prolup Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 minute ago, Devil In My Pants said: Ti je plo n pamet da smo njurili tad Covica da ga se sad niko ne bi ni secao i mogao bi da bud samo u predgradju, eventualno ako bi se situacija u zemlji poboljsala u centralnom zatvoru? Jel ti mozda to palo na pamet.. Aj se malo smiri pa onda napiši post, ove hijeroglife ne može ni CIA dešifrovati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Mile napisa informaciju i nestade. Koliko je to uopste relevantno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 minute ago, prolup said: Aj se malo smiri pa onda napiši post, ove hijeroglife ne može ni CIA dešifrovati. Jes, ti si me iznervirao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 minute ago, necke said: Mile napisa informaciju i nestade. Koliko je to uopste relevantno? Pa nije ni tesko zakljuciti. Gledaj, ako uzmes u obzir da stranac nece doci (minimalni budzet), iskusni domaci treneri su vec u godinama ( Ivanovic, Pesic, Sakota ), Djordjevic grobar, Mitrovic (Radonjin kum), Alimpijevic pod ugovorom sa Bursom, Stefanovic je u FMPU. Gavrilovic se slabo pokazao i ne verujem da se razmatrao, Milan Tomic nas je napustio kako nas je napustio. Ne vidim nikog drugog sem Vlade Jovanovica. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 2 minutes ago, Predragdjape said: Pa nije ni tesko zakljuciti. Gledaj, ako uzmes u obzir da stranac nece doci (minimalni budzet), iskusni domaci treneri su vec u godinama ( Ivanovic, Pesic, Sakota ), Djordjevic grobar, Mitrovic (Radonjin kum), Alimpijevic pod ugovorom sa Bursom, Stefanovic je u FMPU. Gavrilovic se slabo pokazao i ne verujem da se razmatrao, Milan Tomic nas je napustio kako nas je napustio. Ne vidim nikog drugog sem Vlade Jovanovica. 😄 Meni bas nema nikakve logike. Sad ce Vlada Jovanovic da se bori sa azdajama u Evroligi i sa Zeljkom u Aba ligi. Onda bolje da istupimo iz EL pa moze da stice iskustvo kroz Evrokup 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 2 minutes ago, Predragdjape said: Pa nije ni tesko zakljuciti. Gledaj, ako uzmes u obzir da stranac nece doci (minimalni budzet), iskusni domaci treneri su vec u godinama ( Ivanovic, Pesic, Sakota ), Djordjevic grobar, Mitrovic (Radonjin kum), Alimpijevic pod ugovorom sa Bursom, Stefanovic je u FMPU. Gavrilovic se slabo pokazao i ne verujem da se razmatrao, Milan Tomic nas je napustio kako nas je napustio. Ne vidim nikog drugog sem Vlade Jovanovica. 😄 Ipak mi igramo EL i verujem da ima dosta stranih trenera koji bi rado dosli da vode nas tim. E sad pitanje je da li mi strance uopste razmatramo. Inace ne znam cemu ovakav stav prema Jovanovicu. Koliko se secam radio je sasvim dobar posao u FMP, nista slabije nego Alimpijevic. Naravno da sam za to da dodje neki kvalitetniji trener, ali ako bude Jovanovic ne treba ga unapred otpisivati, nema razloga za to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Daj onda Simona za trenera. Tu su negde po godinama a i bolje poznaje sistem, drzace svlacionicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 4 minutes ago, necke said: Meni bas nema nikakve logike. Sad ce Vlada Jovanovic da se bori sa azdajama u Evroligi i sa Zeljkom u Aba ligi. Onda bolje da istupimo iz EL pa moze da stice iskustvo kroz Evrokup Naravno da nece da se bori sa azdajama. Covica vadi eventualna licenca na tri godine pa da se zrtvuje jedna sezona, ova nadolazeca. Zalosno je sve ovo sto se radi Kosarkaskom klubu. Partijska drzava, hermeticki zatvoreno drustvo bez sustinskih sloboda. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Ako nam Jovanovic bude trener mi smo naebali... Nova gazdina marioneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Jeste Vlada, napisah i ja pre par stranica. 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Idemo, pali se masina! Srecno Vlado! Valensija, aj mrs odavde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 e do qrca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 A joj bruke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Nisam zadovoljan, ali se makar nadam da ce nam se transfer politika ka dovodjenju igraca okrenuti u nekom pozitivnijem smeru od "povratnika" i igraca koji se konstantno vrte u krug. Takodje se nadam da ce i srpski pasos prestati da bude uslov za dovodjenje igraca i da cemo probati da napravimo atraktivnu ekipu sa nekim potencijalom, jer je jasno da instant rezultat necemo imati. Svakako, nadam se da necemo biti ni punching bag komsijama i da cemo dostojno da se posibamo svaki put, pa sta bude nek bude. Doduse, nadam se da cemo uzeti i Ilica i Petuseva, doneli bi svezu krv, a jedini su mladi i domaci igraci koji nesto vrede da nisu u KKP. Ako nista, sad svi mogu malo vise da sse razmasu oko prelaznog roka, jer ideju nema niko kako bi mogli da izgledamo dogodine, a dovescemo dosta igraca sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 тоооо , јеееее владаааааааааа лудилоооооо 🔥🔥🔥🔥💣💣 ја сам своје учинио 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Ništa vraćamo se praćenju samo fudbala 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 2017 copy - 2022 paste 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Imamo bas velike ambicije u novoj sezoni. Bravo za gazdu 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 2 minutes ago, Markoss said: Nisam zadovoljan, ali se makar nadam da ce nam se transfer politika ka dovodjenju igraca okrenuti u nekom pozitivnijem smeru od "povratnika" i igraca koji se konstantno vrte u krug. Takodje se nadam da ce i srpski pasos prestati da bude uslov za dovodjenje igraca i da cemo probati da napravimo atraktivnu ekipu sa nekim potencijalom, jer je jasno da instant rezultat necemo imati. Svakako, nadam se da necemo biti ni punching bag komsijama i da cemo dostojno da se posibamo svaki put, pa sta bude nek bude. Doduse, nadam se da cemo uzeti i Ilica i Petuseva, doneli bi svezu krv, a jedini su mladi i domaci igraci koji nesto vrede da nisu u KKP. Ako nista, sad svi mogu malo vise da sse razmasu oko prelaznog roka, jer ideju nema niko kako bi mogli da izgledamo dogodine, a dovescemo dosta igraca sigurno. Petrusev je u kkp, samo se ceka ozvanicenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 5 minutes ago, Valensija said: Ja sve gledam hoce li se tvit ucitati koji potvrdjuje da Vlada dolazi. :)) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Pogrešnog Vladu dovodiš Nebojša! 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Nista, da uzivamo jos ovu godinu u EL pa ko zna kad cemo sledeci put Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Od Sfairopoulosa do Vlade za manje od 24h 😂🥲 2 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Pa svi smo ovde znali da je Grk samo dimna zavesa. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 7 minutes ago, Don Radonja said: Ja sve gledam hoce li se tvit ucitati koji potvrdjuje da Vlada dolazi. :)) Moze jedino da se ucita da Valensija odlazi.😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts