zabavljaju me ove novinarske patke, ta prica s Dibalom nema sanse da se desi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted January 14, 2022 Author Share Posted January 14, 2022 1 hour ago, AmerickiMen said: Neka im, a mi cemo izgleda da im otmemo Dibalu iz odmazde 🙂 Salim se naravno, zabavljaju me ove novinarske patke, ta prica s Dibalom nema sanse da se desi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Inter je produžio ugovor s Epic Brozom. Natezali su se pola godine valjda; Epic tražio 8M godišnje, Inter nudio 6. Brozo nije htio pristati jer je godinama igrao za 4M, što je prilično malo u odnosu na ostale ključne igrače. Baš me zanima kakav ugovor su potpisali s obzirom da je Zhang zbog toga došao u Milano. Da moram pogađati rekao bi 6M + razni bonusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmerickiMen Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Jel to zvanicno? Cuo sam najave ali ne i da je potpisano. Brojka koju sam ja onomad video je 6.5m + bonusi. Po mom ukusu mozda malo previse ali je u klubu vec dugo, trener ga maksimalno koristi a i realno, ne verujem da bi pogodili sa zamenom kad bi morali da je dovodimo tako da... Neka, dobro je i ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 1 hour ago, AmerickiMen said: Jel to zvanicno? Cuo sam najave ali ne i da je potpisano. Brojka koju sam ja onomad video je 6.5m + bonusi. Po mom ukusu mozda malo previse ali je u klubu vec dugo, trener ga maksimalno koristi a i realno, ne verujem da bi pogodili sa zamenom kad bi morali da je dovodimo tako da... Neka, dobro je i ovo. Tuttosport je danas objavio da je produžio do 2026. i da će Inter do kraja tjedna objaviti to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmerickiMen Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 E kul, eto nisam znao. Hvala za ovu ekskluzivu 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Džekoooooooo 💪 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Auu iz vedra neba. Jest da izlazi iz povrede, ali ovo je u najavi dobro pojačanje. 👏👏 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted January 27, 2022 Author Share Posted January 27, 2022 ja nisam ocekivao pojacanje na levom beku. stavise bas sam zadovoljan kako leva strana funkcionise. napadac, ofanzivni vezni i zamena za broza nam po meni vise trebaju. nije da se zalim, moze gos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmerickiMen Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Gosens i zvanicno, ja prezadovoljan. Perisic svakako odlazi a Dimarko je prema Inzagijevom vidjenju izgleda stoper. Po meni jos jedan odlican Marotin potez. Ne znam samo cemu ovaj Kaisedo, izgleda nije dovoljan Korea kao nepotreban igrac iz Inzagijeve proslosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted January 28, 2022 Author Share Posted January 28, 2022 dimarko je mnogo los kao stoper. manje stete pravi kao levi bek. inzagi ga vec nekoliko utakmica gura na poziciju levog stopera sto ovome uopste ne lezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts