Charles De Ketelaere Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Quote Ipak, Sportal je imao tu privilegiju da ima uvid u dokaze da je kontakata između sportskog sektora beogradskog kluba sa jedne i Pabla Lasa i njegovih zastupnika (agenata) sa druge strane zaista i bilo, i da su se oni odvijali prvih dana jula meseca. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Ma neka se tera u kurac vise. Malo mu silni frontovi u ex yu, sada krenuo i po svetu da ratuje. 1 minute ago, kendrick said: Na Tatu, pa tamo podjebavaj. Dosadan si više 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 (edited) Spanci izgleda ne poznaju Covica i nisu upoznati u njegove takozvane fioke. Ne sumnjam da je sve ostalo zabelezeno ako je uopste i bilo kontakta... Ovo sve moze da steti ugledu kluba/trenera ako se ne razjasni do kraja. Edited July 18, 2022 by Predragdjape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 (edited) 39 minutes ago, Zvezdinho said: A jel imas ti neki dokaz za to, papiric. Edited July 18, 2022 by Laki21 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Neka vracaju tog DV u KKP. Covic pomahnitao skroz, samo ovaj moze da ga smiri. Sad kad pomene nekog iz NBA, ima da nas bombarduju odmah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 1 hour ago, Laki21 said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Ako Baskonija potpiše Dariusa Thompsona, stvarno ne vidim šta nam ostaje na tržištu da valja. Mislim nije on neka klasa, svakako ne Shabaza ali je puno bolji od nekog kobsolikog EC mediokriteta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Ja sam to danas pitao - bas ne vidim osim Napiera i Henryja nekoga, osim da se uzima nesto iz SAD, ali i tu nisam siguran u izbor. Ako nas ovi odbiju eto Milosa za 2m :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Sta fali Dzerianu Grantu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 3 minutes ago, Everlook said: Sta fali Dzerianu Grantu? Potpisao za Turk Telekom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Sta radi Lengston Hol? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 3 minutes ago, Benito said: Sta radi Lengston Hol? Sad je jutro u Americi. Verovatno sipa mleko i posudu sa korn fleksom i pali netfliks. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 1 minute ago, Everlook said: Sad je jutro u Americi. Verovatno sipa mleko i posudu sa korn fleksom i pali netfliks. Mozda preferira tost sa kikiriki puterom? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Dober večer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 (edited) 4 minutes ago, Piksi said: Dober večer. Ja gdo prihaja ali odhaja. Spet neka uganka ali kaj? Edited July 18, 2022 by bodo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 5 hours ago, Ridji said: Ovim letom i ovom prelaznim rokom KKCZ i KKP postaju (polako) odvratniji od svoje velike braće, FKCZ i FKP. Što opet ne menja činjenicu da ću (verovatno) biti licemer što se tiče gledanja utakmica i navijanja za klub Uopste ne bih pustio suzu da oba kluba naprasno ostanu bez para u toku sezone (kada nas udari kriza sa grejanjem) i krenu da se raspadaju i gube 30 razlike u EL + titulu u ABA ligi konacno opet osvoji neko drugi. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 33 minutes ago, Benito said: Sta radi Lengston Hol? Čeka poziv iz Monaka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Sta znam, tesko ce biti identifikovati se sa ovim timom. Nedovic je bas orginal nas ali nemam sa njim neku "vezu". Dobric i Lazic su tu, Deda otisao, Kalina je svakako bila ekstremna situacija, Markovic nista. Bas mi je tesko ostvariti neku povezanost. Ostalo tek nista, sve nebitni stranci. Podsjeca na sezonu sa Gistom..Ja sam dupla riba u horoskopu, cudak sam pa iako logika kaze da su male sanse, nadam se da bi Jovanovic mogao nesto napraviti po tom pitanju a ne znam ni sam sta. Ovo apropo price kko bi osjecao kad bi se raspali finansijski na pola sezone..Radonjic je bivsi ali nekako je sa njim to bilo vise "naše", u pm.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 (edited) 38 minutes ago, Benito said: Sta radi Lengston Hol? Ozenio se za vikend 😆 Wolden mu bio na svadbi Edited July 18, 2022 by srlepajce 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Zasto se toliko ceka da se ozvanici Singlton, ako je vec zavrsen? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Just now, Zvezdan said: Zasto se toliko ceka da se ozvanici Singlton, ako je vec zavrsen? Pa na Ilica su cekali mesec dana ozvanicenje, polako😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Just now, Zvezdan said: Zasto se toliko ceka da se ozvanici Singlton, ako je vec zavrsen? Cekali smo i Dalibora, mozda ih mrzi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 2 minutes ago, Zvezdan said: Zasto se toliko ceka da se ozvanici Singlton, ako je vec zavrsen? Prvo mora da trenira po Vladinom programu...čitaj da se nadje Vajtu klub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts