Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, DameTime said:

Zašto volim Giannisa 💙

Nisam morao ni da čitam username, odmah sam znao čiji je post. 😄

In other news, ipak ozbiljna bruka Litvanije. Ne bio im ja u koži kad ih se dokopaju navijači. 

Posted
2 minutes ago, Horium said:

Nisam morao ni da čitam username, odmah sam znao čiji je post. 😄

Kronos mode on

spacer.png

Kronos mode off

• Love 1
  • Ha-ha 4
Posted

Po meni su se ipak najviše obrukali Letonci. Nisu ni oni neka suva klasa bez Porzingisa, ali su morali na svom terenu dobiti Brazil koji ima 4, 5 ozbiljnih igrača od kojih je jedan 40+ veteran. Portoriko je ekipa koja na jednu utakmicu može da dobije i bolje timove od Litvanije, divlji su i nepredvidivi. Sabonis se još jednom pokazao kao tigar od papira i igrač na koga se ne možeš osloniti kad je stani pani. Ne znam da li će Litvanci razmišljati o naturalizaciji (nadam se da neće) ali njima neki dobar bek i dribler fali kao leba.

Grčka rutinski protiv Hrvatske, ova ekipa će biti tvrd orah svakome iako nemaju baš najbolji balans u petorkama gde Walkup igra na 2. Calathes je odigrao fantastičan turnir i bio pravi lider, Janis više u ulozi surovog egzekutora. Spanoulis sigurno nije bolji trener i taktičar od Itoudisa ali je neko ko ima veliku harizmu i mislim da može da bude neka Sale Đorđević verzija za grčke potrebe, s tim što je verovatno i taktički pismeniji. Ipak, Grcima je najviše značilo to što je Papajanis naprasno postao evropska verzija Brooka Lopeza, odmah svima okolo lakše i teren je širi. Sa Sloukasom bi oni bili ultra zajebani.

Španija ne puni oko ali su taktički daleko ozbiljniji od Bahama. Aldama je najbolji igrač Španije i to možda govori o njihovom krajnjem dometu iako imaju pun roster korisnih i dobrih igrača, ali nema tu ekstra kvaliteta više. Edgecombe iz Bahama će biti zver.

• Like 5
Posted
1 hour ago, Problem sa licnim greskama said:

Nadam se da ce igrati u full sastavu u petak i da ce utakmica biti takmicarska i bez povreda na obe strane.

Ako ozdravi Wemby će igrati, Yabusele i Lessort upitni.

Posted
9 hours ago, Miki28 Teoljub said:

'08 lagano.

Kakvi dečački osmesi JT, Halija, Stepha i AD; još se tako i poređali 😄 

2008. easy W. 

• Like 1
Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Kakav easy win? 08 ekipa je bolja na bekovima i to je sve, ovogodišnji tim je znatno jači na krilima i pod košem, not even close.

Ne mogu da se porede sa onim što su Kobe, DWayde, Bron, pa i Melo bili u tom trenutku. 

• Like 2
Posted
13 hours ago, Miki28 Teoljub said:

'08 lagano.

Da nema Embilda na slici gore, navijao bih za ekipu 2024.

Ovako moj glas ide za 2008.