wwww Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Nego, je li taj "kalendar" sad nesto popularan u Srbiji ili u cemu je stos? Nisam u toku.
McLeod Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Samo medju ovakvima. Ulazis na sopstvenu odgovornost xD https://www.in4s.net/drevni-srpski-kalendar-danas-pocinje-7526-godina/
alcesta Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 12 minutes ago, McLeod said: Kako koji, pa najstariji narod na planeti cccc Pa vidi, ako misli na stare Slovene prilično sam sigurna da nema trenutno nikog kome to može da čestita, a ako misli na Srbe njima može samo da čestita po hrišćanskom kalendaru. Da se bar uhvatio Milankovića to bih razumela, njegov kalendar sigurno poštuje bioritam Zemlje, šta god to značilo 1
Darth Steva Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Haha... Nole legenda *slowclap Kao sto Kardasijanke imaju svoj tv show tako bi mogli i Djokovici... verujem da bi tu napravio jos veci uspeh.
alcesta Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 9 minutes ago, McLeod said: Samo medju ovakvima. Ulazis na sopstvenu odgovornost xD https://www.in4s.net/drevni-srpski-kalendar-danas-pocinje-7526-godina/ Auuu tek sad vidim ovo... Živa nisam da pročitam tu izjavu NASA
McLeod Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 6 minutes ago, alcesta said: Pa vidi, ako misli na stare Slovene prilično sam sigurna da nema trenutno nikog kome to može da čestita, a ako misli na Srbe njima može samo da čestita po hrišćanskom kalendaru. Da se bar uhvatio Milankovića to bih razumela, njegov kalendar sigurno poštuje bioritam Zemlje, šta god to značilo E necemo o tome da Srbi danas nemaju veze sa ameba-srmeba-srba-srbi srbima drevnim najstarijim narodom, to je blasfemija xD
McLeod Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Sve je to povezano alcesta i sramota da ne znas istoriju svoga roda! 😛 2
wwww Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 35 minutes ago, McLeod said: Samo medju ovakvima. Ulazis na sopstvenu odgovornost xD https://www.in4s.net/drevni-srpski-kalendar-danas-pocinje-7526-godina/ BOG TE MAZO!
wwww Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 citam ovo i krstim se i dalje i levom i desnom rukom! ovo sve totalno zrelo za ludnicu! (bas me zanima kako li su to drevni Srbi napravili svoj kalendar i podelili godinu na dva dela s letom „од Ђурђева до Митрова дана“ kad u to vreme jos uvek nije bilo ni Djurdjeva ni Mitrova dana (to su mu hriscanski praznici)? To se malo teleportovali u buducnost (Teslinim vremeplovom), sta li? ) da ne pricam o ostalim glupostima! kakva papazjanija!
McLeod Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 (edited) Ako hoces da upijes znanje moras se osloboditi svake logike i moras imati otvoreni um, ne moze drugacije 😄 P.S. Kad si vec tu, prodji malo kroz povezane clanke xD Edited April 5, 2021 by McLeod
Boxy Posted April 5, 2021 Author Posted April 5, 2021 2 minutes ago, wwww said: citam ovo i krstim se i dalje i levom i desnom rukom! ovo sve totalno zrelo za ludnicu! (bas me zanima kako li su to drevni Srbi napravili svoj kalendar i podelili godinu na dva dela s letom „од Ђурђева до Митрова дана“ kad u to vreme jos uvek nije bilo ni Djurdjeva ni Mitrova dana (to su mu hriscanski praznici)? To se malo teleportovali u buducnost (Teslinim vremeplovom), sta li? ) da ne pricam o ostalim glupostima! kakva papazjanija! A Djokovic to cita #samokazem
Kronostime Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 4 minutes ago, McLeod said: Ako hoces da upijes znanje moras se osloboditi svake logike i moras imati otvoreni um, ne moze drugacije 😄 P.S. Kad si vec tu, prodji malo kroz povezane clanke xD Dovoljni su i komentari ispod
wwww Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 2 minutes ago, Boxy said: A Djokovic to cita #samokazem ne samo sto cita, nego je neke recenice iz ovog teksta bukvalno i citirao u onom svom tekstu (ili preneo nesto sto je neko drugi sklepao). 2
Boxy Posted April 5, 2021 Author Posted April 5, 2021 Just now, wwww said: ne samo sto cita, nego je neke recenice iz ovog teksta bukvalno i citirao u onom svom tekstu (ili preneo nesto sto je neko drugi sklepao). Nisam detaljno citala, procitala prvu recenicu, stigla da je i NASA rekla da je to najtacnije i odustala A kad kronos spomenu komentare Ne počinje stari Srbski kalrndar od (drugog) velikog potopa. Potop se desio ranije, pre oko 11.000godina,a kalendar meri vreme od završetka velikog rata izmedju bele i žute rase. Ranije je bilo drugih kalendara, ovaj je poslednji.
alcesta Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Ja pola komentara ni ne razumem, ali ima dosta trolova očigledno, a kako i ne bi. Žao mi je ovog jadnika koji pokušava nešto ozbiljno da im objasni.
McLeod Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 I posle nisu dosli zuti ljudi da piju vodu s Morave. Eto vidite, sve se uklapa. 1
Kronostime Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Dobro, saznali smo da je Sv.Sava izmenio nazive meseci prema Gregorijanskom kalendaru koji je donet 1582. godine. Vazda smo gledali u buducnost. 1
wwww Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Just now, Kronostime said: Dobro, saznali smo da je Sv.Sava izmenio nazive meseci prema Gregorijanskom kalendaru koji je donet 1582. godine. Vazda smo gledali u buducnost. ma koristio Teslin vremeplov 😉 1
Kronostime Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 4 minutes ago, McLeod said: I posle nisu dosli zuti ljudi da piju vodu s Morave. Eto vidite, sve se uklapa. Dodjose i napravise od Peka - Huang He. 1
McLeod Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Ja ne znam koliko vam dokaza treba da teslin vremeplov postoji. Potpuno je logicno da ga iskoristis na ovaj nacin i napravis Srbiju ponovo velikom. xD 1
double fault Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 e , kad sad krenem da se puvam o srpskom poreklu , jos da umem ovu novu godinu da objasnim kad krenem da davim 4
zoran59 Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 (edited) Valjda spada 'vamo, meni je ispalo smesno. Sedim u kuci, citam vesti, skrolujem kroz naslove i... ...usr'o se, otvorim vest - pa vidim da pisu o golfu! Edited April 7, 2021 by zoran59
Recommended Posts