Nate Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Kyle alexander u valensiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) 1 hour ago, Miki28 said: Izgleda da je Mirotic dozivio ozbiljnu povredu, ahilova tetiva. Uzas. Brz oporavak majstore. Prica se o odsustvu od 6 meseci, Chris Singleton navodno zelja Barselone za popunu mesta u timu. Edited July 22, 2022 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 kako se povredio na leto mirota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 1 hour ago, uini said: kako se povredio na leto mirota? Oglasila se Barsa da je imao problema sa ahilovom tetivom lijeve noge na kraju sezone i da je podrgnut tretmanu narednih nekoliko nedelja. Nadam se da je tako, da nije doslo do kidanja🙏 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 Šta je sa Ponitkom? Jel se priča nešto za njega? 28 godina full spreman i po kvalitetu može da igra u bilo kom EL klubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 Eric Paschall demantovao dolazak u Evropu posle jucerasnjih informacija da je u pregovorima sa Panatinaikosom. Yoan Makoundou je novi igrac Monaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 23, 2022 Author Share Posted July 23, 2022 5 hours ago, propolis said: Šta je sa Ponitkom? Jel se priča nešto za njega? 28 godina full spreman i po kvalitetu može da igra u bilo kom EL klubu. Jedina informacija koju sam video jos pre nekoliko nedelja je da je Monako zainteresovan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 Au Ponitka u Saragosi pokenjam mu se na menadžera 🤣🤣🤣🤣. U Pioniru je razbio Kalinu. Kalina 13 poena i index 7,a Ponitka 5 poena i index 21. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 10 minutes ago, propolis said: Au Ponitka u Saragosi pokenjam mu se na menadžera 🤣🤣🤣🤣. U Pioniru je razbio Kalinu. Kalina 13 poena i index 7,a Ponitka 5 poena i index 21. 2012–2013Asseco Prokom 2013–2015Oostende 2015–2016Zielona Góra 2016–2017Karşıyaka 2017–2018Canarias 2018–2019Lokomotiv Kuban 2019–2022Zenit Saint Petersburg Čovek igra odlično već godinama. Sa 22 godine je imao prosečan indeks 18 u Evroligi, bio treći skakač lige recimo. A pogledaj spisak klubova. Da mu je Miško menadžer, ne bi izlazio iz EL ili makar top EC timova i verovatno imao bar duplo više para nego sada. Još sada ima 29 godina, ovo mu je baš bila prilika za dobar ugovor. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 (edited) To je mlađi brat Marcel. Edited July 23, 2022 by Kankkunen 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 22 minutes ago, propolis said: Au Ponitka u Saragosi pokenjam mu se na menadžera 🤣🤣🤣🤣. U Pioniru je razbio Kalinu. Kalina 13 poena i index 7,a Ponitka 5 poena i index 21. Pogresan brat🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 hah, jebse @propolis 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 Sta i gde Monako planira sa svim tim pojacanjima? Imace opaku ekipu ali nece imati mesta za sve 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 7 hours ago, Gudura said: Pogresan brat🤣 7 hours ago, realno *w said: hah, jebse @propolis 😄 Ma sad i ja videh gori sam od klikbajt portala 🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 On 7/21/2022 at 1:01 PM, Gudura said: Prilicno nejasan potez Reala, posle Muse dovodjenje i Hezonje.Bas su skloni prekrcavanju nekih pozicija, jer na 3 imaju i Abaldea i Decka, a od njih samo Deck moze u nekim varijantama da se popne na 4 i to u specijalima, a maltene niko ne moze da se spusti na 2 Na ovako visokom nivou sve se gleda. Ponekad veliki mogu sebi da priuste igraca viska, pogotovo ako postoje realni nagovestaji da je doticni bio vrlo blizu kluba koji vec sada ima F4 ekipu, pre svega na spoljnim pozicijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 (edited) 1 minute ago, krzna said: Na ovako visokom nivou sve se gleda. Ponekad veliki mogu sebi da priuste igraca viska, pogotovo ako postoje realni nagovestaji da je doticni bio vrlo blizu kluba koji vec sada ima F4 ekipu, pre svega na spoljnim pozicijama Zaboravih i Hangu, a Bogami i Rudija.To je 6 igraca kojima je 3 primarna pozicija, a nemaju krstenu dvojku, odnosno beka sutera...Ljulj se tesko moze ubrojiti u tu kategoriju Edited July 24, 2022 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 (edited) Zelim da podelim nesto sa vama, ne znam da li je ovo pravo mesto za tako nesto, ali nemam adekvatniji topik. Na ovogodisnjem kosarkaskom kampu Teo4, MVP jedne od smena je bio Thomas Latisevs. Ako prezime zvuci poznato, u pravu ste, u pitanju je sin cuvenog EL sudije Olega Latisevsa. Decko je niskog rasta kao i cale, ali kazu da je izuzetno brz, fizicki dominantan, dobar suter i izuzetno eksplozivan i skocan. E sad, sve to nije vest... Klincima na kampu je pokazivao oziljke od uboda na rukama, jer mu otac vec nekoliko godina daje steroide, protiv njegove volje. Decko je inace 2009. godiste😔 Moj licni stav je da je to jezivo, i da takvim ljudima treba preispitati starateljstvo, da je u pitanju random napucani bezmozgas iz neke BG podrumske teretane, a ne ugledni kosarkaski sudija, koji je preko 20 godina u kosarci, i koji jako dobro zna sta takve supstance mogu da ucine mladom organizmu. Malo je reci da sam sokiran... Jebeni kompleksas😤 Edited July 24, 2022 by Gudura 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Iggy brazdeikis potpisao 1+1 za zalgiris. Bukvalno sam se pre tri dana pitao kako bi nam legao takav igrac. Jedva cekam da ga vidim u zalgirisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 DeShaun Thomas navodno ponudjen Panatinaikosu, pominje se i Virtus kao moguca destinacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 1 hour ago, Nate said: Iggy brazdeikis potpisao 1+1 za zalgiris. Bukvalno sam se pre tri dana pitao kako bi nam legao takav igrac. Jedva cekam da ga vidim u zalgirisu Na wiki stoji da Kevarrius Hayes nije kod njih, zar nije potpisao jos u junu? Inace, bekovsku liniju cinice Evans, Brazdeikis, Lekavicius (ili Lekavicus po Iliji K.), Kalnietis i Lukosiunas. Na poziciji 3 bi trebalo da se menjaju Ulanovas, Butkevicius i Milaknis (nema ni njega na wiki), na 4 su tu Cavanaugh i Smits, na 5 pomenuti Hayes i Birutis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 2 hours ago, Nate said: Iggy brazdeikis potpisao 1+1 za zalgiris. Bukvalno sam se pre tri dana pitao kako bi nam legao takav igrac. Jedva cekam da ga vidim u zalgirisu odlican "realan" suter ali ne puno vise od toga u napadu a pogotovo u odbrani (ovo pisem na osnovu knicks stinta, u orlandu ga nisam gledao) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 8 minutes ago, uini said: odlican "realan" suter ali ne puno vise od toga u napadu a pogotovo u odbrani (ovo pisem na osnovu knicks stinta, u orlandu ga nisam gledao) Meni se cini da bi mu mogla prijati evropska kosarka i igra brzinu nize od nba. Ima on jos stosta da ponudi sem suta u evropi 1 hour ago, goldberg said: Na wiki stoji da Kevarrius Hayes nije kod njih, zar nije potpisao jos u junu? Inace, bekovsku liniju cinice Evans, Brazdeikis, Lekavicius (ili Lekavicus po Iliji K.), Kalnietis i Lukosiunas. Na poziciji 3 bi trebalo da se menjaju Ulanovas, Butkevicius i Milaknis (nema ni njega na wiki), na 4 su tu Cavanaugh i Smits, na 5 pomenuti Hayes i Birutis. Za hayesa ne znam. Evans mi je skroz bezveze igrac. Smits bi mogao biti bas dobro pojacanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Maik Kotsar posle dobre sezone u Hamburgu potpisao ugovor sa Baskonijom, ugovor je do leta 2024-te. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Markus Howard najbolji strelac Evrolige sa pola snage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Freddie Gillespie je novi igrac Bajerna, ugovor je do leta 2024-te. Giorgos Kalaitzakis zvanicno potpisao ugovor sa Panatinaikosom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts