Issey Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Kakva tri napada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Sramotna završnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Koja cigla Sonje sada. Objektivno, bolje su Španjolke, naše sve na neku frku i želju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 I ispostavi se na kraju da je Dabovicka onim potezom sjebala momentum prelomila tekmu ... steta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Jbt umesto da opale trojku sko već nemaju ideju, šutiraju nerezonski 4 napada zaredom... Dabovićka no comment! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Baš šteta, Dabovićka nam presekla momentum totalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 I ispostavi se na kraju da je Dabovicka onim potezom sjebala momentum prelomila tekmu ... steta. Ni Gagic joj nije ravan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Steta imali smo momentum i onda je Dabovicka onim potezom sve zeznula.Mada smo imali jos 2-3 napada koje su promasili i to je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Kapa dole za borbu, ali poslednja dva minuta su horor odigrana. Nerezonski faul Dabovićke je epska glupost, ali i pored toga smo imali šansu. Ne znam šta je ono Marina sva zbunjena crtala, ali je bilo potpuno neorganizovano u napadu. Šteta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Ana nesportskim faulom ubila ludilo na koje smo jedino i mogli da dobijemo mec. Cim je splasnula atmosfera nismo videli kos do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 1 minute ago, Dobar Los Milos said: Ni Gagic joj nije ravan. joj brate nemoj njih nikako u istu recenicu. ona ovu reprezentaciju uz sonju nosi i gura godinama, i veceras je igrala povredjena. meni je ona nevidjena carica i ovaj potez joj ne zameram ni najmanje. mi smo i posle toga imali svoje sanse, ali napadi su bili jalovi, nema previse njene krivice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Nervoza, gluposti kao na traci, ne znas loptu da izvedes i prevedes, i opet uspes da preokrenes i povedes, kad na scenu stupa debil i epskim bezobrazlukom torpedira sve ucinjeno. Ne bi mi nikada vise videla reprezentaciju posle ovoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 joj brate nemoj njih nikako u istu recenicu. ona ovu reprezentaciju uz sonju nosi i gura godinama, i veceras je igrala povredjena. meni je ona nevidjena carica i ovaj potez joj ne zameram ni najmanje. mi smo i posle toga imali svoje sanse, ali napadi su bili jalovi, nema previse njene krivice. Neka organizuje svoju privatnu reprezentaciju pa neka radi sta hoce. Krvi bi joj se napio da sam na mestu saigracica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Kapa dole za devojke, svaka čast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Anine saigračice su trebale nesto i da odigraju u napadu nakon njenog izlaska a ne da srljaju. Sramotno je bilo izdanje Sonje Petrovic večeras i tu je razlog poraza a je jedan nesportski faul izazvan laktom protivnika. Vodjenje utakmice tatine mezimice ne moram da.komentarism, sve se čulo na tajm autu. Devojkam čestitke za veliku borbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) Hebiga sad ... mi se godinama slepamo na dobre individualne partije Sonje i Dabovicke, ne moze tako stalno, imaju i one pravo na los dan. Edited July 6, 2019 by kalistenika u rutini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Na kraju ipak treba reci svaka cast. Ova ekipa nekako uvek uspeva da bude u utakmici i uglavnom da dobije bitne meceve. Mi smo u ovom mecu delovali kao magarac koji juri sargarepu, ne znam da li je iko mislio da cemo mi ovo stici, ali uhvatili smo ih na ludilo i preokrenuli. Odigrali smo bez Sonje u napadu, bez Ane osim prvih nekoliko minuta, dali jednu trojku za ceo mec i bili mozda na jednu glupost od toga da dobijemo najbolju evropsku reprezentaciju, koja uopste nije igrala los mec. Borba bre pristup u najboljem izdanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted July 6, 2019 Author Share Posted July 6, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Sonja je bila bas ocajna, ali koliko znam i ona igra povredjena, valjda posle prvenstva ide na operaciju kolena. Kad se tako pogleda nama su tri najbolje igracice nastupile u sledecem stanju: Ana sa slomljenom, tj naprslom sakom, Sonja sa povredjenim kolenom i Milovanovicka tri meseca posle porodjaja i opetsmo bili u igri za finale do poslednja dva minuta. Kapa dole zene i da taj trud veceras krunisu medaljom! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Trebalo bi biti realan. Svaka cast devojkama. Ovo je neki maksimum. Bilo bi lepo da uzmu makar bronzu. Spankinje su realno bolje i kontrolisale su utakmicu. Da se igralo u spaniji bilo bi 20 razlike. Da bi se nesto vise uradilo crvendakic i sonja su morale odigrati mnogo bolje. I marina se malo izgubila na kraju ali sta je tu je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Francija... Sara Chevaugeon Marième Badiane Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 U Areni atmosfera samo za rodbinu i prijatelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Igraj i pobedi ponosno se vrati.Pali se masina [emoji23] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohorozo Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 1 hour ago, zoe Bg said: U Areni atmosfera samo za rodbinu i prijatelje. zemlja zvezde i partizana, odnosno hejta prema vecitom rivalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 14 minutes ago, sohorozo said: zemlja zvezde i partizana, odnosno hejta prema vecitom rivalu I ovako nije mnogo falilo za rekord sinoć, kada su u pitanju evropska prvenstva za žene, da smo u finalu, sigurno bi bio oboren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts