necke Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Just now, kojan said: Zar nije on bese napisao legendarno nemojte ludovati ne bih znao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Ne pratim bilo kakve stranice,samo portale,izaslo mi pre 20-tak minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 5 minutes ago, Benito said: Uf oni su kriminal bas Uvek neku glupost objave i posle kad se ozvanici igrac bude rek'o sam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Morace Ponitka i Dzon Braun da pokrpe sve iza Shabaza i Kumare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 hour ago, Aleksa said: Nadam se da mu je bio los dan. Dobra stvar je da od ovog teško da može gore Ali 60 razlike 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Da l su ljudi to nezadovoljni sa Nejpirom? Nerealno stvarno.. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Just now, Ridji said: Dobra stvar je da od ovog teško da može gore Ali 60 razlike Otvorim baš taj klip i ugasim posle 30 sekundi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Sad kad sagledam celu situaciju, deluje mi da ni Radonja ni Kalina nisu zeleli preterano da ostanu. I nemam sta da im zamerim na tome. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 30 minutes ago, Marokanac said: Je l' se meni cini ili nas ceka novi UPPR? Језик прегризо....😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) Шабацц је озбиљно појачање баш, добра екипа се склапа, бар на папиру. Edited July 12, 2022 by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Carli nije los toliko u odbrani,atleticizam fin,dobar size ali los suter i ne bas previse pametan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Sad ozbiljno, Napier je tokom priprema i na onoj utakmici Super kupa koju je odigrao izgledao kao rani kandidat za najbolju petorku EL. Igrac sa zaista ozbiljnim NBA iskustvom, možda i najjačim od igrača koje smo imali. Ako povreda nije ostavila traga bio bi brutalno pojačanje, bez ikakve dileme. Duša će me boleti ako takvo pojačanje dovedemo sada, treneru početniku. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 10 minutes ago, Zvezdan said: Da l su ljudi to nezadovoljni sa Nejpirom? Nerealno stvarno.. Nije Dejin tip igraca, nije kamenjar i ne igra odbranu, ne valja onda🙃 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 36 minutes ago, Marokanac said: Je l' se meni cini ili nas ceka novi UPPR? Pa imajući u vidu Čovićev karakter ne bi me začudilo da na kraju reši da nas vrati tamo gde smo bili kad je došao, samo po cenu još nekih rezultata i trofeja. A ako se desi taj UPPR i odnose nam koševe da nas puste da lepo odemo u stečaj pa od početka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Ali kad imamo ok trenera dovodimo prosecne igrace...Ali zato kad imamo trenera pocetnika dovodimo dobre i skupe igrace, Ja se stvarno nadam da ce Vlada uspeti ovo da iskontrolise i uklopi u timsku celinu. Da nece biti nekog nekotrolisanog divljanja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 10 minutes ago, Zvezdan said: Da l su ljudi to nezadovoljni sa Nejpirom? Nerealno stvarno.. Ne verujem da su nezadovoljni, ali decko nije odigrao nijednu utakmicu prosle godine, rizicno je. Inace je suvisno govoriti koliko je dobar igrac ako je zdrav. Srecom Dr Gacevic je tu da proceni, nismo ga dzabe ostavili umesto Radonje ja bih ipak Henrija ako moze nekako 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) 15 minutes ago, bosMan_jr said: Morace Ponitka i Dzon Braun da pokrpe sve iza Shabaza i Kumare U najmanju ruku takvi defanzivci. Sabaz je ipak nedokazani napadacki dr za EL ali je opet midzet.Henri je dosta bolji fit za nas/Nedovica. Svakako ne mozemo kriviti klub ako su uboli Sabaza i odmah prihvatili ne cekajuci Henrija ili neke druge opcije. Edit malo si me pretekao sa slicnim upisom.Na kraju krajeva zbog tog rizika nam je i dostupan.EL ekipe i treneri su alergicni na nedokazane igrace,tu ipak spada i Sabaz plus izlazi iz povrede sto je jos jedan znak pitanja za njih a i nas Edited July 12, 2022 by UDresuKvinsiMilera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 minute ago, bosMan_jr said: Ne verujem da su nezadovoljni, ali decko nije odigrao nijednu utakmicu prosle godine, rizicno je. Inace je suvisno govoriti koliko je dobar igrac ako je zdrav. Srecom Dr Gacevic je tu da proceni, nismo ga dzabe ostavili umesto Radonje ja bih ipak Henrija ako moze nekako Nije odigrao utakmicu ali valjda je trenirao od pocetka vojne intervencije, igrac takvog kalibra moze da se vrati u formu u to sam siguran. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Jel zna neko da li se sto posto oporavio, letos je na pripremama sa Zenitom delovao zastrasujuce dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 2 minutes ago, Don Radonja said: Ali kad imamo ok trenera dovodimo prosecne igrace...Ali zato kad imamo trenera pocetnika dovodimo dobre i skupe igrace, Ja se stvarno nadam da ce Vlada uspeti ovo da iskontrolise i uklopi u timsku celinu. Da nece biti nekog nekotrolisanog divljanja... Pa sad nudli su strance sutere iz uprave i centre i Dejo je rekao ne treba nam suter mi imamo sutera, to je Dobric, sta ce nam novi suter. To je skoro izjavio za sportal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 bilo je na temu te shabazove povrede nekih nejasnoca inicijalno receno 3-4 nedelje pauze, pa se to oteglo na 3-4 meseca taman se uklapa i u proces rehabilitacije kod dr. gluscevica 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) 5 minutes ago, Don Radonja said: Ali kad imamo ok trenera dovodimo prosecne igrace...Ali zato kad imamo trenera pocetnika dovodimo dobre i skupe igrace, Ja se stvarno nadam da ce Vlada uspeti ovo da iskontrolise i uklopi u timsku celinu. Da nece biti nekog nekotrolisanog divljanja... Radonjic je prosle sezone birao igrace koje je hteo. Sada ako su oni tebi prosecni to je sada licna stvar. Dokle ce ici ova mantra da Covic bira igrace. Niko Radonjica nije terao da dovodi Cirbesa i Markovica sam ih je birao Edited July 12, 2022 by Mile1 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 hour ago, kum žoržo said: Z nakrivi šešir kume i uživaj u pogledu 1 minute ago, Mile1 said: Radonjic je prosle sezone igrace koje je hteo. Sada ako su oni tebi prosecni to je sada licna stvar. Dokle ce ici ova mantra da Covic bira igrace još manje ih bira vlada jovanović 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 @Mile1jel istina za ove iz Srpske Sparte? Negde sam procitao da je spin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 hour ago, L' Imperatore said: 2-minutni scouting kaže shooting guard, ali bez shootinga 😄 Duguljast guard koji cepa defense koliko sam ja vidio. Čekaju se stručni ljudi, da čujemo kako i šta. Kad bi recimo doveli ovoga lika + Holland + Martin... Ako se izuzme Nedović, mi pojačanja za sad dovodimo onako baš po Radonjićevom ukusu. Zanimljivo. Da je ostao Dejo, posle ovih dovođenja hvatala bi me ozbiljna euforija za sledeču sezonu. Ovako, videčemo šta če da bude... Ja ne znam što te ovo čudi, on je 4 godine radio u mlađim selekcijama dok je Radonjić bio prvi trener. Pritom sve njegove ekipe su bile disciplinovane i odbrambeno i ofanzivno. Dajmo priliku čoveku da pokaže šta zna. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts