Сандро Лаки Ђентиле Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Ово је добро само из разлога што човек може психички да се припреми на ненервирање. То не значи да нервирања неће бити, али свариће се полако чињеница о тренеру у наредном периоду и моћи ће свакој утакмици да се приђе са нулом очекивања, тако да је све што добијемо чист ћар. Након 10 година причања "сетите се 2011.", имаћемо прилику да се сетимо и практично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Ne verujem u tu informaciju to bi bio vrhunski kretenizam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 17 minutes ago, Mile1 said: Vlada Jovanovic ex Fmp novi trener Kkcz Nije moglo ništa bolje za pola milke po sezone? Shocker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 A koje je bolje domace rjesenje realno moglo? Bilo je izmedju njega ili Stefanovica, drugo ne znam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Just now, Vasa123 said: A koje je bolje domace rjesenje realno moglo? Bilo je izmedju njega ili Stefanovica, drugo ne znam? A mozda neko strano? Samo pitam.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 dlanovi se znoje, i u glavi sve se vrti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 (edited) I ja sam čuo da dolazi Vlada, ali neće doći ako se budemo radovali na forumu.Tako da znate šta vam je činjeti. Edited July 1, 2022 by Sjećaš li se Rum kasato 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: A mozda neko strano? Samo pitam.... I ja sam bio za strano, Pedro Martinez npr. ali to nije bilo realno jednostavno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Konkurentni smo sto bi rekao Covic ,samo jos pojacanja ,ako su kao namestu trenera mozemo da se pozdravimo i sa f4 kls,za drugo i da ne pricam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Očekujem Reuversa kao prvo pojačanje i Vildozu na pleju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 minute ago, Vasa123 said: I ja sam bio za strano, Pedro Martinez npr. ali to nije bilo realno jednostavno... Ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Spavaš li mirno top6 Aba lige? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 22 minutes ago, Mile1 said: Vlada Jovanovic ex Fmp novi trener Kkcz Mislim da će Čović veću kintu potrošiti na plaćanje novinara po burek portalima da pljuju Radonjića nego na novog trenera. Znam samo da ću novu sezonu gledati sa nula očekivanja. Mogu odmah da čestitam Partizanu ABA titulu, bez ikakvog pretjerivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 4 minutes ago, Vasa123 said: A koje je bolje domace rjesenje realno moglo? Bilo je izmedju njega ili Stefanovica, drugo ne znam? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Stefanovic je neuporedivo perspektivniji i vec sada puno kvalitetniji trener, ali jbg, cuva Nebojsa zlatnu koku za FMP, a nama dovlaci skart. Dovla ce raditi za topli obrok, makar smo ustedeli lepo. Po 500 kila na Radonji, Holinsu i Voltersu, milionce i kusur na Kalini + obestecenje, Vajtu korigovan ugovor, pa onda ono sto je predvidjeno za centra, a ostalo u kasici prosle sezone... Ima da sevaju bombe samo tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Ako se to desi oterati sve iz uprave i ne dozvoliti da uzmu pare predvidjene za ovu sezonu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 nemojte da padate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 minute ago, necke said: Ne moze da putuje zbog prosirenih vena, a za carter se nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 3 minutes ago, Vasa123 said: I ja sam bio za strano, Pedro Martinez npr. ali to nije bilo realno jednostavno... Šta nije bilo realno? Nije bilo realno ni da Željko dođe u KKP, pa je došao. Čović je propao kao čovjek, političar, košarkaški radnik, a sad čak i kao AV dupelizac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Cinjenica je da, mi ni jednog trenera necemo prihvatiti kao Radonjica. Niti istrpeti kao Radonjica. Niti podrzavati kao Radonjica. Niti trpeti njegove sablonske izmene i slicno. Ako je istina za Jovanovica, u redu. Super. Nadam se da je spreman za kritike i sve ostalo. Samo se nadam da ga domaci igraci nece busiti, vec ce biti uz njega i nastaviti da drze svlacionicu kao u Radonja eri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Ako dodje Jovanovic to je stcarno velika sramota 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 (edited) 40 minutes ago, prolup said: Ne znam da li si ti tad pratio košarku, ali glava Radonjića se tražila na tanjiru na svakom forumu gdje se spominjala KKCZ. Spasio ga je samo Čović a niko mu riječ ne bi rekao da ga je tad najurio i usmjerio mu karijeru u neki Budućnost-Mornar-Igokea trougao, sa povremenim Bursa i Hapoel izletima kao ostatak Miškove ergele. Kao da pričamo o nečemu što je bilo xyz godina ranije pa nemamo pisane tragove. Ti je palo na pamet da smo najurili tad Covica da ga se sad niko ne bi ni secao i mogao bi da bude samo u predgradju, eventualno ako bi se situacija u zemlji poboljsala u centralnom zatvoru? Jel ti mozda to palo na pamet.. Edited July 1, 2022 by Devil In My Pants Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 23 minutes ago, prolup said: Ne znam da li si ti tad pratio košarku, ali glava Radonjića se tražila na tanjiru na svakom forumu gdje se spominjala KKCZ. Spasio ga je samo Čović a niko mu riječ ne bi rekao da ga je tad najurio i usmjerio mu karijeru u neki Budućnost-Mornar-Igokea trougao, sa povremenim Bursa i Hapoel izletima kao ostatak Miškove ergele. Kao da pričamo o nečemu što je bilo xyz godina ranije pa nemamo pisane tragove. Pratio sam. Odlična procena Čovića da ga tad zadrži. Ja mu za to oddajem priznanje. Ali nije to Čović uradio zbog Radonjića, več zbog kluba i sebe, jer je dobro procenio da je Radonjić najbolja opcija u tom trenutku. I na tom poverenju mu se Radonjić zahvalio sa 15 trofeja. Po mom mišljenju, Radonjić Čoviću ništa nije ostao dužan, ako mu je uopšte bio išta dužan. Jer kao što sam rekao, u onom momentu on je bio najbolje rešenje za nas, a mi za njega. Nisu se tu činile nikakve prijateljske usluge pa da neko ostaje nekome dužan. A iskreno me zanima zašto se sa takvom sigurnošču tvrdi da bi Radonjić ostao u "Budučnost-Igokea-Mornar" trouglu, da ga je Čović tad najurio. Pa zar nije čovek u poslednjih 10 godina i posle toliko trofeja pokazao da ima kvalitet kao trener, a kvalitet manje više uvek ispliva na površinu. I taj kvalitet bi pre ili kasnije spazili drugi evropski klubovi. Pre če biti da bi mi bez Radonjića teško prekinuli dominaciju Duletovog Partizana, nego što bi on ostao u trouglu Budučnost, Mornar, Igokea. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts