NikadProtivKaline Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 sta ce sponzori na trening dresu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted August 26, 2022 Author Share Posted August 26, 2022 6 hours ago, Sector said: Lukoil je prepoznao čistu sportsku priču i odlučio da podrži klub. Lukoil je vec bio 2 puta sponzor. Jednom sredinom 2000ih i jednom od 2011. do 2013. cini mi se. Sarac je pre nekoliko meseci najavio povratak starog sponzora a i ja sam pre pre par stranica pisao o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Quote EKSKLUZIVNO: Jović opet Zvezdina ideja? https://telesport.rs/2022/08/26/ekskluzivno-jovic-opet-zvezdina-ideja/ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 (edited) logicna ideja. doduse, nisam ga gledao od kada se povredio igrajuci za repku Edited August 26, 2022 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 8 minutes ago, Kankkunen said: https://telesport.rs/2022/08/26/ekskluzivno-jovic-opet-zvezdina-ideja/ Dobro je pa ovi ostojini spin majstori nisu uboli ni jednog lgraca do sad Sto je Hasan bio u civilu na treningu? Nije se valjda povredio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Just now, LightWeight said: Dobro je pa ovi ostojini spin majstori nisu uboli ni jednog lgraca do sad Čuo sam tu priču pre nekih desetak dana, al mi nije zvučala ubedljivo ... šta znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дејо Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 19 minutes ago, Kankkunen said: https://telesport.rs/2022/08/26/ekskluzivno-jovic-opet-zvezdina-ideja/ Има логике поред Адамса, Марковића и Ивановића додати Јовића. Уосталом, шта ће нам Јовић поред Марковића, два јако слична играча. Тако да ове плаћене новине лупетају глупости као по обичају. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 2 minutes ago, Дејо said: Има логике поред Адамса, Марковића и Ивановића додати Јовића. Уосталом, шта ће нам Јовић поред Марковића, два јако слична играча. Тако да ове плаћене новине лупетају глупости као по обичају. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дејо Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 1 minute ago, Sokmeniki said: Иронија прва реченица... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 21 minutes ago, uini said: logicna ideja. doduse, nisam ga gledao od kada se povredio igrajuci za repku Od kada se povredio igrajući za reprezentaciju (30. jun 2021.): - potpisao za PAO tek 7. januara - debitovao protiv Baskonije 28. januara - odigrao još tri EL utakmice i tri utakmice grčkog prvenstva - opet se povredio i pauzirao skoro 3 meseca - odigrao još samo dve utakmice grčkog prvenstva, poslednju sredinom maja Obožavao sam prajm Jovića i takav profil igrača bi nam vrhunski legao na postojeću selekciju, al' ne samo da prajm Jović više ne postoji, nego bih rekao da je on uveliko završio sa iole ozbiljnom košarkom. 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Mi imamo 20 igraca tako da me Jovic na mestu 21-og uopste ne cudi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Nedović je Herkules za Jovića, na šta bi ličilo njihovo bitisanje u istom timu ne smem ni da zamislim. Verovatno bi se jedan povredio kada drugi loše doskoči. Makar taj drugi bio u drugoj dvorani u tom trenutku. 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 8 minutes ago, Kankkunen said: Prvi utisak Pefi bolji suter od Adamsa😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 (edited) Luka kad je pred kamerama kao da uvijek priča neku smiješnu anegdotu.. Dzoniju dobro tetiva? Izgleda samo jača upala bila. Edited August 27, 2022 by Princeton 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Princetone brate, što je sve ovako skupo u Australiji, mora bacim 15 evra za običan hamburger i kocu 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 9 hours ago, Redstar0356 said: Mi imamo 20 igraca tako da me Jovic na mestu 21-og uopste ne cudi Na stranu to sto Jovic nece i ne treba da dodje, mi imamo 16 igraca i 4 juniora koji su tu da prodju pripreme. Od tih 16 jedan ce nas verovatno napustiti ali sve i da ostanemo na tom broju ne vidim nikakav problem. Eno Itudis pre neki dan rece da ima 16 dobrih igraca na raspolaganju i da su zavrisli prelazni rok. Vidim da si ovde dugo i da imas brda upisa, stvarno ne kapiram ovakve cinicne komentare koji ne doprinose bilo cemu. Sto se Jovica tice on je bio u kakvoj-takvoj formi do povrede na pripremama sa reprezentacijom. Da toga nije bilo pojacao bi nas jos tada, ovako, nakon prosle sezone deluje da je blizi FMP-u nego ozbiljnoj kosarci. Mozda da ga Misko uvali u donji dom ACB lige da uhvati neki kontinuitet i eventualno zabode poslednji ozbiljniji ugovor u karijeri. Jbg, mi smo svoj bonus za davanje vestackog disanja matorcu na pleju vec iskoristili sa Pefijem, dvojica takvih bili bi samoubistvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 11 minutes ago, Nenad010 said: Na stranu to sto Jovic nece i ne treba da dodje, mi imamo 16 igraca i 4 juniora koji su tu da prodju pripreme. Od tih 16 jedan ce nas verovatno napustiti ali sve i da ostanemo na tom broju ne vidim nikakav problem. Eno Itudis pre neki dan rece da ima 16 dobrih igraca na raspolaganju i da su zavrisli prelazni rok. 15 ... https://kkcrvenazvezda.rs/team/kk-crvena-zvezda-mts/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 24 minutes ago, khabib said: Princetone brate, što je sve ovako skupo u Australiji, mora bacim 15 evra za običan hamburger i kocu 😞 Navikneš se vremenom 😁 Jesi u qld? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 2 hours ago, Kankkunen said: 15 ... https://kkcrvenazvezda.rs/team/kk-crvena-zvezda-mts/ Tako je, hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 4 hours ago, khabib said: Princetone brate, što je sve ovako skupo u Australiji, mora bacim 15 evra za običan hamburger i kocu 😞 kao u igalu manje vise 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 4 hours ago, Princeton said: Navikneš se vremenom 😁 Jesi u qld? Ma u Kanberi sam trenutno 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 jel to coach vlada odlucio da su bazicne pripreme prevazidjen koncept? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 25 minutes ago, srlepajce said: Primetio sam da nema Martina na ovim slikama juce i danas, nadam se da je sve okej.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts