Ljubitelj baklave Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Lanjski tim sa Dejom i Hollinsom bi ih dobio lagano. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Frejzer je mnogo bolji igrac od Adamsa. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) 8 minutes ago, fradler said: Oli je stvarno perverzija od ekipe... Nisam siguran da bi ijedan nas mucenik kod njih imao mesta u 12. Retko antipatična ekipa ali zaista su lepo posloženi i jaki ko kuća Edited September 24, 2022 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Od pozitivnih stvari izdvajamo, bacio se Adams na parket! 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Just now, Achtung! said: Od pozitivnih stvari izdvajamo, bacio se Adams na parket! ima toga jos: - luka, kome je prirodna pozicija 4(po ovom arena komentatoru) moze sasvim uspesno da pokrije i 5 - imamo na pripremama vec nekoliko izuzetno konsistentnih igraca - luka je neverovatno popravio slobodna bacanja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) Polako ljudi, tek će sve da se iskristališe. Ovde ima još autizama koje ekipa treba da prihvati. Fali ti glavna napadačka opcija sa 15+ poena. Kada Neda bude bio na terenu i ostali igrači će imati više prostora. Fali Petrušev koji ako bude igrao u skladu sa potencijalom može biti igrač sa najvećim napretkom. Ljudi zbog jedne sezone u Efesu zaboravljaju kakav je to igrač. To je momak koji ako ne ode u Nba ima da bude među najboljim igračima u evropi pre ili kasnije a i u ovoj sezoni mora da pokaže kvalitet. Oly ima uigranu spoljnu liniju. Imaju Mustafu Fala koji nam nikako ne leži. Nije ovaj meč reper bilo čega. Ovaj tim ima mnogo veći potencijal nego što možete da zamislite. Edited September 24, 2022 by Johnny Štulić 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 oba tima u bonusu posle dva minuta 3. cetvrtine... eto ovo nam je prva takmicarska.. svidja mi se sto smo krenuli presing i cvrsce odbranu pa i po cenu bonusa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Pet pobeda u EL i da budemo srecni,na sta licimo,sramota 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Da li postoji statistika od prosle sezone koliko je trojki primljeno preko Dobrica siguran sam bar duplo od bilo koga u ekipi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 E moj Dobricu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 adams ne moze falla od 220 da resi 1-na-1 za to ti ne treba nikakva adaptacija ili uigravanje ili znas ili ne znas tu staju sve nase ambicije za ovu sezonu 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Ima Vlada Jovanovic brz potez rukom ka zapisnickom stolu kada trazi minut odmora, vec par puta sam to primetio. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 E moj treneru,Laza,Dobrić,Lazarević.....šta ćes ti sa tim da iskreiraš i ubaciš poen neki? Adams ,ne zna se jel uplašeniji ili pogubljeniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Opet se bacio! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) Petorka u kojoj su Lazić, Dobrić i Lazarević istovremeno je za momentalno oduzimanje trenerske licence. Edited September 24, 2022 by pavijan2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Crni minuti su nam mnogo crni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Bio bih spokojniji kad bih mogao da vidim naznake nekog sistema...Ali ne vidim i ne dilim ovde misljenje kako cemo proigrati... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Adams baš neprijatno loše izgleda u ovih par minuta na poziciji organizatora i kreatora viška 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Ovo sa Adamsom će biti muke po Isusu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 1 minute ago, Borca said: Ima Vlada Jovanovic brz potez rukom ka zapisnickom stolu kada trazi minut odmora, vec par puta sam to primetio. ne bih se ja sprdao, to ce biti jako bitno za tesne zavrnice koje nas cekaju ove sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Ovo boli. Lose bas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Sta uradi Covic od onakve ekipe 😔 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Ako ovako bude izgledao u decembru/januaru onda mogu da se pale lampice za Adamsa...Sad nek se aklimatizuje adaptira... Ali opet nije dobro... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Vazno da ste mene napadali kad sam jos na dan potpisa rekao da se iz te lige ne dovode igraci jer tamo je Duop Rit ozbiljna glava a znamo kako igra u El Duop Rit 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Urnišu nas sudije i u pripremnoj utakmici...nije sve do naše dobre igre... 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts