stefan81888 Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 8 minutes ago, Pero_Cameron said: Fale casne starine, Kirk Peni i moja malenkost. 😀 Zašto si Jokić pa odbijaš reprezentaciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Novozelanđani su večito u fazonu - "nismo zgodni al smo zato nezgodni". Fizički vrlo snažna ekipa, al nisu se ova braća Webster baš razvila u neke bekove koji mogu da prave problem ovim ozbiljnim selekcijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Tom Aberkrombi, nekadasnja mlada nada Novog Zelanda je takodje tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Dosta ovih Kiwija sam gledao po NBL, Mika Vukona je stvarno prvoklasni benger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Steven Adams se povukao sa rostera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Pa jel ima taj statement iz Wassermana, ne vidi se? Hm, Adams mi baš deluje kao lik koji se bespoštedno bori u bilo kojem kontekstu, nešto mi ovo odustajanje ne ide uz karakter koji je do sad pokazivao u toku karijere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Lakse ce sad biti za CG. Ocekujem da ostvarimo dominaciju u reketu, sa Vucevicem ili bez njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 8 hours ago, Chaos Is Me said: Pa jel ima taj statement iz Wassermana, ne vidi se? Hm, Adams mi baš deluje kao lik koji se bespoštedno bori u bilo kojem kontekstu, nešto mi ovo odustajanje ne ide uz karakter koji je do sad pokazivao u toku karijere. Pa klikni na tweet bemte lenjog :P A evo i nešto za "ovo ima samo kod nas" fioku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Skola 👏 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Ovaj čovek je neuništiv. Inače sasvim fina bekovska trojka Campazzo - Laprovittola - Vildoza, Deck i Garino su vrlo solidna krila, međutim pod košem je čemer. Ovaj Delia je svojevremeno bio kao neki talenat, furali su ga kao novog Oberta, međutim nije dobacio daleko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Tanko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Da sam Pop, slao bih ovih 12 : Lillard - Lowry Harden - Beal - Donovan Middleton - E. Gordon Love - Tobi Davis - Drummond - M. Turner 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Realno roster je jak ali nije vauuu. uz lagano izvrnuce zgloba staklenog AD (5-6 dana pauze,nista teze) i jednu 6/24 partiju Hardena nekome moze da se posreci 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 1 hour ago, bosMan_jr said: Realno roster je jak ali nije vauuu. uz lagano izvrnuce zgloba staklenog AD (5-6 dana pauze,nista teze) i jednu 6/24 partiju Hardena nekome moze da se posreci Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Brt realno ovako kako si ga ti sklopio prepun je stetocina a odbrana bez AD ne postoji. Dobro Myles lupa banane atraktivne ajde. Najveci problem je sto ih vodi Pop, pa mozda im bude nacrtana i neka akcija a ne da trce bezveze po terenu. Love Tobi Donovan Gordon pa i Beal i Harden , samo prangijato brate moj bez mnogo savesti i defanzive. Middleton i Lowry se mozda malo iscimaju za tim. Slazem se da je sve to i dalje +20 realnih protiv bilo koga ali nije +40 kao da su tu KD Lebron Steph Kawhi AD Harden Klay Paul itd... Lillarda sam prevideo, on ce biti problem za protivnike al jbg sta je tu je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Ne znam, ne bih bio u Jokicu u kozi kada ce se na njemu menjati Davis/Dre/Turner Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 2 hours ago, delgado said: Da sam Pop, slao bih ovih 12 : Lillard - Lowry Harden - Beal - Donovan Middleton - E. Gordon Love - Tobi Davis - Drummond - M. Turner Gde su ti Tatum i CJ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Spanci jos nisu izbacili spisak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Pa mogu i njih dvojica, mesto Midltona i recimo Beala, ali koji god tim da izadje, pocistice sa parketa Sujetine decake Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Ja stalno u nekoj kontri, evo drugarima ceo dan objasnjavam da se ne loze mnogo na srpsku rerezentaciju i da nije sve nase najbolje, igraju i drugi dobro itd al evo sad me ti teras da pitam zasto takav stav? Pretpostavljam da su i 2002. i 2006. dosli da pociste sa parketa necije decake. Opet kazem,velike su sanse da uzimaju titulu ali ne znam zasto bismo navijali da to urade tako dominantno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Nisam ni ja nesto impresioniran ovogodisnjim Amerima. Naravno, I dalje su ubedljivo najveci favoriti, I dalje je to spoj fizike i vestine tesko za pojmiti ostatku vasione, ali i pored toga, meni ovo pomalo tanko izgleda kad se uporedi sa (recimo) ekipom iz 2014 ili sa poslednjih OI. Mene "vise plase" sve ove ostale konkretne I korektne repke kao Australija, Kanada i the usual suspects iz Evrope koje ce doci u vise nego pristojnim sastavima, a koje nasi vrli navijaci u svojoj euforiji sasvim olako I bez mnogo premisljanja otpisuju. Jer na kraju krajeva, u okrsaju sa USA, ostali timovi nemaju mnogo sta da izgube, a mogu mnogo toga da dobiju. Sto bas I ne vazi za ostale rivale. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Da sam Srbija, plasio bih se Frenchija. @uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 A ko si ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Karabaja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 Francuzi su za mene najopasnija ekipa (ne racunajuci usa). Frenki i Ertel su jedan najbolji plej na svetu, steta sto zauzimaju 2 mesta u petorci. Gober brani Jokica, De Colo Batum Moerman Fournier Rigaudeau svi su tu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts