Marvin Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Meni nesto ne radi ABA liga topic, sve mi nesto pominje grcke klubove, poludecu 4 5
stefan81888 Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 16 minutes ago, djole said: riviera je li stigao? @riviera 3
neko me sabotira Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Djole je bio kuliji kao djolesrb, vrati srb djole 😄 1 2 1
Kurc Emuchelo Posted June 15, 2019 Author Posted June 15, 2019 2 minutes ago, Sector said: Jbg zar nije bilo 15 dana? Pise bukvalno iznad.
kalistenika u rutini Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 (edited) @zumbule da ne ulazimo u mizoginiju i kaznu koju poravilnik nosi za ispoljavanje iste, jer se ovde ne radi o tome vec o tipicnom cinizmu ... stoga, da li ovaj tvoj ban znaci da na ovom pdf--u novog foruma vise nece moci da se bude cinican, sarkastican i svasta nesto sto je krasilo kosarkaski deo starog foruma, a ocigledno iz sprivelovog posta na novom nije dozvoljeno ili si samo kao ranije tvoje kolege u slucaju karelie slims, nesposoban da razumes napisano i ujedno nedorastao zadatku ili sam ja sve ovo pogresno istumacio??? Edited June 15, 2019 by kalistenika u rutini 3
Kurc Emuchelo Posted June 15, 2019 Author Posted June 15, 2019 6 minutes ago, kalistenika u rutini said: nesposoban da razumes napisano i ujedno nedorastao Jesam.
kalistenika u rutini Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 (edited) 10 minutes ago, ZoltanWantsToDie said: Jesam. mozes ti bolje od ovoga. Edited June 15, 2019 by kalistenika u rutini 1
Kurc Emuchelo Posted June 15, 2019 Author Posted June 15, 2019 Mogao bih, ali sam 26 minutes ago, kalistenika u rutini said: nesposoban da razumes napisano i ujedno nedorastao .
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Kul sto je komsinica dozvoljeno a Sprivel pao , Ali dobro.
NMX Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Zumbule brt...ajd ovo razmotrite još jednom svi modovi zajedno. Hajde onda i za plačipička lupajte banove za mizoginiju, za komšinica isto...bez veze, zaista. Za mizoginiju treba lupati banove odmah (svojevremeno sam podržao Sajberku na starom forumu kada je u sklopu one poslednje šizme nakon Kronosovog trajnog bana opalila Dravota sa 30 dana, možda i više, jer joj je nakon Kronosovog bana iz zajebavanja rekao šećeru ili tako nekako). Ovo nije ni blizu i ne može se tako kvalifikovati. 2
nnn Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Preoštro. Prvi podržavam borbu protiv bilo kakvog oblika mizoginije, ali tokom utakmice prilepiti tek tako nekome etiketu i zalepiti toliki ban.. Što bi se reklo, oštro i bezveze. Naročito jer je u sportu (nažalost) odomaćeno to da kad nekog nazoveš devojčicom -- znači da je mekši, slabiji.. A ne nužno da si mrzitelj ženskog roda, koji smatra taj rod inferiornim i uvredljivim. Nemojte da budete kao KLS sudije, gledajte malo i trenutak i kontekst 🙂 7
The Walking Dravot Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 3 minutes ago, medobrundo said: Naročito jer je u sportu (nažalost) odomaćeno to da kad nekog nazoveš devojčicom -- znači da je mekši, slabiji.. A ne nužno da si mrzitelj ženskog roda,🙂 Mizoginija obuhvata i predrasude i nipodastavanje zena, ne samo mrznju. 1
The Walking Dravot Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 6 minutes ago, NMX said: (svojevremeno sam podržao Sajberku na starom forumu kada je u sklopu one poslednje šizme nakon Kronosovog trajnog bana opalila Dravota sa 30 dana, možda i više, jer joj je nakon Kronosovog bana iz zajebavanja rekao šećeru ili tako nekako). Ne iz zajebavanja, svesno i ciljano.
Recommended Posts