alcesta Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 (edited) Pa nema potrebe da iko govori nemački da bi znao šniclu, pa još bečku Inače sam pogledala ovu igru Never have I ever na SK mislim juče, i neverovatno je kako nisu uspeli razumljivo da prevedu nepun minut teksta Edited December 2, 2021 by alcesta
alcesta Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 (edited) Ovo bi mi bilo mnogo smešnije da je napisano kako treba Edit: a može i ovo kao bonus https://www.instagram.com/reel/CXXKoOaBrQ9/ Edited December 14, 2021 by alcesta 1
alcesta Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Kako je to Kreg Tajli u obavezi da obaveštava jednu vladu o propisima druge vlade jedne iste države, komuniciraju li oni međusobno?
wwww Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 55 minutes ago, alcesta said: Kako je to Kreg Tajli u obavezi da obaveštava jednu vladu o propisima druge vlade jedne iste države, komuniciraju li oni međusobno? rekla bih ti sad sta to govori o datoj drzavi, ali bi me neki mnogo revnosni moderator mogao banovati 1
alcesta Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 I iz pritvora postavlja rekorde Opet sam potrošila sve reakcije
Милица Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 10 minutes ago, wwww said: Ovo je stvarno? Sad ga jos vise volim Mnooogo vise nego @jevrem69 Ruda 1
Recommended Posts