alberto.ascari Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Ja sam svima pre deset godina pričao da život počinje u 40-oj. Ja to znam već xx godina [emoji16][emoji1787]Odesláno z mého XQ-BC52 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Stalno ekipe ovo rade kad menjaju sve i startuju sa zacelja, odveze se q1 da se vidi jel sve sljaka, plus si ispred nekih drugih koji su isto puni kazni, u ovom slucaju cunode (sad kad ga Cunoda torpeduje na startu 😅). Nego @Nicklord, sta kaze telemetrija, jel Ocon imao juce (p3+q) vise krugova u kojima je prosao tacno kroz sve krivine ili ipak onih u kojima je otkrivao da li je dobro zapamtio gde sme da se vrati na stazu? 😁 Ni u istu recenicu ne sme sa Alonsom. Najveca nesreca ove sezone uz meckino poskakivanje koje sprecava borbu usestoro, je sto je takav talenat kao sto je Piastri izvisio zbog takvog prosecnjaka kao sto je Ocon, jebo ih trogodisnji ugovor da ih jebo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Stalno ekipe ovo rade kad menjaju sve i startuju sa zacelja, odveze se q1 da se vidi jel sve sljaka, plus si ispred nekih drugih koji su isto puni kazni, u ovom slucaju cunode (sad kad ga Cunoda torpeduje na startu [emoji28]). Nego [mention=66]Nicklord[/mention], sta kaze telemetrija, jel Ocon imao juce (p3+q) vise krugova u kojima je prosao tacno kroz sve krivine ili ipak onih u kojima je otkrivao da li je dobro zapamtio gde sme da se vrati na stazu? [emoji16] Ni u istu recenicu ne sme sa Alonsom. Najveca nesreca ove sezone uz meckino poskakivanje koje sprecava borbu usestoro, je sto je takav talenat kao sto je Piastri izvisio zbog takvog prosecnjaka kao sto je Ocon, jebo ih trogodisnji ugovor da ih jebo.Jbg, Francuz u francuskom autu. Ja radim za Francuze, znam o čemu pričam, veruj mi...[emoji16]Odesláno z mého XQ-BC52 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 19, 2022 Author Share Posted June 19, 2022 https://www.facebook.com/McLaren.Racing/photos/a.10150361593871413/10160000659511413/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitarmitar Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Budite se ljudi krece trka uskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Nadam se da će Nando malo da začini na startu, inače ćemo gledati snoozefest Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitarmitar Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 I ja isto,mislim da ce se sa Hamiltonom boriti tokom trke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Bolje bi im bilo da trka bude dobra. Propuštam večeru sa divnom prijateljicom zbog njih. Danas gledao Senu. Again. Isplakao se ko kiša. Again. Bolja polovina strepi da ću dupe opet (nekako) da uglavim u "kadicu". Nema meni pomoći. By the way, u Montrealu piči sunce. Vamos Carlos! Vamos Fernando! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitarmitar Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Dasubo ako moze tvoj komentar na Mercedesovo bojenje znaka u dugine boje i ostala podilazenja Hamiltonu ja mislim da su preterali ,ali mozda mi u Srbiji gledamo svet drugim ocima.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Ajmo Fernando ostareli!! Podijum bi bio kao titula! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Ajmo Nando, nikad nisam bio navijač ali sad mi merak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrIncredible Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Ajmo Nando! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Ferari i Alonso moraju na undercut ako nešto hoće u ovoj trci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Kako vozači osete da imaju graining na gumama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Kad neko ne zna, on ne zna. Šta koji q rade ovi "stratezi" u Ferariju? 7 minutes ago, Edward Louis Severson III said: Kako vozači osete da imaju graining na gumama? Krene guma da dobija grudvice = manja površina pneumatika na asfaltu = manje prijanjanje = auto više kliza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Kako vozači osete da imaju graining na gumama?Guma zvace, i otpadaju parcici vise nego normalnoSent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 (edited) Znači graining se oseća po klizanju ili vozač i fizički vidi da otpadaju parčići? Fascinantno mi je kako ti ljudi pri tim brzinama sve primećuju. Ja bih samo gledao kako da preživim. Edited June 19, 2022 by Edward Louis Severson III Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Trkači više voze dupetom nego glavom. Kretanje auta se oseća više u sesištu nego na volanu. Sainz u box! Odmah! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Jedina šansa Sainca u ovoj trci je da izvede čudo i da ove gume prežive do kraja trke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Auuu Meklaren….. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Nekako od ova 2 vsc se nije desilo nista ozbiljnije od mesanja. Leclerc suvise bojazljivo. Alpina stratega dovela iz ferarija? Blam taktika za alonsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Drugqr komentariše red bul, kako kažu Perezu "hoćeš da se boriš sa maxom, sad će ti isključimo motor!" 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Bele gume se ne pokazuju baš najbolje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Baš dugo treba dok krenu da šljakaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 S obzirom na izmesan grid na startu, ocekivao sam mnogo zanimljiviju trku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts