Chaos Is Me Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Podsetiste me sad kad sam doveo pre 10+ godina tadašnju novu devojku na gajbu i kao ajde da pustim neku muziku i krenem da kucam AZ želeći da pustim Azizu Mustafu Zadeh, a ona u fazonu: "Nećeš valjda da pustiš jebenu Azru?" 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 (edited) Edited September 16, 2022 by Zvezdinho 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 kanjec 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 Izasla nova epka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 odakle ti hulu zveki, milioneru iz dortmunda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 (edited) 16 hours ago, Mairosu said: kanjec Sviđaju mi se poslednja dva minuta 😀 Edited September 20, 2022 by Green23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 to je ekipa koja ne pobedjuje samu sebe. -also sprach edin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 23 hours ago, uini said: odakle ti hulu zveki, milioneru iz dortmunda Trafika TV. Ne svidja mi se sto brzo prolaze kroz sezone i finala, al onda ne bi mogli da posvete deo Bas familiji. Zanimljivo za gledanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 (edited) On 9/19/2022 at 2:56 PM, Mairosu said: kanjec Pogledao sam epizodu, simpatičan podkast, samo bezveze ispoljavanje balkanskog mentaliteta na kraju i ismevanje država koje imaju milion puta bolju sportsku (i svaku drugu) infrastrukturu od Srbije i Bosne. "Letonija, Poljska, Finska.... hahahha... pa u čemu će tamo da se igra majko mila....hahahahaha" Jok, nego će da se igra u Srbiji koja izuzev Štark Arene nema kasvetnu modernu/modernizovanu halu i u Bosni u kojoj je u sportsku infrastrukturu poslednji put ulagano pred ZOI 1984. Inače Poljska je u poslednjih 10ak godina redovno domaćin evropskih i svetskih prvenstava u dvoranskim sportovima (rukomet i odbojka), tako da sam siguran da će da izgura i organizaciju jedne grupe (i možda završnice) na Eurobasketu. A grupa sigurno neće da se igra u Varšavi jer ne postoji dovoljno velika dvorana (najveća dvorana u gradu ima 5k mesta), već verovatno u Krakovu (Tauron Arena 15k mesta) ili Gadnjsku (Ergo Arena 12k mesta) Edited September 20, 2022 by Skyglider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 16 minutes ago, Skyglider said: Pogledao sam epizodu, simpatičan podkast, samo bezveze ispoljavanje balkanskog mentaliteta na kraju i ismevanje država koje imaju milion puta bolju sportsku (i svaku drugu) infrastrukturu od Srbije i Bosne. "Letonija, Poljska, Finska.... hahahha... pa u čemu će tamo da se igra majko mila....hahahahaha" Jok, nego će da se igra u Srbiji koja izuzev Štark Arene nema kasvetnu modernu/modernizovanu halu i u Bosni u kojoj je u sportsku infrastrukturu poslednji put ulagano pred ZOI 1984. Inače Poljska je u poslednjih 10ak godina redovno domaćin evropskih i svetskih prvenstava u dvoranskim sportovima (rukomet i odbojka), tako da sam siguran da će da izgura i organizaciju jedne grupe (i možda završnice) na Eurobasketu. A grupa sigurno neće da se igra u Varšavi jer ne postoji dovoljno velika dvorana (najveća dvorana u gradu ima 5k mesta), već verovatno u Krakovu (Tauron Arena 15k mesta) ili Gadnjsku (Ergo Arena 12k mesta) Nisu se ismevali njima, koliko Kipru, i to sa punim pravom. Ove godine smo imali Gruziju, koja je osim Turska, bila gotovo bez gostujućih navijača, i tužno je gledati EP sa 200 ljudi na tribinama. Čak je i u Češkoj, osim kada oni igraju, bila popunjenost možda 35%. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 1 minute ago, Green23 said: Nisu se ismevali njima, koliko Kipru, i to sa punim pravom. Ove godine smo imali Gruziju, koja je osim Turska, bila gotovo bez gostujućih navijača, i tužno je gledati EP sa 200 ljudi na tribinama. Čak je i u Češkoj, osim kada oni igraju, bila popunjenost možda 35%. Ismevali su i ove tri države i iščuđavali se kako baš u njima. A što se Kipra tiče, to je i meni smešno i besmisleno. Pogotovo jer je udaljen tri pizde materine od ove tri države u kojima će da se igraju ostale grupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 nije problem daljina nego sto do sada niko nije znao da kipar ima represtaciju u kosarci. nije tesko sagraditi dvoranu za par godina, ako zatreba. i onako se igra u samo jednoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 12 minutes ago, Green23 said: Nisu se ismevali njima, koliko Kipru, i to sa punim pravom. Ove godine smo imali Gruziju, koja je osim Turska, bila gotovo bez gostujućih navijača, i tužno je gledati EP sa 200 ljudi na tribinama. Čak je i u Češkoj, osim kada oni igraju, bila popunjenost možda 35%. btw, što se posete tiče, ne mogu precizno da se setim kako je bilo u SCG 2005 , ali čini mi se da nisu baš dvorane na svakoj utakmici bile dupke pune Evo tražim baš na Youtube i našao četvrtfinale Rusija - Grčka, ne deluje mi da je Arena bila nešto krcata na toj utakmici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 11 minutes ago, Green23 said: Čak je i u Češkoj, osim kada oni igraju, bila popunjenost možda 35%. Jbg sada, ako Prag, koji je prelep i nije preskup i koji se nalazi u samom geografskom centru Evrope (i za koji ne trebaju neke narocite vize) ne moze da namakne neutralne navijace sa strane, ko onda moze? Bice i da je do toga da kosarka jednostavno nije narocito popularna kao sport izvan par zemalja. Pritom, ne bih se slozio da je bila bas tako slaba posecenost. I nas i Finaca je bilo u sasvim okej broju, mozda su samo Poljaci podbacili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 6 minutes ago, Horium said: Jbg sada, ako Prag, koji je prelep i nije preskup i koji se nalazi u samom geografskom centru Evrope (i za koji ne trebaju neke narocite vize) ne moze da namakne neutralne navijace sa strane, ko onda moze? Bice i da je do toga da kosarka jednostavno nije narocito popularna kao sport izvan par zemalja. Pritom, ne bih se slozio da je bila bas tako slaba posecenost. I nas i Finaca je bilo u sasvim okej broju, mozda su samo Poljaci podbacili. Ma ljudi zaborave da to nije fudbal i da u nijednoj državi domaćinu ljudi neće da se cimaju oko utakmica ako ne igra njihova reprezentacija, pa ni u Srbiji Evo kopam neke random utakmice sa Eurobasketa 2005 na kojima nije igrala SCG , baš da se podsetim kako je bilo, Francuska - Grčka grupna faza u Beogradu, polu prazan Pionir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 19 minutes ago, Skyglider said: Ma ljudi zaborave da to nije fudbal i da u nijednoj državi domaćinu ljudi neće da se cimaju oko utakmica ako ne igra njihova reprezentacija, pa ni u Srbiji Ili makar ne po tim cenama. Utakmice u grupi su bile otprilike po 50 evra, sto ok, odrasli zaposleni ljudi mogu da priuste, ali nije bas trivijalna cena ako bi se islo na nekoliko utakmica (a i nemaju bas toliko vremena), a oni koji imaju vremena (djaci, studenti npr) za njih je stvarno to nepotrebno veliki trosak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 9 hours ago, Skyglider said: Ismevali su i ove tri države i iščuđavali se kako baš u njima. A što se Kipra tiče, to je i meni smešno i besmisleno. Pogotovo jer je udaljen tri pizde materine od ove tri države u kojima će da se igraju ostale grupe. Što se tiče Kipra, očaj je da oni igraju Euribasket, valjda prvi put u istoriji, ali što se tiče posjete možda to i nije tako loša ideja, ljudi mogu da spoje kupanje i basket. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 ili da preneses pare na kipar i odgledas par tekmi 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 1 minute ago, uini said: ili da preneses pare na kipar i odgledas par tekmi Kako se toga nisam sjetio 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 1 hour ago, Beonegro said: Kako se toga nisam sjetio 😄 A da živiš u Crnu Goru zna bi, al' ti bi Vrancuz da postaneš... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 1 minute ago, Stiletto said: A da živiš u Crnu Goru zna bi, al' ti bi Vrancuz da postaneš... 😄 Teknikali, postao sam 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Da se podsetimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Mislim da Plavšića i USA kamiondžije zajebavaju za njegove izjave o Lorenzu ako je tačno da se prešaltao u tu branšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 2 hours ago, fradler said: Da se podsetimo... Evo živ nisam da saznam sta je razlog ovog hejta? Prosto je nemoguce da nije ličan, jer em Plavsic razume i poznaje basket, em je Zo do te mere jbeno dobar da bode oči, čak i one laičke. 2 hours ago, Chaos Is Me said: Mislim da Plavšića i USA kamiondžije zajebavaju za njegove izjave o Lorenzu ako je tačno da se prešaltao u tu branšu. Jel ovo isto neka zajebancija...oko kamiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts