Jump to content

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, MikiMilane said:

Nije to igranje za neku kadetsku reprezentaciju pa da čeka do 23 rođendana da bi promenio repku. Tarik je debitovao za seniorsku reprezentaciju Turske. 

Pitam jer je Edin Avdić pominjao da postoji neka varijanta i bez saglasnosti FIBA da promijeniš reprezentaciju i da zaigraš za seniorsku reprezentaciju države B uprkos tome što si već igrao za seniorsku reprezentaciju države A, pod uslovom da valjda 5 godina ne nastupaš za reprezentaciju države A. Konkretno, to je pominjao za Mirotića pred SP 2023., kao ako zaista potpiše za KKP moglo bi se desiti i da zaigra za Srbiju, jer dugo nije nastupao za Španiju. 

Ne znam te pojedinosti i ne znam ni gdje mogu da nađem kompletan pravilnik da pogledam sam, zato te i pitam.

Posted (edited)
4 hours ago, Beonegro said:

Opa, Biberović bi zbog ovoga mogao da se vrati igranju za Bosnu, posebno ako ode u NBA kao što se pominje. Koliko ono mora da pauzira da bi ponovo stekao pravo da igra za matični savez? Da li bi se u tom slučaju vodio kao naturalizovani igrač, ili bi bilo kao da nikad nije ni igrao za Tursku?

Stvarno bih volio da vidim koliko bi mogli on i Musa. 

Treba ga otjerat u picku maternu zajedno s ocem mu, a ne pozivat ga jer Turcima ko naturalizovani kurca ne vrijedi. 

Edited by Ludi za Poli
  • Like 1
  • Pumpaj! 1
  • 2 weeks later...